Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 11.11.2018. do 17.11.2018.

LJUBAV: Vaš partner i ljubavni život bit će odlični. Uživajte u ovom ugodnom tjednu. Ako ste sami, nemojte se nametati jer ćete ostvariti kriv odnos koji neće nikoga zadovoljiti. Otvorite se prema svima i vaš šarm će vam privući više znatiželjnih očiju nego riječi. Budite cool - to vam tako dobro stoji!

POSAO: I na poslovnom području ćete morati također pokazati svoj šarm. Samo tako ćete ostvariti zamišljeno. Iskoristite svoje komunikacijske sposobnosti u poslovnim pregovorima. Nemojte se gubiti u detaljima. Sunce u Škorpionu vam ometa gledanje šire slike. Vjerujte u sebe, to vas spašava!

ZDRAVLJE: Općenito ćete se osjećati odlično, ali čuvajte se ozljeda. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh