Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Venera vas dovodi u situaciju u kojoj želite učiniti toliko toga, ali imate premalo vremena, novca ili nečeg trećeg da biste sve stigli. Ovo je vrijeme u kojem se vaša godina bliži kraju i morate se malo posvetiti sebi i godišnjoj introspekciji. Sve je u redu i vaš partner neće otići ako se malo posvetite i sebi.

POSAO: Iskoristite tjedan kako biste dovršili sve nedovršene poslove i malo razmislili u kojem smjeru želite da vaša karijera krene. Sunce vam se polako približava, a time i vaše poslovne prilike rastu. Za sad se malo povucite iz žiže kako biste skupili dojmove i posvetili vrijeme sebi i svojim ciljevima.

ZDRAVLJE: Umorni ste i iscrpljeni. Trebali biste provjeriti svoje opće stanje jednim sistematskim pregledom. Pojačajte vitamine!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh