Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 13.10.2019. do 19.10.2019.

LJUBAV: Čak ni oni najbliži vama neće biti svjesni ogromne transformacije koju ćete doživjeti unutar najdubljih dubina svoje duše. Dok se borite s vlastitim demonima koje trebate prepoznati i riješiti, trebat će vam pomoć i razumijevanje voljenih osoba. Obratite im se za pomoć jer sami od sebe ne mogu znati koliki teret trenutno nosite na sebi. Ovako otvoreni prema sebi i vlastitoj nutrini bit ćete potpuno iskreni prema svojoj boljoj polovici. Učvrstite svoj odnos.

POSAO: Pokušajte se ovaj tjedan više koncentrirati na poslove koji vas zanimaju i koji vam mogu pomoći u vašem napretku. U sebi imate ogromno znanje koje će biti od pomoći svakoj skupini koja ima slične poslovne ciljeve kao i vi. Nemojte ulaziti u bitke koje nisu vaše jer će to kočiti vaš razvoj. Držite se zlatne sredine u svemu.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za opuštenu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Jarac - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh