Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 05.12.2021. do 11.12.2021.

LJUBAV: Ograničenja i prepreke koje ste u zadnje vrijeme osjećali oko sebe polako počinju nestajati, što će Vage jedva dočekati. Iako je to dobro, budite vrlo oprezni da se i vi ne izgubite u novostečenoj slobodi i novim mogućnostima koje vam se ukazuju. Ako se bacite baš na svaku priliku, malo ćete se izgubiti i dobri aspekti otići će u vjetar.

POSAO: Dobar period za malo reklamiranja svojih znanja i sposobnosti. Sjednite za računalo, uhvatite se telefona i proširite vijest da ste zainteresirani za nešto novo. Do kraja tjedna mogla bi doći prilično zanimljiva ponuda, no budite oprezni i provjerite sve informacije dva puta prije nego što donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Pripazite na prehranu, počnite redovitije i zdravije jesti

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za prosinac

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Goropadnik u njenoj postelji, no to nije sve - stigla je i nova Kristen Callihan sa Samo prijatelji!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

skrolaj na vrh