Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 16.01.2022. do 22.01.2022.

LJUBAV: Način na koji će se situacija razvijati ovog tjedna neće biti baš u skladu s vašom idejom kako sve treba izgledati. Mogli biste se uplašiti da će vaši osjećaji stati između vas i prilika koje se nalaze pred vama. Čini se kako ćete morati neke stvari završiti prije nego otvorite novo poglavlje u životu.

POSAO:  Proces promjene za vas je prilično uznemirujući. Sve ono što vam se činilo dugoročno dobrim ulaganjem, trenutno se pretvara u probleme. Još uvijek je prerano za osuđivanje i prosuđivanje pa se ne morate bojati obvezivanja. Sve još treba sjesti na svoje mjesto. Imat ćete velike zahtjeve prema sebi i drugima. Budite onda spremni i dati više od sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2022. i

Godišnji horoskop za 2022. za Bika

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

Mjesečeve mijene u 2022. godini

_____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18),

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Goropadnik u njenoj postelji, no to nije sve - stigla je i nova Kristen Callihan sa Samo prijatelji!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

skrolaj na vrh