Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 18.08.2019. do 24.08.2019.

LJUBAV: Dom je tamo gdje vam je i srce, kaže stara poslovica, koja se ovoga tjedna odnosi upravo na vaš znak. Svaka, pa i najmanja sitnica koju napravite bit će vam još draža ako je napravite uz voljenu osobu. Uživajte i nemojte dozvoliti da vam sitna podmetanja pokvare raspoloženje.

POSAO: Raspoloženje iz privatnog života najbolje možete prenijeti u poslovni na način da ponovno izgradite mostove prema nekim osobama koje ste u zadnje vrijeme zanemarili, a od kojih možete očekivati veliku pomoć u karijeri. Stoga, uključite svoj poznati šarm i brz jezik i krenite.

ZDRAVLJE: Pazite na prehranu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za kolovoz

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh