Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 09.12.2018. do 15.12.2018.

LJUBAV: S Merkurom koji se vratio u normalnu putanju i odličnim odnosom Sunca i Jupitera dolazi vam dugoočekivani vjetar u leđa kad je u pitanju ljubav. Dapače, kako se Merkur ponovno vraća u vaš znak, više se stvari neće okretati protiv vas. Ipak, budite oprezni stavljate li sva jaja u istu košaru. Ako ništa drugo možete biti vrlo sretni jer će vam strast frcati sto na sat.

POSAO: Imate potrebu korjenito promijeniti sve vezano uz svoj posao. Nemojte sad odmah baciti sve učinjeno „niz rijeku" i započeti s novim stvarima. Za velike promjene je potrebno vrijeme da sve sazrije. Pokažite malo hladne glave i strpljenja! Sve će biti dobro, ali ovo je tjedanu kojem je najbolje velike odluke ostaviti za drugo vrijeme.

ZDRAVLJE: Odlično!!! Pripazite s unosom alkohola za blagdane!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za prosinac

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh