Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 13.01.2019. do 19.01.2019.

LJUBAV: Sunce na kraju vašeg znaka istaknut će vaš privatni život već početkom tjedna. Čini se kako je trenutno važno da obratite pažnju na tračeve koji kruže oko vas. Netko vam namjerno želi poremetiti vaš mir, ali uspjet će mu/joj samo ako i vi pridonesete tome. Nemojte to dozvoliti. Partneru pokažite koliko vam je stalo čak i ako morate uzeti vrijeme koje ste mislili posvetiti nečemu drugom.

POSAO: Imate nešto posla kojeg ste ostavili i nikad niste dovršili. Sad vam se to vraća. Morate dovršiti započete poslove prije nego se posvetite novim projektima. Merkur vam donosi uspjeh u rješavanju papirologije i pregovorima. Možete očekivati neke neočekivane događaje, ali ne brinite, bit će pozitivni po vas!

ZDRAVLJE: Mogli biste se osjećati lošije, ali to ne znači da ćete se razboljeti. Spavajte više!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Jarac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh