Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 19.05.2019. do 25.05.2019.

LJUBAV: Sunce koje ulazi u Blizance donosi vam dobro raspoloženje prepuno komunikacije s dragim osobama i onima koji to tek trebaju postati. Pozitivno raspoloženje privlačit će ljude u vašu blizinu pa ćete se osjećati sigurno i voljeno, baš onako kako volite i kako vam je najdraže, uživajte!

POSAO: Na poslovnom planu trebali biste se malo osvrnuti na stvarnost  i smanjiti maštanje. Pogledajte što ste do sad učinili i razmislite što i kako dalje. Možda vam ovo neće pasti lako, ali vrijeme je za djelovanje.

ZDRAVLJE: Općenito, zdravlje vam je odlično, ali morate se dobro odmoriti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ovan - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za svibanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh