Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 15.07.2018. do 21.07.2018.

LJUBAV: Komunikacija na koju ste navikli bi se mogla malo poremetiti, posebice prema nekome do koga vam je stalo, ali se ne možete točno odlučiti što dalje. Jedan nedavni sukob vas još uvijek opterećuje i još se osjećate previše ranjivim pa pušete i na hladno. Saznat ćete neku informaciju koju ste dugo očekivali, no ne mora sve biti kako ste zamislili. Fleksibilnost je spas u svakoj situaciji.

POSAO: Pojačani su vam odnosi s kolegama te vam se poslovni uspjeh vrti oko komunikacije s njima ili poslovnim partnerima. Sklop nekoliko planeta u vašoj Kući odnosa utječe na posao na način da vam se vrti oko odnosa s drugima. Što bolje uspijete iskomunicirati poslovne probleme i/ili želje to će vam i uspjeh biti veći. Možda ćete morati raspraviti s nekim i raskrstititi odnose. Ako ste sigurni u svoje namjere, nemojte se štedjeti i pokažite što mislite.

ZDRAVLJE: Hedonizam u vama je uvijek bio vaš najveći neprijatelj kad je zdravlje u pitanju. Pokušajte kontrolirati svoj unos hrane i pića i sve će bit u redu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh