Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 17.02.2019. do 23.02.2019.

LJUBAV: Aktivnost planeta u zadnje vrijeme donosi vam velike i drastične promjene u život. Ovo može predstavljati početak nove veze ili potpuno novi pogled na onu u kojoj se trenutno nalazite. Budite otvoreni prema novostima i spremni skrenuti gdje god je potrebno jer ćete pravovremenom prilagodbom iz svega izaći kao pobjednik.

POSAO: Na poslu bi vam mogao biti također zanimljiv tjedan u kojem ćete moći zablistati svojim idejama u trenutku kad nitko drugi ne bude znao kako naprijed. Iskoristite li to na pravi način, dobit ćete dovoljno pohvala za dulje vrijeme, a ni financijska zahvalnost neće vam teško pasti. Samo se nemojte opustiti nakon prvog uspjeha. Pre dvama je dulje razdoblje poslovnih napora koje ćete morati ispuniti kako biste dobili što želite.

ZDRAVLJE: Pucate od energije pa se to vidi i na vašem zdravstvenom kartonu. Osjećat ćete se odlično cijeli tjedan!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za veljaču

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh