Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 15.07.2018. do 21.07.2018.

LJUBAV: Ovo je vrlo interesantno vrijeme za pripadnike ovog znaka. Razne aktivnosti na svim poljima osobnog života ulaze u vaš centar pozornosti. Shvaćate važnost ovog dijela svog života kojeg ste poprilično zapustili. Vrijeme je za duboke i iskrene promjene koje proizlaze iz same dubine vašeg bića. Zavrnite rukave u krenite hrabro naprijed.

POSAO: Saturn vam jednostavno ne dozvoljava pristanak na kompromise. Sunce vaš škaklja iz Lava te daje dodatnu snagu pomažući vašu maštu svježim idejama. Ovaj tjedan si dajte vremena za sveukupne minusiće i plusiće koji će vam pokazati čemu se trebate više nadati, a gdje trebate uložiti dodatan trud.

ZDRAVLJE: Pretjerani umor zbog previše posla vas jako iscrpljuje pa pokušajte iskoristiti što je moguće više vremena za najobičnije spavanje koje će vas regenerirati.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh