Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 11.11.2018. do 17.11.2018.

LJUBAV: Ovo je vrlo interesantno vrijeme za vas na svim područjima vašeg života. Kuća, obitelj i prošlost bit će u centru zbivanja. Čini se kako ćete morati učiniti neke velike i duboke promjene. Vi se možda nećete osjećati spremni na tom, ali kombinacija planeta jednostavno vam neće dati mira. Želja će biti jača od svega!

POSAO: Ovaj tjedan će vam biti teško nositi se s nadređenima na poslu. Komunikacija jednostavno nije na razini. Pokušajte se kontrolirati kako biste spasili što se spasiti može. Čuvajte se tračeva  jer bi mogli donijeti samo nevolje. Jedna lijepa riječ otvorit će vam više vrata nego trud i rad.

ZDRAVLJE: Odnosi će vas činiti prilično nervoznima. Morate naći ispušni ventil.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh