Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 17.03.2019. do 23.03.2019.

LJUBAV: Prisutnost Venere u ludom Vodenjaku donosi vam poslovni prostor ili teretanu kao mjesto gdje na vas čeka Kupidova strelica. Dok su flert i tajnoviti pogledi vrlo privlačni, kao i uvijek, vi ćete htjeti dosta brzo prijeći na fizički odnos, ali to bi vam moglo dosaditi istom brzinom kojom je i došlo. Razmislite što točno želite od svog privatnog života.

POSAO: Pred vama je tjedan u kojem imate neodgodive obveze koje ćete morati dovršiti ako želite napredovati. Ipak, Utjecaj Sunca u vatrenom Ovnu donijet će vam pozitivnu energiju promjena na poslovnom planu. Mogući su novi projekti ili čak promjena posla kojim se trenutno bavite.

ZDRAVLJE: Bit ćete pomalo nervozni. Nemojte konzumirati alkohol i sredstva za smirenje. Bolje bi vam došla šetnja kroz prirodu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh