Varilux banner
Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 14.10.2018. do 20.10.2018.

LJUBAV: Merkur, vaš vladar u Škorpionu, mogao bi vam praviti poteškoće u komunikaciji s obitelji i voljenim osobama. Vjerojatno ćete morati malo bolje slušati, a malo manje pričati pa će i vama  sve biti jasnije. Nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti jer ćete razočarati nekoga do koga vam je zapravo jako stalo. U seksualnom smislu imat ćete jak nagon, ali pripazite da niste možda malo prezahtjevni za svog partnera.

POSAO: Promjene na poslu utjecat će na vas na više razina. Neki osobni problemi mogli bi vam se uplesti u posao, a to nikada nije dobra stvar. Intelektualno ćete biti vrlo jaki pa ako u to stavite i upornost ovaj tjedan ne mora biti tako težak kao što izgleda. Tvrdoglavost svakako izbacite jer bi vas to moglo dovesti u nepovoljan položaj kod nadređenih osoba.

ZDRAVLJE: Svoju učinkovitost podići ćete zdravijim načinom života. Izbacite brzu hranu iz menija i počnite vježbati pa će vam sve biti lakše.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

Varilux banner
skrolaj na vrh