Horoskop

Djevica

djevica

Dnevni horoskop za dan 11.08.2020.

Vaš vladar, komunikativni Merkur nalazi se u interakciji s buntovnim Uranom te bi vam mogao donijeti nesporazume u današnji dan, jer je osim toga i u vama nesklonom Lavu. Unatoč tome, prepuni ste ideja te vam je teško držati se pravila. Nemojte se zavaravati misleći kako ćete preskačući neke obaveze uštedjeti vrijeme. Umjesto toga nastavite razmatrati sve opcije dok vaš plan ne sazrije. Isplati se pričekati jer će plan i sutra vrijediti kao i danas.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plaćanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Djevica - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za kolovoz

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godiniskrolaj na vrh