Horoskop

Djevica

djevica

Godišnji horoskop - 01.01.2019. do 31.12.2019.

Godišnji horoskop za Djevicu za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da moraju biti spremni na uspone i padove, no bez obzira na sve trebaju ostati usredotočni na dobre stvari koje će se događati i uživaju u njima.

Ma kako to vama zvučalo, i loše stvari imaju svoje dobre strane - predstavljaju važnu lekciju u životu koju treba naučiti i ne ponoviti više nikad, a upravo to je ono najteže. No, analitički mentalni sklop Djevice kao stvoren je za učenje na vlastitim pogreškama, pa ako to niste baš radili do sada, krajnji je čas da započnete s takvom praksom.

Inače ćete tijekom godine biti puno manje fokusirani na neke stvari no inače, jer će se vaš horizont interesa proširiti daleko izvan onoga što inače radite. Podršku će vam pružati spori Saturn i Pluton iz Jarca koji inače nisu tako dobrohotno raspoloženi, pa iskoristite ovu godinu za uvođenje novih praksi i hobija koje do sada niste imali.

Uran iz Bika također će imati značaj utjecaj na vaše ponašanje kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, pa znajte da ovaj daleki lutalica nosi nerijetko čudne i neobjašnjive misli koje se objašnjavaju događajima koji slijede.

Na vama je da takve misli pretočite u nove ideje i napredak, jer ova je godina stvorena upravo za to - ako se ispravno iskoristi.

POSAO

Vjerovali ili ne, posao će vam ove godine pasti u drugi plan, što je prilično neuobičajeno za koncentriranu osobu sklonu analizi i detaljima poput Djevice... no, to s druge strane može otvoriti cijeli novi svijet prilika o kojima niste ni sanjali.

Podrška koju vam pružaju Uran u Biku te Saturn i Pluton u Jarcu odrazit će se na kreativnost, jer ćete biti prilično opušteni iz razloga koje će i vama biti teško shvatiti. Iskoristite takve pozitivne promjene za nešto dobro - novi hobi, novi posao, nove projekte... sve vam je otvoreno.

Kao nikada do sada ćete šarati u poslovnom smislu, neki će hobi spojiti s poslom, drugi će pokrenuti nešto od kuće, dok će treći iznenaditi kolege inicijativama na koje od njih nitko nije navikao. Ova nova Djevica svidjet će se i klijentima koji će napokon dobiti malo topliji odnos koji je ponekad nužan za kvalitetnu suradnju.

Najvažnije u cijeloj priči je činjenica da će vam posao, u najvećem broju slučajeva, postati zadovoljstvo, što do sada definitivno nije bio slučaj. A to je pomak koji vam treba, mislili vi tako ili ne.

LJUBAV

Ova je godina puna iluzija i zabluda, jer glava vam je u oblacima gotovo cijelo vrijeme, no na sreću tu su Uran i Saturn da vas povremeno spuste na zemlju i otvore vam oči.

Naime, postoji realna mogućnost da budete zavedeni od strane prilično sebične i neprimjerene osobe čije negativne strane nećete upoznati sve dok ne bude prekasno - već ćete biti snažno vezani i takvu bi vezu bilo prilično teško raskinuti tek tako... stoga, pamet u glavu kad su u pitanju novi partneri.

Djevice u dugotrajnim vezama i braku, s druge strane, imat će prilično dobru godinu punu sitnih veselja i užitaka s partnerom, nešto kao drugi medeni mjesec jer će se ona početna iskra koja vas je spojila iskopati iz pepela i zasjati punom snagom.

Što se tiče onih koji tek traže ljubav ili su na početku veze, preporučuje se oprez - ako ste stvarno pronašli osobu svog života, pred vas će biti postavljenje prepreke u slučaju da želite početi živjeti zajedno - pravne zavrzlame vezane uz ljubav jedno su od obilježja ove godine.

Ukratko, ako tražite ljubav ili trebate popraviti odnos s partnerom, obratite pažnju na periode kad vam je Venera izuzetno sklona: od 4.2. do k1.3., od 16.5. do 9.6., posebno od 22.8. do 14.9. i opet od 27.11. do 20.12.

ZDRAVLJE

Dva će se snažna i dijametralno suprotna osjećaja izmjenjivati cijele godine - onaj koji vas tjera na pretjerano sanjarenje i nezdrav život, te drugi koji je poticajan i koristan za zdravlje. Ne treba vjerojatno naglašavati koliko je važno ne prepustiti se onom prvom, stoga napravite jelovnik i raspored vježbanja, trebat će vam...

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh