Seks
Foto: Pexels
OPA :)

Veza boja i seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Koja je vaša omiljena boja? To je definitivno jedno od pitanja koje možete dobiti na prvom spoju, a ako je potencijalni partner lukav, zapravo pokušava unaprijed doznati… više »

ZAPAMTITE :)

Sjajan seks vam je na dohvat ruke...

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Seks je, osim što je zabavan, i prijeko potreban u svakoj vezi kako bi partner i vi bili zadovoljni, no to nije baš tako jednostavno postići, jer se ne sastoji samo od… više »

PRIPAZITE :)

3 najopasnije poze u seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Poze u seksu dodaju raznovrsnost i zabavu pod plahtama, no nerijetko i vrlo bolne ozljede koje dugo ne zacjeljuju. Ako ste pomislili da je riječ o nekoj vratolomiji, u krivu ste. Radi se o… više »

ŠŠŠŠ

Tihi seks morate isprobati

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Kuća vam je puna ljudi? U ovakvoj situaciji može patiti seksualni život, osobito ako niste dovoljno hrabri i vješti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku pune kuće. … više »

OPA :)

Ženama preljub ide bolje od muškaraca

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Muškarce prati glas da su nevjerni, no kako to ne mogu biti sami, očito su u igri i druge žene koje su se u zakulisnim igricama pokazale puno lukavijim i spretnijim od svojih partnera… više »

SAVJETI

Kako vratiti strast u vezu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Dugo ste u vezi i zatrpani ste obvezama pa ste pomalo već zaboravili koliko je intimnost važna i što znači strast u odnosu. Donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta za vraćanje… više »

OPA :)

Tri ženske tajne želje u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Seks u današnje doba ne smije biti tabu tema, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. No, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje… više »

WOW!

5 trendi poza u seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Seks je sjajna stvar i zbog toga što vašem umu stalno postavlja nove izazove po pitanju zadovoljavanja partnera, barem ako spadate u osobe koje o tome svjesno… više »

POMOZITE SEBI

5 znakova da vam je seks u banani

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Seksualni život jedan je od ključnih dijelova zdrave veze, pa ako imate i trunku sumnje da u vašem nešto ne štima, napravite sve kako biste to promijenili. Naravno, samo… više »

UPS!

Želite povećati svog malog prijatelja? Razmislite...

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Operativni zahvati povećanja penisa ne uspijevaju i mogu biti vrlo riskantni, pokazala je najnovija studija u petak, objavljena u časopisu Sexual Medicine Reviews. Studija obuhvaća i meta… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko često udane žene vode ljubav?

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Brak i seks ponekad je teško spojiti - iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati, posljednje istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
STVARNO?

Koliko treba trajati seks, ako pitamo žene

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Kod većine parova seks traje između pet i osam minuta, ne uključujući predigru koja je važna za potpuni seksualni užitak. S obzirom na današnji užurbani ritam života ne čudi… više »

STVARNO?

Hrana koja ubija želju za seksom

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Imate problema s iibidom, svejedno je jeste li to vi ili partner, a uzrok mu nisu svakodnevne brige i problemi? Možda je stvar u hrani koju jedete. Hrana utječe na hormone pa želite li bolju… više »

STVARNO?

Kada nevjera može spasiti brak?

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Prevare se rijetko kada događaju s namjerom da se povrijedi partner ali rezultat može biti izrazito bolan za obje strane. Afere u velikom postotku nisu vezane samo za seks već za neke dublje… više »

SAVJETI :)

Kako vratiti seks u vezu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Veza u kojoj nema seksa zvuči kao noćna mora, no vjerovali ili ne, to je stvarno postala gotovo pa normalna stvar - nedavna anketa koju je provela tvrtka BodyLogicMD pokazala je da… više »

skrolaj na vrh