Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 18.11.2018. do 24.11.2018.

LJUBAV: S obzirom na događanja u vašem poslovnom dijelu solarne karte nećete imati vremena niti razumijevanja za svog partnera. To može uzrokovati probleme u vašem odnosu, pogotovo jer vam se neće dati objašnjavati što ste i zašto učinili. Svi prijedlozi vašeg partnera naletjet će na vaš zid, a kompromis će biti riječ iz stranog rječnika. Razmislite li može li vaš odnos preživjeti ovakvo ponašanje?

POSAO: Darežljivi Jupiter daje vam vrlo plodno razdoblje kad je posao u pitanju. Konačno je došlo vrijeme da preuzmete priznanje i nagrade koje ste zaslužili svojim radom i trudom. Ljudi na važnim mjestima bit će impresionirani vašim radom, ali se morate i dalje boriti za svoje, ovo nije vrijeme skromnosti, nahranite se dok je krava debela.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro, ali potrebno vam je malo više kretanja. Bilo bi dobro kad biste umjesto vožnje na posao išli pješice.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh