Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 22.11.2020. do 28.11.2020.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka uživat će iznimnu potporu svog partnera kroz cijeli tjedan, naročito zato što su Vage trenutno bez nekih loših planeta u blizini. Ako ste uspjeli prošlog tjedna riješiti nesuglasice koje ste imali, ovog tjedna ćete moći uživati u načinima na koje će vam partner pokušavati objasniti koliko vas voli. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on/ona učini za vas.

POSAO: Komunikacija je ponovno na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rješavati razgovorom. Čuvajte se samo pretjerano otvorenog razgovora. Ovog tjedna upadice i zlobni komentari neće proći najbolje, a moglo bi vam se dogoditi da osoba o kojoj govorite bude točno iza vas. Financije će biti odlične, ali i dalje nemojte pretjerivati u trošenju.

ZDRAVLJE: Dobro.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh