Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 13.10.2019. do 19.10.2019.

LJUBAV: Venera u Škorpionu utječe na vas i na ljubavnom i na poslovnom planu. Morat ćete više slušati svoju intuiciju te pokazati koliko ste uporni kako biste dobili što želite. Ljubavna situacija će biti prilično komplicirana zbog Merkura koji je također u Škorpionu i koji će pojačati vašu seksualnu želju. Pazite se prevara jer vam partner neće oprostiti niti najmanje igrice s povjerenjem.

POSAO: Htjet ćete naučiti nešto novo ili steći neku novu vještinu. Bit ćete radoznali, ali nemojte pretjerano eksperimentirati. Negdje ipak morate zadržati čvrsto tlo pod nogama. Dajte pažnju vanjskom izgledu i diplomatskom pristupu ako idete na poslovne sastanke na kojima trebat nešto potpisati. Vaš šarm je i dalje izniman. Iskoristite ga u poslovne svrhe!

ZDRAVLJE: Izlazak Sunca iz vašeg znaka malo vas slabi, ali sve će biti u redu ako ste inače disciplinirana osoba.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za opuštenu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vaga - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh