Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 16.09.2018. do 22.09.2018.

LJUBAV: Ovo će biti vrlo strastven i romantičan tjedan za vas. Venera će vam donijeti seksualnu energiju i šarm kojem će se teško moći odoljeti. Nemojte se držati ustaljenih radnji jer vas neće zadovoljiti. Komunikacija vam neće biti ni potrebna pogled i pokret reći će više nego dovoljno. Osmijeh i samo naprijed!

POSAO: Jupiter, vaš vladar donosi vam pokretanje svih polja. Na poslovnom planu morat ćete dovršiti započete poslove, ali sada vam to ne bi trebalo biti problem. Sve frustracije i financijske začkoljice koje su vas mučile proteklih mjeseci trebale bi se riješiti same od sebe. Vjerojatno ćete u procesu morati napraviti koji korak unatrag, ali to je samo za bolje sutra.

ZDRAVLJE: Odlično!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh