Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 21.07.2019. do 27.07.2019.

LJUBAV: Trenutni događaji bude  vama pozitivna razmišljanja i želju za novim emotivnim zbližavanjima. Aktivan društveni život koji vodite otvara vam niz mogućnosti upoznavanja novih i zanimljivih osoba. Ako upoznate osobu za koju vam se čini kako je potencijalni partner, nemojte ništa pretpostavljati ili postavljati previše pravila već na samom početku. Opustitie se i prepustite emocijama neka vas vode. Strogi kriteriji koje imate samo su vam prepreka na putu sreće.

POSAO: Potreban vam je odmor od poslovnih zbivanja, ali Mjesec vam donosi dva snažna susreta koja će vas motivirati na daljni rad bez predaha. Nemojte zaboraviti na poslovni smiješak jer biste u protivnom mogli ostaviti krivi dojam. Vaša intuicija je na vrlo visokom nivou pa slobodno slušajte sami sebe i moći ćete unovčiti brojne ideje koje vam se motaju po glavi.

ZDRAVLJE: Zaista vam je potreban odmor pa ako ikako možete lezite i naspavajte se. To će najbolje utjecati na vaše zdravstveno stanje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Jarac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh