Horoskop

Djevica

djevica

Mjesečni horoskop - 01.04.2020. do 30.04.2020.

LJUBAV: Travanj započinje Suncem u vatrenom Ovnu u kojem je rizik i najveća brzina normalna stvar. Njegov boravak u vašoj 8. Kući intimnosti povećava mogućnost iznenadne privlačnosti prema drugim ljudima i sukobe u trenutnoj vezi. Venera će se nalaziti u Biku početkom mjeseca, pa ćete ipak morati polako kad su ljubavni problemi u pitanju. Vaš vladar Merkur u Ribama signalizira vam kako ćete moći primijeniti svoj osjećaj za praktično u ljubavnim pitanjima.

POSAO: Sunce koje prolazi kroz nasilnog Ovna i vašu 8. Kuću dubokih podjela do 20. travnja primorat će vas na suradnju s napasnim ljudima. Slobodno budite kompetitivni, ali zadržite pritom vlastitu ljupkost pa ćete biti nezaustavljivi. Udruživanje s nekim donijet će vam veći uspjeh nego ako sve idete raditi na svoju odgovornost, pogotovo ako su u pitanju svježi projekti. Merkur od 18. travnja povećava mogućnost pravljenja slona od buhe pa pripazite na svoj stil komunikacije.

ZDRAVLJE: Čuvajte se ozljeda na radnom mjestu. Također, mogli biste patiti od nesanice i glavobolje. Spavajte!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Djevica - godišnji horoskop za 2020.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh