Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 21.04.2019. do 27.04.2019.

LJUBAV: Ovotjedni Mjesec u Škorpionu upućuje vas na vrijeme za smirivanje i razmišljanje o sebi i svojim dosadašnjim postupcima. Sunce se približava vašem znaku donoseći energiju koju trebate, ali za sad, nemojte činiti ništa naglo. Samo razmišljajte o mogućim posljedicama vaših (ne)djela.

POSAO: Merkur pomalo komplicira poslovnu situaciju, a vi trenutno nemate energije kojom biste se borili protiv toga. Pripazite kome što govorite jer netko iz vaše blizine radi u svoju korist bez obzira na druge. Budite oprezni i prije svega taktični te nemojte donositi velike odluke. Još malo strpljenja i bit će sve u redu.

ZDRAVLJE: Osjećate se iscrpljeno i dosta vam je svega. Vaš godišnji ciklus bliži se kraju te je to normalno, ali se pripazite kako ne biste pokupili neku bolest usljed smanjenog imuniteta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh