Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 12.08.2018. do 18.08.2018.

LJUBAV: Netko s kim odavno njegujete lijepe prijateljske odnose mogao bi vam doći s ljubavnom ponudom koja ni vama neće biti mrska. Ako je tako dobro razmislite vrijedi li ugrožavanje dobrog prijateljstva radi veze za koju niste sigurni da će uspjeti. Ako ste već u vezi, ovaj tjedan osjetit ćete emocionalno smirenje i dobro raspoloženje vezano uz partnera.

POSAO: Sunce i Merkur u području vaše solarne karte koje se odnosi na karijeru, prestiž i reputaciju donosi vam tjedan u kojem ćete uz malo dodatnog truda napraviti veliki korak naprijed. Idete u pravom smjeru pa se ne morate plašiti vrata koja će vam se početi otvarati pred nosom. Samo hrabro!

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično. Pripazite samo na alkohol, može vam donijeti neugodne glavobolje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh