Horoskop

Rak

rak

Dnevni horoskop za dan 06.08.2020.

Lako biste se mogli zavarati kako danas imate svu potrebnu potporu za ostvarivanje svojih ciljeva samim ulaskm Merkura u znak Lava. No, dodatni napor koji ćete uložiti ne mora biti dovoljan za dovršavanje ogromne količine posla. Drugi jednostsavno ne vide iste mogućnosti kao i vi pa su ne motivirani za rad. Umjesto uvjeravanja drugih kako ste u pravu odradite koliko možete, prilagodite svoja očekivanja na dan-dva i zatim okušajte ponovno.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Rak - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za kolovoz

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh