Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 08.12.2019. do 14.12.2019.

LJUBAV: Retrogradni Merkur vam je do sad radio velike probleme u komunikaciji s voljenom osobom, no sad je i to prestalo pa se ovo razdoblje može dobro iskorisiti i nadoknaditi propušteno - iskreno razgovarati s osobama do kojih vam je stalo. Neke situacije morate raspraviti pod hitno kako ne biste Novu godinu slavili sami!

POSAO: Morat ćete se posvetiti završavanju započetih poslova. Previše ste si dozvoljavali ovog mjeseca lutanja s jednog na drugo mjesto i posao. Kraj je godine i bilanca mora štimati! Srećom, vaša sposobnost prilagođavanja je na visokoj razini pa ćete se snaći u svakoj situaciji i sa svakim sugovornikom!

ZDRAVLJE: Razina stresa prilično je visoka. Nastojte se opustiti barem za blagdane i zaboraviti na posao.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za prosinac

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh