Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 13.01.2019. do 19.01.2019.

LJUBAV: Čini se kako određene osobe nisu bile dovoljno iskrene prema vama, a to će se brzo otkriti. To će vam doći u pravo vrijeme jer ćete dobiti konačan uvid u neka pitanja vezana uz vaš dom, ili obiteljsko naslijeđe. Kombinacija Merkura i Sunca u Jarcu na području vaše solarne karte koja se odnosi na zadovoljstvo donosi vam sredinom tjedna zanimljive ideje i prilike. Iskoristite ih!

POSAO: Prije nekoliko tjedana svoju situaciju biste okarakterizirali kao nemoguću. Dana je druga priča. Situacija se promijenila i sada ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Vrijeme je za hrabre poteze. Pokažite sve što možete na poslu! Jedino pripazite kako vaše aktivnosti ne bi loše djelovale po vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 


skrolaj na vrh