B
Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 27.07.2014. do 02.08.2014.

LJUBAV: Emotivni zanos koji osjećate vodi vas poput strijele u različitim odnosima s dragim ljudima. Potrudite se malo kontrolirati vlastitu prirodu ako ne biste otjerali potencijalnog partnera iz svog okruženja prevelikom strašću koju trenutno osjećate. Ako ste u vezi nedostaje vam dobra prilika u kojoj biste mogli izraziti svoje emocije. To bi vas moglo dovesti do određenog nesporazuma, ali potrudite se i riješite sve pokazujući kako razumijete i potrebe svog partnera.

POSAO: Sunce vam daje iznimnu energiju na svim poljima kroz slijedećih par tjedana. Iskoristite to kako biste riješili poslovne probleme koji su se nagomilali protekli mjesec. S toliko toga što vam se događa u isto vrijeme morali biste npraviti listu prioriteta i krenuti u rješavanje stvari jedne po jedne. Prilike su tu i pokazuju vam se, vi samo morate odabrati one koje su najbolje za vas.

ZDRAVLJE: Odlično. Čuvajte se samo stresa koji bi se mogao pojačati zbog previše posla kojeg ste si natovarili na leđa.

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2014. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2014.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte  Mjesečni horoskop za srpanj

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh izrada Origami