Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 18.08.2019. do 24.08.2019.

LJUBAV: Ljubav je u zraku, a odnosi s voljenom osobom definitivno će se popraviti. Dozvolite sebi malo više opuštanja i uživanja, nemojte dozvoliti da vas svakodnevne brige toliko obuzmu da ne prepoznajete prilike za zabavu i dobar odmor.

POSAO: Odlično vrijeme za stvaranje novih saveza, partnerskih odnosa i kvalitetnih suradnji. Sve što trebate napraviti je shvatiti da se pred vama nalazi nešto vrijedno. Uz to, prijatelji su s vama i pomoći će vam u svemu što zatražite od njih, pa iskoristite situaciju za financijske probitke.

ZDRAVLJE: Dobro.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh