Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 17.02.2019. do 23.02.2019.

LJUBAV: Sreća je na vašoj strani kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Sve je na vama. Možete uživati u svojoj sadašnjosti, a možete i vrijeme trošiti plačući nad nekom starom ljubavi. Pred vama su nova poznanstva i mogućnosti pa ih nemojte odbijati zatvarajući se u sebe i svoje strahove. Hrabro krenite naprijed i vaš trud će vam donijeti ono što tražite.

POSAO: Merkur koji se pridružilo Neptunu u vašem znaku pretvara u zlato sve čega se uhvatite. Izaberite ono što vam odgovara i prepustite se svojoj intuiciji koja će vas nepogrešivo voditi naprijed. Jedna situacija na poslu mogla bi vam donijeti dodatne pohvale nadređenih. Čini se kako su se planeti urotili da dobijete sve što možete pa iskoristite ovo do kraja!

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično, samo tako naprijed!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za veljaču

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh