Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 21.04.2019. do 27.04.2019.

LJUBAV: Sunce u vašem znaku obasjava vas magičnom privlačnošću pa ako ste sami opustite se i zabavljajte se jer vaše vrijeme dolazi. Ako ste u vezi, dolaze vam promjene koje će potrajati tjednima ili čak mjesecima ponukane Mjesecem u znaku Škorpiona.

POSAO: Samopouzdanje i priznanje rastu iz dana u dan. Osjećate se odlično na poslu, a ne nedostaje vam niti zabave na tom polju. Ipak, ovih dana pripazite na komunikaciju s kolegama jer bi moglo doći do nesporazuma koji će vam pokvariti odlično raspoloženje.

ZDRAVLJE: Pomalo se punite pozitivnom energijom pa vam i zdravlje jača. Ako ste pušač, smanjite broj cigareta i pomozite svom tijelu u proljetnom čišćenju.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh