Horoskop

Djevica

djevica

Mjesečni horoskop - 01.01.2020. do 31.01.2020.

LJUBAV: Nakon što se sva buka oko praznika, veselja i pijanstava smiri, počet ćete se pitati kakve to zbunjujuće poruke dobivate od svog partnera. Mjesec će vam donijeti priličnu napetost u vaš odnos, ali jednom kad se situacija zakuha do usijanja, doći će i rješenje cjelokupne situacije. Dok ne riješite sve probleme s partnerom samopouzdanje možete potražiti u društvu. I dalje ćete biti omiljeni gost, a ako ste sami do kraja mjeseca i ta bi se situacija mogla promijeniti!

POSAO: Druženje potaknuto privatnim životom, pokazat će se korisnim i na poslovnom području jer ćete neke kontakte moći iskoristiti za svoje poslovne namjere. Nemojte samo zaboraviti uzeti podatke od svih novih poznanika. Ulaskom Sunca u znak Vodenjaka situacija će se malo zakomplicirati jer će se u to sve uplesti tračevi, intrige i stupice. Nemojte se uzrujavati jer kraj mjeseca donosi pojačan priljev novca u obliku nasljedstva ili bonusa!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Djevica - godišnji horoskop za 2020.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

 

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh