Život
SAVJETI

Najbolje vrijeme za šetnju

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Šetnja je jednostavan i učinkovit način održavanja zdravog načina života. No, osim same aktivnosti, vrijeme kada odlazimo u šetnju može imati značajan utjecaj na naše… više »

EH, DA...

Kada je život bio najbolji?

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Nostalgija za "boljim vremenima" često obuzima ljude, a pitanje "kada se najbolje živjelo" može izazvati različite odgovore ovisno o perspektivi pojedinca i kontekstu. Za mnoge, ta… više »

Alkohol
SAVJETI

Kada je pravo vrijeme da ostavite alkohol potpuno?

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Alkohol je dio mnogih kultura širom svijeta, ali s vremenom postaje jasno da nije svakome od nas koristi na isti način. Pitanje kada bi trebali prestati piti alkohol nije jednostavno,… više »

COOL

Kako kupiti sjajne slušalice? Pitajte Huawei ;)

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Pojava bežičnih slušalica na tržištu olakšala je svim korisnicima obavljanje svakodnevnih aktivnosti te svojom praktičnosti otvorila vrata raznim scenarijima… više »

MATURA AI

Revolucija u učenju matematike

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Najnoviji rezultati mature pokazuju da je matematika još uvijek nesavladiv izazov te izvor stresa i nesigurnosti za mnoge hrvatske učenike. Istraživanja potvrđuju da učenici s… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
STVARNO?

Kada vas seks stvarno počinje pomlađivati?

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Seksualna aktivnost je uvijek bila predmet raznih istraživanja i rasprava, no nedavne studije su počele otkrivati zapanjujuće efekte koje seksualni život može imati na opće zdravlje i proces… više »

OTPOR ILI SURADNJA

Umjetna inteligencije stavlja novinare pred teške odluke

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

U digitalnom dobu, umjetna inteligencija (UI) sve više postaje ključni igrač u mnogim industrijskim granama, uključujući novinarstvo. Korištenje UI alata za generiranje članaka… više »

NARAVNO

Trajanje savršenog seksa

objavljeno prije 11 dana

Seksualni odnosi su složeni i individualni, a savršenstvo u njima često je subjektivno. Pitanje koliko treba trajati savršen seks može izazvati različite odgovore ovisno o… više »

PITANJE

Imaju li životinje svijest?

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Cilj "Newyorške deklaracije o životinjskoj svijesti" poticanje je više istraživanja u tom području i podizanje svijesti o životinjskoj dobrobiti. Autori deklaracije fokusiraju… više »

SEKSIPIL

Moćna sila koja privlači i očarava

objavljeno prije 12 dana

Seksipil je jedan od onih neuhvatljivih kvaliteta koji može biti teško definirati, ali lako prepoznati. To je onaj magnetični šarm koji izaziva pažnju, privlači poglede i čini… više »

EH, DA...

Kada i kakvo meso jedemo?

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Lijepo i toplo vrijeme već početkom travnja izmamilo je puno naših građana na druženja u prirodi, a uskoro će krenuti i sezona roštiljanja pa će meso biti još više… više »

SUPER

HONOR X8b jedan je od najtanjih pametnih telefona na tržištu

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

HONOR X8b, pametni telefon globalnog tehnološkog brenda HONOR, najnoviji je dodatak serije X. Ovaj pametni telefon može se pohvaliti izvanrednim fotografskim mogućnostima, impresivnim… više »

NARAVNO ;)

5 razloga zašto se muškarci zaljubljuju u žene

objavljeno prije 14 dana

Zaljubljivanje je kompleksan proces koji može biti potaknut različitim faktorima. I dok su ti faktori subjektivni i variraju od osobe do osobe, postoje određene karakteristike koje mnogi… više »

SAVJETI

Je li loš orgazam moguć?

objavljeno prije 15 dana

Orgazam je intenzivan osjećaj zadovoljstva koji se događa tijekom seksualnog uzbuđenja. Za većinu ljudi, orgazam je vrhunac seksualnog iskustva, obično popraćen osjećajem blaženstva i… više »

UŽIVANCIJA

Otkrijte čari Mediterana na luksuznom putovanju jahtom!

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Mediteran se sa sigurnošću može nazvati srcem svijeta. Ovo more oplakuje obale najpoznatijih turističkih destinacija, od Španjolske i Francuske, pa sve do Hrvatske i Grčke.… više »

skrolaj na vrh