Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 29.11.2020. do 05.12.2020.

LJUBAV: Nedavna događanja su vas prilično isfrustrirala, a uz to je i Merkur Škorpionu uz Veneru, pa ćete se morati dodatno potruditi kako biste izgladili situaciju s voljenom osobom. U vama sve kuha i otvoren i iskren razgovor mogao bi jedini otpustiti malo pare. Pripazite samo jer bi moglo biti dosta nesporazuma u riječima.

POSAO: Jednom kad riješite probleme s partnerom imat ćete odriješene ruke za bavljenje poslovnim problemima, a uz to ćete dobiti i svu potporu svog partnera. Obvezno se pozabavite dovršavanjem započetih poslova jer se čini kako nećete napredovati sve dok ne pozavršavate veći dio. Vi niste leptir koji ide od cvijeta do cvijeta, ozbiljna ste poslovna osoba pa to i dokažite!

ZDRAVLJE: Općenito dobro. Samo malo pripazite na živce.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh