Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 18.08.2019. do 24.08.2019.

LJUBAV: Imate puno razloga za opuštanje i zabavu, a i okruženje vam je prilično naklonjeno. Obitelj i prijatelji vas podržavaju u svemu što radite, stoga im pokušajte vratiti uslugu ugodnim druženjima bez previše filozofiranja. Jednostavno se prisjetite njihovih skrivenih želja i ispunite ih u skladu s mogućnostima.

POSAO: Stiže vam ponuda koja izgleda sjajno, no trebate iskoristiti svo svoje znanje i sposobnosti kako biste donijeli ispravnu odluku, naročito ako se radi o većim sumama novaca. Oprez vam nikad nije trebao više, no ako sve napravite u svom stilu, rezultati će biti odlični i otvorit će put uspjehu do kraja godine.

ZDRAVLJE: Pripazite na manje ozljede.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh