Horoskop

Djevica

djevica

Mjesečni horoskop - 01.02.2019. do 28.02.2019.

LJUBAV: Merkur vam ovog mjeseca donosi zbunjujuću energiju i približava sve ono čudno što postoji u životu. Osjećate se zbunjeno i ne ide baš sve onako kako ste si zamislili. Ipak, vaš topli stav pun ljubavi prema drugima očitava se i na povratni način. Svi vam pružaju ljubav i razumijevanje koje trebate. Imat ćete umirujući utjecaj na svih oko sebe pa ćete biti „predmet" divljenja svih,  a posebice vašeg partnera. Opustite se i uživajte ovog mjeseca u svemu lijepome što vam donosi.

POSAO: Niti na poslovnom području ne biste trebali imati nikakvih problema. Vaša uravnoteženost odgovara i suradnicima i nadređenima pa ćete lako postizati svoje ciljeve. Imat li kakvih pregovora, opustite se i vjerujte svojoj intuiciji i neće biti nikakvih problema. Financijski gledano, sve će biti odlično. Čak i ako ste bez posla, ovog mjeseca možete očekivati poziv za barem jedan honorarni koji će  vam donijeti zadovoljavajući iznos na tekući račun.

ZDRAVLJE: Imat ćete puno energije i osjećat ćete se odlično, ali pripazite na alergije, pogotovo ako su kroničnog tipa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Djevica - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh