Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 11.11.2018. do 17.11.2018.

LJUBAV: Ovaj tjedan iskoristite povoljnu komunikaciju za svoje nesporazume s voljenom osobom. Možda vam neće biti ugodno, ali otvoreni i iskreni razgovor s partnerom bit će vam korisniji od bilo kakvih pretpostavki. Ostavite li stvari neriješenima, samo će se gomilati sve dok ne postanu pravi problem.

POSAO: Vrijeme je da ozbiljno razmislite o preuzimanju kontrole nad svojom financijskom situacijom. Čini se da tamo ima više problema nego što se možete pozabaviti odjednom. Ne znači da se sve neće riješiti, ali morat ćete prihvatiti manje novaca nego mislite. Vaš način udovoljavanja svojim željama jednostavno nije primjeren. Morate se primiriti!

ZDRAVLJE: Ako primijetite probleme s imunitetom, pojačajte prehranu vitaminima.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh