Horoskop

Djevica

djevica

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Bit će to vrijeme prijateljstva, ljubavi i svih lijepih stvari koje život pruža. Imat ćete dovoljno kreativnosti pa se možete slobodno s užitkom posvetiti kupovini nove odjeće, namještaja i kućnih sitnica koje vas vesele. U vrijeme između punog i mladog Mjeseca bit ćete osoba koja će najbolje i najlakše komunicirati s bližnjima i suradnicima.

POSAO: Kako je druga polovina mjeseca idealna za komunikaciju s ekipom na poslu i klijentima, pokušajte prvi dio rujna provesti u pripremama za veliki nastup. Nemojte bacati ideje kao bisere pred svinje, strpite se dva tjedna i onda bacite karte na stol. Također, iskoristite vrijeme za sređivanje financijske situacije, svi gubici koje ste imali rezultat su vaše nepažnje, stoga olovku i kalkulator u ruke i još jednom provjerite svaku brojku prije nego što donesete bilo kakvu odluku o trošenju.

ZDRAVLJE: Odlično najveći dio mjeseca, u zadnjem tjednu pripazite na prehlade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Djevica - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh