Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 15.07.2018. do 21.07.2018.

LJUBAV: Ovo je vrlo kompleksno razdoblje za Jarce. Toliko toga se događa izvan vašeg dosega i utjecaja da biste ponekad najradije iskočili iz svoje kože i pobjegli. Problemi u vezi ovaj tjedan bi mogli eskalirati pa razmislite treba li vam to sve zapravo. Vaš tvrdoglavi ponos vam je najveća prepreka u odnosima pa se probajte iskontrolirati što više možete.

POSAO: Prebukiran raspored vodi vas otuđenju od društva pa pokušajte nekako prilagoditi ga kako biste ipak imali vremena za sebe. Pred vama je svakim danom sve više obveza, a vi nemate niti jednu ispriku za ne odraditi ih. Osjetite li potrebu za bijegom ugrizite se za jezik i jače prionite poslu. Promjene koje dolaze su velike i vi jednostavno trebate najbolje temelje za njih. Uživat ćete uskoro u plodovima svoga rada.

ZDRAVLJE: S toliko napornim rasporedom vaše tijelo vapi za okrepljujućim snom pa pokušajte poraditi na tome.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh