Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 12.08.2018. do 18.08.2018.

LJUBAV: Bilo da je u pitanju posjet osobe iz prošlosti ili samo vaše putovanje kroz sjećanja, ovo će biti prilično zanimljivo razdoblje za vas. Shvatite to kao i određen emocionalni test kojim trebate pokazati kakav pogled imate na sebe i svoje postupke. Nemojte biti prekritični jer ga nećete proći.

POSAO: Ovaj tjedan mogli biste razmisliti koliko ste vi spremni na napredak u karijeri. Morat ćete preispitati svoje emocije i spremnost na dodatni posao. Određene osobe ili veze iz prošlosti mogle bi vam biti korisne. Samo ostanite optimistični i riješit ćete pola problema.

ZDRAVLJE: Trebate više fizičke aktivnosti.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh