Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 11.11.2018. do 17.11.2018.

LJUBAV: Sunce tek sredinom sljedećeg tjedna ulazi u znak Strijelca, pa ako želite zabavu i romantično vrijeme s voljenom osobom, imat ćete dosta prilika za pokazivanje, ali i dobivanje istog. Pokažete li se spremni na uvažavanje partnerovih potreba uspjet ćete u svemu što zamislite. Određene situacije ćete strpljivošću riješiti u svoju korist.

POSAO: Imate određenih poteškoća. Da biste ih riješili morat ćete se jače angažirati na svojim obvezama. Posvetite se problemima što prije jer će u protivnom samo jačati. Komunikacija neće biti baš vrlo povoljna pa ćete se morati malo više prilagoditi svojim nadređenima, pokušajte, nije to tako teško.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično i motivirano. Nemojte samo pretjerivati u tome.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh