Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 16.09.2018. do 22.09.2018.

LJUBAV: Venera vam donosi emocionalni nemir koji će se pojaviti ako se ne možete izraziti na način na koji biste voljeli. Takva situacija neće potrajati pa si nemojte oduzimati pozitivnu energiju razmišljajući o preprekama. Merkur vas pomalo onemogućava ostvariti sve što želite, ali dokle god je Sunce u vašem znaku nemate mjesta pravoj brizi.

POSAO: Sunce u vašem znaku u drugoj polovini tjedna donosi vam aktivnost, avanturu i sve ono što volite u poslovnom smislu. Iskoristite svoj šarm kojim vas Sunce nagrađuje kako biste osvojili sve oko sebe. Točno ćete moći procijeniti što i koliko možete pa vam neće biti teško pregovarati niti u jednoj situaciji. Osvajate!

ZDRAVLJE: Sa Suncem u svom znaku može vam biti samo savršeno!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh