Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 29.11.2020. do 05.12.2020.

LJUBAV: Ovog tjedna nećete biti raspoloženi za komunikaciju, bez obzira što vam je Merkur u znaku. Za neke osobe činit će se kao da ne želite imati više kontakta s njima. Ipak, vi budite onaj koji će prvi ponuditi ruku pomirenja. Zauzvrat ćete dobiti puno više. Ako ste slobodni ovog tjedna se nemojte nadati nekim posebnim vezama. Možda je najbolje da se okružite samo ljudima koji vas potpuno razumiju.

POSAO: Ovaj tjedan bi mogao biti vrlo povoljan. Pred vama se nalaze odlične poslovne ideje i ponude. Nemojte samo očekivati čuda preko noći. Smirenim pristupom postupak će možda trajati duže, ali zato će vam rezultati biti bolji kao i vaše samopouzdanje. Dajte si dovoljno vremena prije nego pristanete na bilo što.

ZDRAVLJE: Mogući problemi s mjehurom.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za prosinac

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh