Horoskop

Ovan

ovan

Dnevni horoskop za dan 26.11.2020.

Osim što je Ovnovima Mars u znaku, tu je trenutno i Mjesec, što bi moglo biti dobro - slobodno se zauzmite za sebe ili nekoga za koga smatrate da biste trebali čak i ako mislite da će to uzburkati brojne duhove. Netko će se pokušati istresti na vama. Pokažite svima što mislite i možete kad vjerujete u nešto, tako da im više nikada ne padne na pamet dovoditi u pitanje vaš integritet i znanje.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Ovan - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

 

Mjesečeve mijene u 2020. 

skrolaj na vrh