Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 17.10.2021. do 23.10.2021.

LJUBAV: Ulazak Sunca u vaš znak Škorpiona čini vas izuzetno privlačnima svima oko vas. Nećete biti sigurni tko vas želi radi vas samih, a tko je samo zainteresiran za vaše gaćice. Bit će vam teško razlikovati ljubav od prijateljstva. Nemojte zaboraviti na svog partnera  i prijatelje koji su vam oduvijek bili potpora. Sad je idealno vrijeme da saslušate upravo njihovo mišljenje prije nego donesete ikakve odluke.

POSAO: Kombinacija Venere Stijelcu Saturna Vodenjacima čini vas prilično neodlučnima u vašim namjerama. Bit ćete posebno inspirirani kad su u pitanju financije. Komercijalni projekti su vrlo povoljni pa ako trebate neku određenu potporu ili sponzorstvo ovo je idealno vrijeme za takva potraživanja. Ostanite kreativni kao i uvijek i imat ćete veliku zadovoljštinu u svom poslu. Najvažnije od svega je što ćete 0odličnmo spojiti ugodno s korisnim.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično, ali dajte malo povedite računa o zdravijoj prehrani.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za listopad

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Istina o lordu Stonevilleu, no to nije sve - stigla je i nova Colleen Hoover s Okoštalim srcem!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici

skrolaj na vrh