Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 16.09.2018. do 22.09.2018.

LJUBAV: Planetarna energija ohrabruje vas da preuzmete situaciju u svoje ruke i iskoristite sve što vam se nudi. Društveni odnosi neće biti toliko stabilni kao inače pa nećet eni imati potporu među uobičajenim „obožavateljima". Komunikacija će vam ipak biti na višoj razini pa iskoristite svoje sposobnosti kako biste našli sve što vam treba.

POSAO: Saturn u vašem znaku donosi vam smanjenu potporu i na poslovnom planu. Ipak nemojte ovo shvatiti tragično. Riječ je samo o tome da su neke stvari potrošene i treba ih mijenjati. Nemojte sve podrediti novcu. Vaše emocionalno i psihičko stanje ponekad je bitnije od financijskog stanja.

ZDRAVLJE: Pomalo ste umorni od svega iako energetski dobro stojite pa vam niti zdravlje nije loše. Opustite se šetnjama.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh