Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 29.11.2015. do 05.12.2015.

LJUBAV: Sunce u vašem znaku daje vam dovoljno energije za sve, ali vas istovremeno upozorava da dobro pripazite što želite jer bi vam se isto moglo i ostvariti. Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekt ili slično! U zadnje vrijeme se previše bavite sobom i zanemarili ste ljude kojima je stalo do vas.

POSAO: Financijski je ovo izvrsno razdoblje za vas. Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Mjesec koji se nalazi u Ribama daje vam energiju za početka nečeg novog i agresiju da isto i ostvarite. Posebno su vam pozitivno naglašene suradnje s inozemstvom ili rad sa strancima. Nemojte zaboraviti na suradnju s drugima. iako sjajite, niste sami na svijetu.

ZUDRAVLJE: Savršeno! Mogli biste učiniti nešto lijepo za sebe na fizičkoj razini.

Novi roman Tesse Dare, TJEDAN DANA ZA LJUBAV je izašao! Knjigu možete naručiti izravno od nakladnika uz pogodnosti OVDJE!!

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2015. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2015.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za prosinac

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh