Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 21.04.2019. do 27.04.2019.

LJUBAV: Mjesec u Škorpionu ističe ozbiljnu dilemu koa vas muči već dulje vrijeme: kako zadovoljiti svoj seksualni apetit i potrebu za financijskom sigurnošću s potrebom za intelektualnim i fizičkim stimulacijama. Morat ćete uspostaviti neku ravnotežu jer će vam se u protivnom sve raspasti poput praha. Partner vam želi pomoći, dozvolite mu/joj.

POSAO: Razgovor s određenom osobom bacit će novo svjetlo na jedan problem za kojeg ste mislili da je nerješiv. ipak, s retrogradnim Merkurom nemojte vjerovati svemu što čujete. Prije svega istražite sve informacije sami, a zatim donesite odluku, pogotovo ako je u pitanju novac.

ZDRAVLJE: Energija postepeno raste pa se osjećate odlično, ali smanjite sa slatkišima.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh