Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 10.02.2019. do 16.02.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan vaš partner traži osamu i zadovoljstvo u dvoje. Iako vam se na prvi pogled ova ideja možda neće svidjeti popustite mu i ugodite. Osjećat ćete se odlično radeći neke stvari koje niste planirali. Početak tjedna posebno je povoljan za događanja u dvoje. Kasnije ćete se morati više posvetiti poslu pa će partner morati pokazati koliko razumije vaše potrebe.

POSAO: Poslovne aktivnosti ispunjavaju vaš tjedan. Što se tjedan više bliži kraju i obveze rastu pa nastojte ne ostavljati nedovršene poslove za kasnije. Saturn u Jarcu i Jupiter u Strijelcu ističu promjene koje će vam se događati na poslovnom planu pa budite spremni na novosti u bilo kojem trenutku.

ZDRAVLJE: Jednom riječju, osjećate se odlično!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za veljaču

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh