Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 02.08.2015. do 08.08.2015.

LJUBAV: Vaša otvorena osobnost vas rijetko ostavlja u zaleđu, ali ovaj tjedan bi vam se moglo upravo to dogoditi. Početak tjedna provedite sami sa sobom ili s partnerom bez pratnje cijelog društva. Odvedite dragu osobu na romantično mjesto koje će iznova probuditi strast u vama. Ako osjećate kako je vrijeme za malo vremena za sebe, nemojte oklijevati, ali prije toga objasnite partneru kako niste odustali od njega/nje nego vam samo treba par dana za odmor.

POSAO: Ovo vam je odlično razdoblje na financijskom planu. Mogli biste dobiti neku nagradu ili priznanje na poslu za svoj dosadašnji trud. Iako nemate problema s novcem pripazite na potrošnju. U situaciji u kojoj imate višak napravite rezervu za obratni slučaj. Ako imate kakvu novu poslovnu ideju, slobodno ju iznesite nadređenima jer će biti prihvaćena,a vi ćete dobiti još komadić slave koju toliko volite.

ZDRAVLJE: Jako dobro. Konačno se osjećate odmorno i spremno.

Ljetni hit - Rat vojvotkinja i Sedam noći u olujnom zamku, vrući povijesni ljubavni romani puni erotskog naboja kao stvoreni za duge ljetne noći!

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2015. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2015.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za kolovoz

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh