Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 26.06.2022. do 02.07.2022.

LJUBAV: Ovaj tjedan vam i nije toliko zanimljiv na ljubavnom planu. Ako ste u vezi, uživajte održavajući trenutnu razinu odnosa sa svojim partnerom, a ako ste sami posvetite se sebi. Trenutno nije vrijeme za zahtjeve spram okoline. Poradite na svom egu kako biste obnovljeni dočekali kraj mjeseca kad se situacija bitnije mijenja u vašu korist.

POSAO: Položaj planeta nije vam bio naklonjen pa nikako da dobijete priznanje za sav rad koji ste napravili. Pripazite na zavjere iza leđa koje bi vam mogle nanijeti štetu u poslovnom smislu. Najbolje bi bilo prepustiti svojim djelima govoriti umjesto riječi. Sve što radite radite s puno volje kao da se osjećate najbolje na svijetu jer očekivana nagrada dolazi, a vi ju ne želite dočekati ne spremni.

ZDRAVLJE: Vrijeme je za konačnu odluku o zdravijem načinu života. Započnite vježbati i zdravije se hraniti bez obzira koliko naporan raspored imali.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2022. i

Mjesečni horoskop za lipanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Tigra

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

Mjesečeve mijene u 2022. godini

_____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18),

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam hit obožavane Elle Kennedy - roman Povratak!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

skrolaj na vrh