Seks
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA!

6 savjeta za bolji seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Rutina je smrt seksa, to znamo, no postoji dovoljno načina za unošenje novosti u seksualni život kako bi se osvježio i dalo mu se novo značenje. Stoga, evo šest ideja... Nove… više »

ZNATE LI?

Kako seks ženama produžava život?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Seks ženama produžava život, i to je znanstveno dokazano, tako da svaki muškarac koji se žali da mu draga nije dovoljno često raspoložena za igrice pod plahtama ima neoboriv argument… više »

A DAJ!

5 činjenica o klitorisu koje muškarci trebaju znati

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Klitoris je jedan od dijelova ljudskog tijela koji muškarcima zadaje prilično muke, štoviše, sramotno velik broj njih ne zna gdje se nalazi, a kamoli čemu služi... Uz to,… više »

OPA!

Kontracepcijska pilula za - muškarce!

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Kontracepcija je uvijek malo nezgodna tema - muškarci je izbjegavaju i prave se ludi, žene obično ne žele seks bez nje, a baš im se i ne da uvijek piti pilule jer imaju neke… više »

STVARNO?

Prvi poljubac - važniji i od prvog seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Ljubljenje je početak svake veze, a iako se mnogi (na žalost) ne sjećaju prvog seksa, prvi poljubac pamte... a znate li zašto? Odgovor je jednostavan - ljubljenje je instinktivno… više »

OPA!

Žene više nemaju problema s prvim korakom

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Evo nam jednog od onih pitanja na koji nikada nećemo pronaći odgovor: tko bi trebao učiniti prvi korak, muškarac ili žena? Sudeći prema nedavnom istraživanju koje je provela jedna… više »

OPA!

Kad je ženama seks za jednu noć OK

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Seks za jednu noć obično, kažu ljudi, ženama izaziva grizodušje... no, to nije tako u samo jednom slučaju - ako su ga one inicirale! I naravno...ako je seks bio dobar. Norveški… više »

MA DA?

Može li nas previše spojeva spriječiti da nađemo ljubav?

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Ako tražimo ljubav logika nalaže da izlazimo na spojeve, zar ne? Treba se upoznati, provjeriti imamo li zajedničkih tema za razgovor, dijelimo li ista mišljenja o važnim pitanjima i… više »

Foto: Pexels
HMMM...

Seks na prvom spoju - da ili ne?

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Prvi spoj je prilično traumatično iskustvo za oba partnera, a kad je riječ o odraslim osobama, uvijek negdje lebdi pitanje o seksu - je li prerano spavati s nekim već na prvom spoju? U… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Pravila seksa zadovoljnih parova

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Zadovoljni parovi znaju sve o seksu... ili nam se samo tako čini? Kad vidite da guguću i drže se za ruke i nakon dvadesetak godina veze ili braka, možete biti sigurni da u krevetu sve… više »

HE HE

Mali, ali tehničar... nije mit?!

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Veličina penisa predmet je razgovora među ženama, da muškarci ne bi pomislili da su slučajno one po tom pitanju sramežljive, a ujedno i trajan izvor frustracija svih onih koji misle da… više »

HE HE

Par poza za brzinski seks koje ćete obožavati

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Poze u seksu treba povremeno promijeniti, čisto da se razbije rutina, a ovih pet koje navodimo idealne su za seks na brzaka, kad se toliko napalite da jednostavno ne možete izdržati....… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

4 sjajna prirodna lubrikanta

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Lubrikanti mogu biti vrlo važan dio seksa, pogotovo kad žena zađe u neke godine, a u tim je trenucima vrlo važno koristiti provjerene lubrikante koji su sigurni za zdravlje. Razlog je krajnje… više »

OLALA :)

Kakve veze imaju seks i posao?

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Kad u istoj rečenici spomenete seks i posao, ljudi će prvo pomisliti na neku od ove dvije stvari - afera na poslu ili seksualno zlostavljanje... no ovdje se radi o nečem sasvim, sasvim… više »

WOW!

Nevjera se može prepoznati i u - glasu

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Glas može puno toga otkriti o nama pa čak i to jesmo li prevarili partnera. Rezultati istraživanja objavljeni su u časopisu Evolutionary Psychology, a provele su ga Susan M. Huges i… više »

skrolaj na vrh