Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 25.08.2019. do 31.08.2019.

LJUBAV: Tjedan će na ljubavnom planu biti prilično miran i možda pomalo dosadan. Imat ćete svjetlijih trenutaka s partnerom, ali sve u svemu jedna lijepa trojka. Nemojte se nervirati zbog toga. Ionako ćete biti previše zaokupljeni sobom da biste se davali  drugome. Bolje je ovako. Samo polako i bez burnih reakcija.

POSAO: Ovaj tjedan imat ćete malo otkrivenje sebe kao radnika. Uvidjet ćete koji su to poslovi koji vam pružaju zadovoljstvo i sve što vas čini nervoznima. Nemojte sve odmah davati drugima na uvid jer nisu svi dobronamjerni oko vas. Neke stvari radije za sad zadržite za sebe.

ZDRAVLJE: Prilično pozitivna situacija. Pogotovo zato jer ćete razmišljati o sebi pa ćete više pažnje posvetiti svome tijelu i prehrani.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ovan - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh