Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 13.01.2019. do 19.01.2019.

LJUBAV: Vjerojatno ćete i ovog tjedna provesti dosta vremena razmišljajući o razvoju događaja i promjenama koje su vam se dogodile u životu. Neki pojedinci neće biti posebno zainteresirani za to što vam se događa pa ćete se morati sami snalaziti i donositi odluke samo na bazi svojih misli i zaključaka. Možda nije fer, ali sada je tako i ne može se puno promijeniti.

POSAO: Merkur i dalje donosi određenu količinu nereda u vaš život, što znači da i dalje morate biti posebno pažljivi kod donošenja bilo kakvih odluka. Najbolje bi bilo donositi samo kratkoročne zaključke i živjeti i raditi dan za danom. Dugoročne planove ostavite za neki drugi put. Ostanite pribrani.

ZDRAVLJE: Nema nekih naznaka bolesti, ali biste trebali raditi na vlastitom miru.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh