Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 19.01.2020. do 25.01.2020.

LJUBAV: I dalje ste pomalo zbunjeni sa svojim emocijama jer nikad ne znate što vas čeka iza ugla. To je razumljivo, pogotovo jer će razvoj situacije imati dalekosežne posljedice za vaš' ljubavni život. Pred vama je tjedan koji će od vas zahtijevati priličnu hrabrost i odricanje od prošlosti, nešto čega se vi jako volite držati bez obzira na posljedice. Za sad istražujte sve što vam se nudi. Kasnije će biti vremena za sužavanje izbora. Priključite se na pozitivnu energiju koja ide u vašem smjeru!

POSAO: Ovotjedni susret Merkura i Sunca u vašem znaku daje vam mogućnost doživljavanja života i karijere u potpuno novom svjetlu. Gledate širu sliku svega što se događa pa ste u mogućnosti bolje predvidjeti koji potez treba povući. Nemojte samo biti brzopleti! Opcija je jako puno, a na vama je da ih probirete i birate one najbolje. U protivnom ćete olako trošiti energiju na nepotrebne stvari.

ZDRAVLJE:  Pripazite malo bubrege, ali inače ćete se osjećati odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh