B
Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 20.07.2014. do 26.07.2014.

LJUBAV: Ako se do sada niste odmorili i razmislili što želite sada više nećete imati vremena za to. Sunce koje ulazi u Lava donosi vam snažne promjene na privatnom planu. Otvaraju vam se nove mogućnosti, a vi ste pri tom puni energije za iskorištavanje vlastitih potencijala do maksimuma. Možda ćete za početak morati raskrstiti neku vezu koja vam je zapravo bila opterećenje, ali nemojte plakati za tim jer su pred vama dani nove ljubavi ili potpune obnove postojeće.

POSAO: Sređivanjem privatnog života, konačno na red dolazi i poslovni. Uspjeh na kojeg ste dugo čekali je pred vratima, ali neće doći ako se i sami ne potrudite. Nitko nije otok, pa tako ni vi. Osjećate li se preopterećeni poslom podijelite ga sa svojim kolegama. Nitko vam neće zamjerati kad vide koliko ste do sad već odradili sami. Razmislite i o novim poslovnim ponudama koje vam se otvaraju.

ZDRAVLJE: Odlično!

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2014. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2014.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte  Mjesečni horoskop za srpanj

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2014., godinu Konja

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh izrada Origami