Varilux banner
Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 14.10.2018. do 20.10.2018.

LJUBAV: Ovaj tjedan iznimno je važan za vaš privatni i poslovni život. Konstelacija u Vagi koji na vašoj solarnoj karti označava najintimnije područje, ponukat će vas da svemu preuzimate kontrolu i ne prepuštate ništa slučaju. Nemojte biti kruti u tome jer biste mogli naići na otpor. Radije nešto prepustite svom šarmu kojeg vam, također neće nedostajati. Pokažite svijetu koliko možete biti nježni. Ne brinite netko će to sigurno vidjeti!

POSAO: Kroz suradnju i slušanje uspjet ćete dobiti sve što želite. Problem je što ste vi navikli da sve uvijek bude onako kako ste zamislili pa biste svojim agresivnim ponašanjem mogli otjerati one koji vam spremno žele pomoći. Pripazite na svoje ponašanje prema kolegama, nemojte lijepi radni tjedan ili dulje pretvoriti u noćnu moru svojim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Malo pripazite na želudac.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

Varilux banner
skrolaj na vrh