Horoskop

Djevica

djevica

Godišnji horoskop - 01.01.2020. do 31.12.2020.

Godišnji horoskop za 2020. za Djevicu poručuje pripadnicima ovog znaka da je vrijeme da se vrate svojim korijenima - to znači da se trebaju resetirati i započeti proces promjena koji će im osigurati novu kvalitetu života.

Mjesečeve mijene u 2020. godini

Analiza i samopropitivanje dvije su ključne riječi za ovu godinu, jer osjećate da trebate promijeniti neke stvari, a aspekti ove godine ukazuju na izrazito povoljno razdoblje za takve aktivnosti.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Stoga, vratite se malo unatrag, u djetinjstvo i razmislite koje ste snove imali i koliko njihovo neispunjavanje utječe na vaš sadašnji život - mogli bi se iznenaditi koliko je toga ostalo zabilježeno u vašoj podsvijesti.

Oboružajte se strpljenjem i krenite, završit ćete na jako lijepom mjestu!

Pozitivna razdoblja
Mentalno zdravlje
1. siječnja - 7. lipnja

Samosvijest
7. lipnja - 29. srpnja

Vlastita zarada
29. srpnja - 14. rujna

Braća i sestre, komunikacija
14. rujna - 28. listopada

Obiteljsko zdravlje, majka
28. listopada - 7. prosinca

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
od 7. prosinca

LJUBAV

Sve se prilično brzo odvija u vašem životu, a takve su vam i veze. Već s početkom godine dogodit će se neke promjene u ustaljenom ritmu, preciznije, vaš će partner preuzeti inicijativu i riješiti neke nagomilane probleme zbog kojih kvaliteta vašeg ljubavnog života u zadnje vrijeme nije bila na zavidnoj razini.

Takva će situacija trajati sve do početka svibnja, kad ćete odlučno preuzeti stvari u svoje ruke kako biste naglasili stvari koje su vama važne u životu za koje smatrate da nisu dovoljno naglašene u vezi. Slobodne Djevice ovaj će period provesti u potrazi za novim partnerom, pristupajući novim ljudima s pomalo drugačijom pričom nego do sada, ističući želju za mrvicom privatnosti kao vrlo bitnu komponentu potencijalne veze.

Najvažnije je početak godine, od siječnja do travnja, iskoristiti za pronalaženje svojih vrijednosti i želja koje smatrate da trebaju imati kvalitetniji tretman od strane partnera. Zatim dajte sebi dva mjeseca vremena kako biste to na najbolji mogući način predstavili partneru ili potencijalnom partneru, i provedite ljeto uživajući.

Jesen će donijeti nove trzavice, prigovore partnera i manje probleme, no zapravo se neće dogoditi ništa bitnije što će imati značajan utjecaj na kvalitetu vašeg života. Sitni problemi dio su svakodnevnice, a vi ste se naučili nositi s njima.

nastavi čitati dolje

POSAO

Godinu pred vama posvetite sebi i svom položaju na poslu, uspostavljajući ravnotežu između svojih ambicija i mogućnosti okoline. Na taj način polažete kvalitetne temelje za budućnost, a svoju viziju trebate podijeliti i s kolegama i nadređenima. Nemojte oklijevati, već izložite svoje ideje i planove, kako biste odmah vidjeli s kim možete računati u nastavku godine.

Prilično dobar dio godine traje sve do kraja ljeta, kad bi se mogli pojaviti prve napukline u planu, koje morate odmah zatvoriti novim i svježim idejama.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Nikako nemojte dozvoliti da vas privremeni zastoji bace u depresiju ili potaknu vašu urođenu malodušnost, nego se bacite na rješavanje problema čim se ukažu na vašem putu. Kako su kod vas financije često usko povezane s emocionalnim životom, pokušajte uskladiti posao i privatni život što kvalitetnije kako se vaša financijska situacija ne bi pogoršala.

Ograničavajuća razdoblja
Ljubav ili dijete
1. – 15. siječnja

Putovanja, obrazovanje
8. travnja - 11. svibnja

Komunikacija
20. kolovoza -12. rujna

Ljubav ili dom
10. - 30. prosinca

Naročit oprez potreban je tijekom proljetnih mjeseci, kada ćete se često naći u dilemi kako i gdje pronaći sredstva za svoje potrebe. Ipak, zadnja tri mjeseca godine nadoknadit će sve gubitke iz prethodnih mjeseci i završiti godinu u lijepom plusu.

ZDRAVLJE

Ove je godine zdravlje u priličnoj opasnosti, naročito u slučaju emocionalnih problema. Ukoliko ljubavni život neće biti u redu, to će se prvo odraziti na vaše zdravlje, naročito srce. Iscrpljujući odnosi nisu dobri za vas, pa ih riješite što prije, bili oni privatni ili poslovni, kako ne biste razvili neku kroničnu bolest.

Početak godine, pak, donosi probleme s probavom koji su rezultat načina života koji vodite, stoga je krajnji čas da provedete svoju odluku o zdravijoj i uravnoteženijoj prehrani, jer čir na želucu svakako nije nešto što vam treba.

skrolaj na vrh