Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 11.08.2019. do 17.08.2019.

LJUBAV: Ovo je odlično razdoblje za vas. Sunce koje uskoro ulazi u vaš znak donosi vam energiju za sve što želite. Ostavit ćete dobar utisak na ljude oko sebe pa ako želite pokazati partneru nešto posebno onda je ovo idealno razdoblje za to. Pripazite samo jer je vaš vladar Merkur u retrogradnoj putanji pa nemojte donositi konačne odluke.

POSAO: Bit ćete jači nego ikad. Sve pozitivno iz proteklog razdoblja pojačava se ulaskom Sunca u vaš znak. Dok negativne strane nestaju kao rukom odnesene. Ovo je odlično poslovno razdoblje za vas. Samo nemojte biti nagli. Razmislite i kad se sve poklopi krenite u nove pobjede.

ZDRAVLJE: Odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Djevica - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh