Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 01.12.2019. do 07.12.2019.

LJUBAV: Uz Mars i Merkur morat ćete izbjeći atraktivne pojedince  s zanimljivim ponudama za brzim bogaćenjem. Morate se obuzdati kada je u pitanju kupovina za voljenu osobu. Komunikacijski problemi otežati će vam odnos s partnerom, činit će se kako iz vaših usta izlazi samo kritika.

POSAO: Odnos Sunca i Jupitera ovog tjedna upozorava vas na financijske probleme koje je izazvala vaša rastrošnost. Morate se pod hitno posvetiti tome jer biste u protivnom mogli naletjeti na zbilja veliku rupu u budžetu. Posla neće manjkati kao niti poslovnih prilika. Na vama je da odaberete pravu.

ZDRAVLJE: Osjećati ćete se dobro ali pripazite na grlo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za prosinac

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.

skrolaj na vrh