Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 19.01.2020. do 25.01.2020.

LJUBAV: Ovog tjedna nećete imati vremena za sebe i svoje potrebe jer će voljena osoba prolaziti kroz osjetljivo razdoblje. Sada se vi morate pokazati kao potpora i rame za plakanje i sve ono što treba od vas. Procijenite trenutak u kojem ćete započeti razgovor, ali ako mislite da partner nije spreman, smjesta prekinite. Ovog tjedna partner je glavni, a vi samo pratite!

POSAO: Važni poslovni dogovori dolaze ovog tjedna. Budite spremni iako je sreća na vašoj strani. Financije će biti prilično dobre, ali ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Napravite si dobar plan i držite ga se. Kolege će vam biti potpora, ali i vi morate pokazati povjerenje prema njima, inače ništa od zdravog odnosa.

ZDRAVLJE: Općenito ste dobro, ali povedite malo više računa o svojoj prehrani.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Jarac - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh