Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 24.10.2021. do 30.10.2021.

LJUBAV: Pluton najviše odgovara Jarcima u ovom trenutku, pa ako ste u vezi ovog tjedna će svi primijetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. Općenito ćete blistati i energija kojom zračite privlačit će brojne poglede na vas. Ako ste sami mogli biste iskoristiti svoj šarm i približiti se osobi koja vas zanima. Čuvajte se samo ljubomore koju će partner pokazivati zbog vaših namigivanja.

POSAO: Ovog tjedna nećete imati nikakvih poslovnih problema. Blistat ćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u suradnji s kolegama. Vaša energija je iznimna, ali ju je zato i iznimno teško pratiti. Nemojte okrivljavati druge zbog toga. Ako možete vi malo usporite ili barem zatvorite zlobna usta.

ZDRAVLJE: Odlično!

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za listopad

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Istina o lordu Stonevilleu, no to nije sve - stigla je i nova Colleen Hoover s Okoštalim srcem!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici

skrolaj na vrh