Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 24.10.2021. do 30.10.2021.

LJUBAVOvnovi muku muče sa svojim problemima, pa ovog tjedna ćete biti raspoloženi romantično, ali i filozofski. Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama, ili raspravama, tamo ćete najvjerojatnije naći ono što trebate. Naklonjeno vam je druženje, a možda i simpatije s osobom stranog podrijetla. Također biste mogli otići na manje putovanje u kojem ćete uživati.

POSAO: Ovaj tjedna morat ćete malo pripaziti na svoj temperament  kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni raditi s njima mogle bi se okomiti na vas te vas prisiliti na pogreške radi kojih ćete samo vi patiti. Budite racionalni i uvjerljivi u argumentima. Protiv toga se nitko ne može boriti zajedljivošću. Osobno nećete imati problema s obavljanjem zadataka koji su pred vama.

ZDRAVLJE: Općenito ćete se osjećati odlično, ali morate malo poraditi na opuštanju. Šetnja po hladnom zraku mogla bi vam biti od pomoći.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za listopad

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Istina o lordu Stonevilleu, no to nije sve - stigla je i nova Colleen Hoover s Okoštalim srcem!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici

skrolaj na vrh