Seks
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao… više »

BROJKE

Kad se gubi nevinost - u prosjeku?

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Prvi seks je nešto što treba biti sjajno, doživljaj koji ćemo pamtiti cijeli život - no kada se on zapravo u stvarnosti događa? Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4… više »

MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci pričaju bajke o seksualnim podvizima?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Prije ili kasnije, u svakoj vezi dođe onaj trenutak kad se postavi pitanje: "A s koliko si ti partnera spavao/la?" Iako je češća situacija da muškarci imaju veći… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Mladi baš i ne koriste kondome

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Prvi seks mora biti ne samo nezaboravan, već i siguran, što u sve većem postotku nije slučaj - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri prvom stupanju u intimne… više »

HE HE

Seksom do zdravlja - bez šale!

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Seks nije samo sjajan način povezivanja s partnerom - također može poboljšati zdravlje vašeg srca. Evo nekoliko iznenađujućih prednosti: Bolji san - loš san je usko… više »

SAVJETI :)

3 stvari koje će vam unaprijediti seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju… više »

FORA :)

9 zanimljivih činjenica o seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Seks je pun tajni i misterija, no jednako tako i mitova bez pokrića koji mogu samo unijeti zbrku u seksualne odnose - pa evo 10 provjerenih činjenica. Analni seks - uživaju li žene u analnom… više »

EH, DA... :)

5 pogrešaka u seksu koje dolaze s godinama

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Kažu da su žene u tridesetima na vrhuncu seksualne moći, osjećaju se seksipilnije i povezanije sa svojim tijelima nego u dvadesetima, što je dovelo do boljeg seksa u cjelini. To… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Tko najviše cijeni prijateljstvo s povlasticama?

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Prijateljstvo s povlasticama najbolje se "prima" u zemljama otvorenim po pitanju seksualnih odnosa, a među njima je na prvom mjestu Njemačka. Istraživanje koje je za dpa proveo institut za… više »

STVARNO?

Kako se žene same napaljuju?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Žene se, iako vjerojatno rjeđe od muškaraca, također vole zabaviti same sa sobom - da sad ne okolišamo, masturbirati... što nije ništa čudno, osim što za to… više »

Foto: Pexels
OPA!

Kako do dovoljno seksa na godišnjem?

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Jedna od najčešćih jadikovki s područja intime je nedostatak seksa. Uz sav taj godišnjeodmorski stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se… više »

EH, DA... :)

Prvi seks je često - za zaborav

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Prvi seks trebao bi biti doživljaj koji pamtite cijeli život, baš kao i prvi poljubac, no čak 31 posto ljudi tvrdi da su požalili zbog načina na koji su izgubili djevičanstvo… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA :)

Zanimljiva veza sna i seksa

objavljeno prije 7 mjeseci

Seks ne ovisi samo o želji i volji, već i dovoljna količina sna može itekako utjecati na to kako će izgledati seksualni odnos s partnerom.  Prema istraživanjima… više »

OPA!

Čudan i zabavan način postizanja orgazma

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Teretana ženama može doživjeti puno više zadovoljstva no što očekuju od dobro odrađenog treninga i isklesanog tijela. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Indiana su… više »

skrolaj na vrh