Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 19.01.2020. do 25.01.2020.

LJUBAV: Niste baš u pravoj fazi kad je ljubav u pitanju. Ovog tjedna muči vas sumnja. Niste sigurni kako osoba koja vam se sviđa reagira na vas. Želite se prikazati u najboljem svjetlu, ali to vam samo uključuje glumu. Bolje bi vam bilo opustiti se i prepustiti se onome što dobivate. Pomalo ćete doći na svoje. Samo morate pokazati malo strpljenja i razumijevanja za voljenu osobu.

POSAO: Ovo je razdoblje u kojem ne možete pronaći poznatu rutu i pratiti utabane puteve, onako kako vi najviše volite. Nemojte se zatvarati. Jednom kad prihvatite da će slučajnost odrediti neke stvari u vašem životu i vi tu ništa ne možete, stvari će se same od sebe početi razvijati na pozitivan način. Istražujte i tražite opciju koja vam odgovara, ali nemojte se mučiti iznad svojih mogućnosti.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro. Moguće promjene raspoloženja s većim oscilacijama.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Djevica - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh