Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 19.01.2020. do 25.01.2020.

LJUBAV: Ovaj tjedan bit će pomalo varljiv i prevrtljiv. Ne događa se puno promjena , ali one koje se događaju imaju velik učinak na vaš privatni život. Problem je što vi ne morate ponovno pronaći ravnotežu između vlastitih potreba i interesa te stvari koje od vas zahtijevaju drugi, poput obitelji ili voljene osobe. Sunce na području vaših užitaka šalje vam pozitivnu energiju pa uživajte dok možete.

POSAO: Želite se kao i uvijek prikazati u što boljem svjetlu. Ovog tjedna ćete imati prilično jaku podršku potaknutu Merkurom od strane svojih kolega i/ili nadređenih osoba. Nemojte se samo zanositi pretjeranim pričama. Morate se uvijek distancirati od emocije kako biste dobili najrealniju sliku o svemu što ste napravili.

ZDRAVLJE: Treba vam opuštanje i mir. Pokušajte spavati što je moguće više.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Vaga - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh