Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 22.11.2020. do 28.11.2020.

LJUBAV: Sunce u vašem znaku daje Strijelcima dovoljno energije za sve, ali vas istovremeno upozorava da dobro pripazite što želite jer bi vam se isto moglo i ostvariti. Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekt ili slično! U zadnje vrijeme se previše bavite sobom i zanemarili ste ljude kojima je stalo do vas.

POSAO: Financijski je ovo izvrsno razdoblje za vas. Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Mjesec koji se nalazi u Vodenjacima daje vam energiju za početka nečeg novog i agresiju da isto i ostvarite. Posebno su vam pozitivno naglašene suradnje s inozemstvom ili rad sa strancima. Nemojte zaboraviti na suradnju s drugima. iako sjajite, niste sami na svijetu.

ZUDRAVLJE: Savršeno! Mogli biste učiniti nešto lijepo za sebe na fizičkoj razini.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh