Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 13.01.2019. do 19.01.2019.

LJUBAV: Uz toliko toga što se događa oko vas, lako je pretjerati s trudom. Nemojte to činiti jer nećete postići ono što želite kod svog partnera. Bit ćete pod pojačanim utjecajem stresa pa se nemojte istresati na voljenoj osobi. Ona/on to ne zaslužuju. Uskoro će vam sve biti jasnije, a do tada otvoreno razgovarajte s partnerom i dobit ćete konstruktivan plan za budućnost.

POSAO: Koliko će se situacija i raspoloženje za vas popraviti od početka do kraja ovog tjedna, neće biti ni vama samima jasno što se događa. To znači kako ovaj tjedan nije povoljan za donošenje nekih bitnijih odluka, ali slobodno možete raditi dogovore i sve ostale predradnje vezane uz svoj posao. Merkur će vam donijeti će vam još nekih promjena pa ostavite karte otvorenima.

ZDRAVLJE: Pojačan stres utjecat će na vaše zdravlje. Nastojte se barem malo „izluftati" prije spavanja kako si ne biste ugrozili zdravlje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Djevica - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 


skrolaj na vrh