Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 13.10.2019. do 19.10.2019.

LJUBAV: Saturn u Jarcu ojačan Suncem u Vagi ima posebno jak utjecaj na vaš privatni život. Smatrajte ovo novim poglavljem u svom životu. Dozvolite li sebi emotivnost, ovaj priod će vam promijeniti vaš život u potpunosti. Velika je mogućnost braka, zajedničkog života, prinova u obitelji i svega što donosi pojačanu povezanost s članovima obitelji i voljenim osobama.

POSAO: Merkur, planet komunikacije u Škorpionu donosi vam plodno poslovno razdoblje ali da biste ga započeli morat ćete bolje kontrolirati svoje riječi. Potražite pomoć prijatelja ili suradnika. Trenutno su oni ključ vašeg napretka. Samo naprijed!

ZDRAVLJE: S obzirom na količinu energije koju imate u sebi bilo bi dobro da se bavite nekim sportom. Od toga ćete imati koristi i na fizičkoj i na psihičkoj razini.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za opuštenu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh