Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 16.12.2018. do 22.12.2018.

LJUBAV: Vaš vladar Merkur do kraja godine će vam omogućiti manje problema u komunikaciji s voljenim osobama i /ili partnerom. To ne znači da se nećete zabavljati ili imati dovoljno zanimljivih pričica za društvo, nego samo da se morate malo strpjeti kako biste ih ispričali drugima. Situacija je malo kompliciranija nego inače pa ovo nije razdoblje za ozbiljnija povezivanja s partnerom. Dakle, ništa od pijane prosidbe!

POSAO: Sunce koje ulazi u prizemljenog Jarca donosi vam mir barem u poslovnom smislu. S Merkurom ne smijete nikamo žuriti, a moćno Sunce dat će vam dovoljno energije kako biste dobro razmislili o svim potezima koji vas čekaju iduće godine. Iskoristite zadnji tjedan u godini kako biste uvidjeli što ste sve do sad učinili i koji su vam najbolji načini napredovanja.

ZDRAVLJE: Morat ćete malo pripaziti s alkoholom, moguće su mučnine i viroze.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za prosinac

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh