Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 17.03.2019. do 23.03.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan naglasak je na obiteljskom životu i imanju kojem ćete biti posvećeni i slijedećih nekoliko tjedana. Morat ćete uložii dosta truda kako biste dobro izbalansirali poslovne i obiteljske obveze kao i obveze prema partneru. Iskoristite obiteljsko ozračje kako biste ojačali i produbili odnos s voljenom osobom.

POSAO: Naglašen vam je kreativan i umjetnički rad. Sunce koje ulazi u znak Ovna vama više naglašava privatni nego poslovni život, ali ostatak planeta u čudnom rasporedu vas upozoravaju da pripazite na svoj oštri jezik koji bi vas mogao uvaliti u nevolje. Budite diplomati, iako vam to i nije pretjerano drago.

ZDRAVLJE: Moguće nervoze i pojačan stres pa pronđite ispušni ventil.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Jarac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh