Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 21.07.2019. do 27.07.2019.

LJUBAV: Vrlo ste zadovoljni sobom, a drugima i dalje izgledate zagonetno kao i uvijek. Ovaj tjedan ste jako romantično raspoloženi pa od svog partnera želite snažne izljeve ljubavi. Imate dobar predosjećaj u vezi svog partnera i on vas ne vara. Kombinacija naglašene erotike i osobnog šarma kojim isijavate čini vas idealnim partnerom pa biste mogli dobiti i zanimljive ponude sa strane. Ljubavni sklad koji osjećate u vama budi veliko samopuzadanje i zanos.

POSAO: Držite otvorenim komunikacijske kanale za nova poslovna poznanstva i potencijalne partnere, ali nemojte dozvoliti da vam to oduzme svo vrijeme i novac. Financijska situacija i dalje je napeta, ali čini se kako vam je to trenutno i potreno kako biste jasno razlučili svoje ciljeve. Ovaj tjedan vam je također vrlo povoljan za pregled vlastitih sposobnosti koje će vam dati poslovni uspjeh kojeg očekujete.

ZDRAVLJE: Jednom rječju - odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh