Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 11 sati i 28 minuta

Eto što ima Mi o vuku, 10h - KD Vatroslava Lisinskog Otpisani, 20h - Hard place Glazbeni umjetnici Zagrebu, 20h - KD Vatroslava Lisinskog više »

NAJAVE

Postmodern Jukebox stiže u Zagreb

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Poznati kao koncertni sastav koji svojim izvedbama suvremenu pop glazbu vremeplovom vraća u neka davna vremena, Postmodern Jukebox, najavljuje veliku svjetsku turneju The '10' Tour kojom će… više »

NAJAVE

Widowspeak vraća se u Močvaru sredinom travnja

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Nakon fantastičnog nastupa u prosincu 2022., američka indie senzacija Widowspeak vraća se u Močvaru u sklopu nove europske turneje. Datum za pribilježiti u pametne telefone ili planere za… više »

NAJAVE

Dream Theater stiže u Arenu Zagreb

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Dream Theater, dobitnici Grammy nagrade, pioniri progresivnog metala i jedni od najznačajnijih bendova toga žanra, u sklopu velike svjetske turneje povodom 40. obljetnice rada stižu u Zagreb… više »

NAJAVE

Gretta slavi 20. godina finim koncertom

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Mladi zagrebački alter/pop/rock sastav Soba 9 nastupit će kao predgrupa i zagrijavanje za slavljenički koncert Grette u Vintageu. Ovaj novi bend na sceni u startu je privukao pažnju svojim… više »

NAJAVE

Novi album Einstürzende Neubauten pred dolazak u Tvornicu

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Kultni njemački bend Einstürzende Neubauten, nakon skoro deset godina od zadnjeg nastupa, vraćaju se u Hrvatsku. Ovi pioniri konceptualne industrial glazbe koncert će održati 7. rujna u… više »

NAJAVE

Večer sibirskog crnog metala: Grima i Ultar stižu u Močvaru

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Nakon fantastičnog koncerta prošle godine koji je ostavio baš jak dojam na sve ljubitelje crnog metala u Zagrebu, nije bilo dvojbe: Grima se mora vratiti! Ovaj put dolaze… više »

SUPERVAL+

Danas je četvrti Superval+

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

U suradnji s Mostar Rock School, koja je već 12 godina platforma za mlade talentirane glazbenike, četvrti Superval+ koncert će se održati 4.4. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati… više »

NAJAVE

Rocks&Stars Festival @ Cave Romane najvaio program

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Antički kamenolom Cave Romane na jugu Istre, Vinkuranu, i ovoga ljeta postaje jedinstveni podij vrhunskim glazbenim gostima iz Hrvatske i svijeta. Rocks&Stars Festival, iz godine u… više »

NAJAVE

Godspeed You! Black Emperor vraćaju se u Zagreb 23.04. Tvornica Kulture

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Jedna od najautentičnijih glazbenih pojava 21. stoljeća., kanadski Godspeed You! Black Emperor, na svom će trećem zagrebačkom koncertu predstaviti izvrstan zadnji album „G_d's Pee at… više »

INMUSIC #16

Squid se pridružuju impresivnom programu INmusic festivala #16

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Engleski post-punk bend Squid su oformili prijatelji Ollie Judge, Louis Borlase, Anton Pearson, Laurie Nankivell i Arthur Leadbetter tijekom 2017. godine. Iako nemaju službenog pjevača benda,… više »

SUPERVAL

Superval turneja po Hrvatskoj traje i dalje

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

Nakon sjajnih nedavnih nastupa u Čakovcu, Koprivnici, Šibeniku i Dubrovniku Superval nastavlja turneju po Hrvatskoj! Sljedeći su na redu Đakovo, gdje će se 19. 4. u rock baru King… više »

NAJAVE

Crnilo booking se večeras vraća u AKC ATTACK

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Kolaboracija nije uvijek nužno derogativan termin. Nekada iz suradnje izraste nešto bolje, nešto što nadgradi smisao koji već do tada postoji. Takav nas kontekst vodi… više »

NAJAVE

freekind u Vintage industrialu

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Međunarodni duo koji čine hrvatska pijanistica i pjevačica Sara Ester Gredelj i slovenska bubnjarka Nina Korošak Serčič dokazuje da ljubav prema RnB, hip-hop i soul glazbi može… više »

MUDRI BRK

Mudri Brk Festival najavio tri imena za treće izdanje ovoga ljeta!

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Mudri Brk Festival treću godinu zaredom vraća masu dobar đir i masu dobru muziku u Jelsu na otoku Hvaru! Festival će se ove godine održati od 25. do 28. srpnja, a najavljena su i… više »

skrolaj na vrh