Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 13.10.2019. do 19.10.2019.

LJUBAV: Jedna osoba mogla bi imati poseban utjecaj na vas kroz sljedeće dulje razdoblje. Pojavit će vam se u ovom tjednu pa otvorite oči jer će utjecaj biti vrlo pozitivan. Bit ćete otvoreni i pažljivi prema partneru pa možete očekivati miran i ispunjen tjedan. Odlična komunikacija donijet će vam napredovanje u odnosu pa su mogući razgovori o sljedećoj razini veze, zajedničkom životu, braku ili djeci.

POSAO: Pritisak koji trenutno podnosite mogao bi vam skratiti fitilj, ali nemojte očajavati. Pred vama je nova mogućnost koja može poprilično podebljati vaš bankovni račun. Ovaj tjedan počinje razdoblje u koje dolazi do ostvarenja i/ili promjene vaših dugoročnih ciljeva i misli o budućnosti. Samo hrabro, imate se čemu radovati!

ZDRAVLJE: Odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za opuštenu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh