Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 14.04.2019. do 20.04.2019.

LJUBAV: Pritisci na ljubavnom planu rastu pa biste mogli u potpunosti zanemariti vlastite potrebe pokušavajući dokazati partneru koliko vam je stalo. To i nije najbolji put k uspješnoj vezi. Bolje je ponekad i biti sam nego u lošem društvu ili gore, u iscrpljujućoj vezi. Neki prijatelji bi vas mogli razočarati reakcijom na vaše postupke.

POSAO: Oduprite se ljenjčarenju! Osjećate kako ste jako puno dali, a niste dobili ništa zauzvrat pa vam je volja za radom otišla skupa s vašim nadama u svijetlu budućnost. Budite strpljivi jer se vaš trud vidi samo je potrebno još malo vremena da se i realizira, pogotovo financijski. Samo strpljivo!

ZDRAVLJE: Organizam vam je na rubu totalnog kraha pa biste se trebali posvetiti sebi i svom zdravlju bez daljnjeg odgađanja. Prije svega prestanite jesti brzu i masnu hranu!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Strijelac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh