Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 14.07.2019. do 20.07.2019.

LJUBAV: Ako se do sada niste odmorili i razmislili što želite sada više nećete imati vremena za to. Sunce koje ulazi u Lava donosi vam snažne promjene na privatnom planu. Otvaraju vam se nove mogućnosti, a vi ste pri tom puni energije za iskorištavanje vlastitih potencijala do maksimuma. Možda ćete za početak morati raskrstiti neku vezu koja vam je zapravo bila opterećenje, ali nemojte plakati za tim jer su pred vama dani nove ljubavi ili potpune obnove postojeće.

POSAO: Sređivanjem privatnog života, konačno na red dolazi i poslovni. Uspjeh na kojeg ste dugo čekali je pred vratima, ali neće doći ako se i sami ne potrudite. Nitko nije otok, pa tako ni vi. Osjećate li se preopterećeni poslom podijelite ga sa svojim kolegama. Nitko vam neće zamjerati kad vide koliko ste do sad već odradili sami. Razmislite i o novim poslovnim ponudama koje vam se otvaraju.

ZDRAVLJE: Odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stigao je pravi ljetni hit - nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Čuvaj se škotske ruke!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh