Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 22.11.2020. do 28.11.2020.

LJUBAV: Sreću vam nosi Jupiter, tako da možete zanemariti Saturn i Pluton. Ako ste u vezi ovog tjedna će svi primijetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. Općenito ćete blistati i energija kojom zračite privlačit će brojne poglede na vas. Ako ste sami mogli biste iskoristiti svoj šarm i približiti se osobi koja vas zanima. Čuvajte se samo ljubomore koju će partner pokazivati zbog vaših namigivanja.

POSAO: Ovog tjedna nećete imati nikakvih poslovnih problema, kao da je Sunce već došlo u vaš znak. Blistat ćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u suradnji s kolegama. Vaša energija je iznimna, ali ju je zato i iznimno teško pratiti. Nemojte okrivljavati druge zbog toga. Ako možete vi malo usporite ili barem zatvorite zlobna usta.

ZDRAVLJE: Odlično!

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh