Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 22.11.2020. do 28.11.2020.

LJUBAV: Ovnovi imaju problema s Marsom, pa će ljubavno raspoloženje oscilirat tijekom tjedna. U nekim trenucima činit će vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo htjeti pobjeći od svega što se događa. Planeti će vam poslati osobu koja vam se sviđa na vaš put, ali vi ćete se i dalje morati potruditi kako biste ju osvojili. Samo za informaciju: ta osoba je iznimno vrijedna truda!

POSAO: Mjesec u Vodenjacima donosi vam razdoblje u kojem je komunikacija ključ svakog uspjeha, a i kad prijeđe u Ribe. Provjerite svoje mailove i poštu češće nego inače, novosti su na putu. Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vrijedan suradnik. Ako ništa drugo budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih kako biste dobili nagradu koju zaslužujete.

ZDRAVLJE: Ovog tjedna posebno pripazite što unosite u sebe. Alkohol i večere s delicijama mogle bi završiti ispumpavanjem želuca.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh