Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 21.07.2019. do 27.07.2019.

LJUBAV: Podijelite svoje misli i ideje u bliskom krugu ljudi jer biste zajednički mogli doći do izvrsnih rezultata. Stalo vam je riješiti svoj ljubavni život u skladu s vašim osobnim potrebama. ali imate osjećaj kako se stalno vrtite oko istih tema. Nemojte si dozvoliti krive zaključke zbog emotivnih promjena koje osjećate.

POSAO: I dalje morate pripaziti na svoje potrošačke sklonosti. Događaji ovog tjedna mogli bi vas natjerati da pomislite kako se vaši snovi zbilja mogu pretvoriti u stvarnost, no za to ćete morati jako zavrnuti rukave i prihvatiti se ozbiljnog posla. Imat ćete potporu u prijateljima i kolegama, ali za to ćete morati i jasno izreći što vam točno treba kako bi vam mogli konkretno pomoći.

ZDRAVLJE: Općenito dobro, ali pripazite kako hodate jer biste se mogli spotaknuti sami o sebe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za lipanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh