Horoskop

Blizanci

blizanci

Dnevni horoskop za dan 15.07.2020.

I sami znate koliko vam razgovor o problemima pomaže u njihovom razumijevanju i rješavanju. Problem je u tome što se i dalje odbijate otvoriti pa jedno govorite, a drugo mislite. Vama se čini kako je sve što govorite vrlo jasno, ali i dalje vas nitko ne razumije. Tako se problemi ne rješavaju. Budite otvoreni i iskreni pa ćete barem znati na čemu ste. Povežite se s prijateljima što više možete dok je još vrijeme za to.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za srpanj

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh