Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 15.07.2018. do 21.07.2018.

LJUBAV: Veza u kojoj se trenutno nalazite i dalje cvjeta pa u njoj možete naći oslonac za sve probleme na koje možete naići na drugim poljima. Prošlost koju ste otpustili prošli tjedan vas više neće zamarati pa se slobodno posvetite novim planovima s osobom u koju imate povjerenja. Vaša magnetna privlačnost ne nestaje tako brzo, samo ćete se morati malo više potruditi. Za pravu osobu vam to i tako nije problem.

POSAO: Prelazak Sunca u znak Lava poboljšava vam financijsku situaciju. Vrijeme je za ozbiljno razmišljanje i djelovanje na poslovima koje ste planirali. Iako bi vam se moglo učiniti kako oni zahtijevaju više trud nego što vrijede, dovršite ih i donijet će vam ono što trebate - novac. Za prvu ruku mogli biste se zadovoljiti manjim dijelom kolača, a kasnije vas očekuju i puno veći uspjesi.

ZDRAVLJE: Pretjerani hedonizam loše utječe na vaše zdravlje, srce i liniju pa pripazite.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh