Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 08.12.2019. do 14.12.2019.

LJUBAV: Za vas je ovo razdoblje vrlo romantično. Strast je na iznimno visokoj razini pa ako imate partnera možete očekivati sasvim jednu novu razinu intimne povezanosti s njim/njom. S obzirom na Merkur koji se vratio u redovnu putanju bit ćete vrlo zaposleni pa ćete morati mijenjati osobne planove u zadnji čas. Nemojte očajavati, partner će vam biti predivna podrška u svemu tome. Čuvajte se pretjerane darežljivosti!

POSAO: Dolazi do korisnih promjena s nadređenim osobama ili poslovnim partnerom. Bit ćete vrlo uspješni u svemu što radite. Možete početi i s novim poslovima, ali budite svjesni da kolegama oko vas i nije baš do posla u ovo blagdanskom razdoblju. Nemojte kriviti druge ako negdje zapne jer se ovog tjedna možete osloniti samo na sebe!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično, ali malo više kretanja će vam dobro doći!  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam dva nova zimska hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za prosinac

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh