Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 15.07.2018. do 21.07.2018.

LJUBAV: Čini se kao da je došlo vrijeme ljetnog čišćenja kad su u pitanju vaši društveni odnosi. U međuvremenu, uporna pažnja nekoga tko se ne može odlučiti želi li vas za prijatelja ili partnera od vas zahtijeva reakciju. Ako niste i vi ti koji se ne možete odlučiti, vrijeme je za zajedničku odluku kako dalje. Ako ste neodlučni, onda to vjerojatno nije ono što želite pa krenite dalje riješivši taj odnos jednom zauvijek.

POSAO: Utjecaj neke nove osobe ili grupe vas potiče na odricanje nekih starih načina poslovanja koje ste prerasli. Iako je teško napustiti ustaljene načine za koje ste sigurni da funkcioniraju, rezultati će vam biti bolji s novim načinom. Ipak, razmislite koliko brzo ćete provesti promjenu jer nagli rezovi nisu najsretnije rješenje.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade pa pijte vitamine radi prevencije.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh