Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 18.08.2019. do 24.08.2019.

LJUBAV: Bit ćete puni strasti prema voljenoj osobi i sve će vam ići od ruke, samo ako uspijete očuvati bistru glavu. Ipak malo promislite prije nego što poslušate svoje nagone, i u tom vam se slučaju smiješi vrlo ugodan tjedan.

POSAO: Iako situacija na poslu izgleda kao rad na traci, ne bojte se - već početkom tjedna stvari će postati zanimljivije i kreativnije. No, trebate napraviti domaću zadaću i biti otvoreni za sve prijedloge, mogla bi stići ponuda koja se ne odbija, a jedino dobro pripremljeni moći ćete na vrijeme odgovoriti.

ZDRAVLJE: Malo više sna ne bi vam škodilo, dapače.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.

skrolaj na vrh