Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 19.01.2020. do 25.01.2020.

LJUBAV: Morat ćete se ovog tjedna više posvetiti svojoj obitelji i problemima koji se tiču odnosa unutar nje. Vjerojatno ćete morati zanemariti svoje potrebe i dati punu podršku članovima obitelji, a posebice voljenoj osobi. Čini se kako vas sad treba više nego ikada i ovo je pravo vrijeme da se dokažete kao osoba na koju se može osloniti u potrebi. Ako ste sami, jedna osoba bi vas mogla potpuno zaluditi.

POSAO: Prilično ste puni energije koja se očituje na vašoj ambicioznosti. Dajete sve od sebe kako biste postigli i više nego najbolje. Da biste postigli sve što želite morat ćete malo komunicirati i sa osobama koje vam inče nisu toliko drage. Merkur će vam pomoći u pregovorima i dogovorima, ali ne uzimajte ništa zdravo za gotovo.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično cijeli tjedan!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh