Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 11.11.2018. do 17.11.2018.

LJUBAV: Ovo je čudno vrijeme za vas. Puno toga se događa iza zatvorenih vrata. Morat ćete se boriti protiv želje za bijegom od svega u svoj mali svijet. Ako ste sami, budite pažljivi prema svom izgledu, ali i ponašanju jer ne znate gdje ćete sve završiti. Šarma imate, potrebno je još samo malo sreće i truda i sve će se kockice poklopiti.

POSAO: Morat ćete se malo više potruditi da biste poslove doveli na svoju uobičajenu razinu. Možda ćete morati biti uporni, čak i dosadni da biste ostvarili susrete koje želite. Imate li prezentaciju, obavite dodatne pripreme. Sve to će vam olakšati život i posao pa će vam ostati dovoljno vremena za sve ono što zapravo želite.

ZDRAVLJE: Bit ćete dodatno osjetljivi. Pripazite se ozljeda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh