Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 29.11.2020. do 05.12.2020.

LJUBAV: Blizanci u vezi ovog tjedna bit će u velikom iskušenju. Imat ćete priliku za avanturu kakvu ste dugo priželjkivali. Ipak, ako ste u vezi morat ćete donijeti veliku odluku jer se čini da će partner lako saznati za vašu prijevaru. Ako ste slobodni uživajte u punom smislu te riječi, dajte si oduška, vrijeme je.

POSAO: Vjerojatno je vrlo frustrirajuće raditi s ljudima čija je mašta limitirana kao i njihov entuzijazam. Ovo će vas usporavati posebno ako je vaš posao vezan uz nekretnine ili komercijalu. Nemojte očajavati jer s vašim vladarom Merkurom možda je i najbolje pristupati poslu polako i uz puno provjera. Nemojte se zamarati sitnicama ali nemojte biti niti površni.

ZDRAVLJE: Mogući problemi s tlakom. Ako patite od kroničnih bolesti posjetite doktora.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh