Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 17.10.2021. do 23.10.2021.

LJUBAV: Ovo je izvrsno vrijeme za rješavanje problema koje možda imate s partnerom ili bliskim osobama. Komunikacijski problemi koji kroz koje ste prolazili sada će olakšati pod utjecajem Venere Strijelcu Saturna Vodenjacima. Čini se kako će se sve riješiti u sljedećih nekoliko tjedana. Pokažite još malo strpljivosti.

POSAO: Na poslovnom planu slijede bitnije promjene. Ako ste vi spremni, čini se da su i pozitivni pomaci spremni za vas. Napredovanje, porast plaće ili neka druga vrsta poslovnog uspjeha čini se vrlo izglednim za vas. Ipak, da ne bi sve bilo bajno, neke rasprave na poslu mogle bi tražiti od vas zauzimanje strane. Budite odlučni i sve će biti u redu.

ZDRAVLJE: Pokušajte malo prirodnim lijekovima poboljšati imunitet.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za listopad

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Istina o lordu Stonevilleu, no to nije sve - stigla je i nova Colleen Hoover s Okoštalim srcem!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici

skrolaj na vrh