Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 03.12.2023. do 09.12.2023.

LJUBAVDjevice, budite pažljive što želite, upravo bi vam se to moglo i dogoditi! Vaš vladar Merkur je u Jarcu, što pred vas stavlja razdoblje u kojem je sve moguće, pa i ono loše! Ako imate partnera pripazite se u avanturi koju priželjkujete jer biste mogli biti uhvaćeni na djelu! Netko će vas progoniti i na poslu, a na vama je možete li se othrvati toj osobi tijekom uredskog slavlja!

POSAO: Imat ćete obećavajuće prilike pred sobom, ali nemojte žuriti odmah ih prihvatiti. Merkur trenutno nije najpovoljniji za početak novih poslova. Kad se vrati u direktnu putanju i poslovi će ići sigurnije. Sada se posvetite završavanju zaostalih poslića i držite otvorene sve opcije koje se ponude!

ZDRAVLJE: Više vremena posvetite njezi svog vanjskog tijela. Odite na frizuru, manikuru, pedikuru. Malo se razmazite!

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2023. i

Mjesečni horoskop za studeni

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

Mjesečeve mijene u 2023. godini

_____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva telefon: 3,49kn/0,46€/min mobitel: 4,78kn/0,63€/min (1€=7.53450 kn, Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit Kristen Callihan - Samo tvoj, no nije to sve - stigao je i nastavak serijala Elle Kennedy - Djevojka za jedno ljeto.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

------------------------

skrolaj na vrh