Seks
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Trajanje seksa stvarno je različito

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Seks i njegovo trajanje vječna je tema kako muških, tako i ženskih razgovora, naravno s različitim predznakom - muškarci pričaju bajke o "vikendu u krevetu", dok žene… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
EHHH...

Koliko traje seks? Hmmm :)

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Duljina trajanja seksa brojka je nemjerljivo važnija od, primjerice, dužine penisa - tko će se buniti ako vam nije baš obilan, ali radi desetinama minuta (namjerno smo ovo stavili kao… više »

MA DA?

Nevjerne žene prepoznaju se po - prstima?

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Žene sa dugačkim kažiprstom na lijevoj ruci i kraćim prstenjakom sklonije su preljubu, tako barem tvrde autori studije sa Sveučilišta Oxford. Razlog je, po njima, činjenica da su takve… više »

ZNATE LI?

Najbolja veličina penisa je...

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Veličina penisa je, željeli to muškarci priznati ili ne - stvarno važna i ženama, a ne samo njima. E sad, kulturološke i ostale razlike uzrokuju i različite preferencije, pa… više »

STVARNO?

Gdje ćete najlakše naći partnericu za seks?

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Žene se ne žale previše na nedostatak seksa, barem u našim krajevima - to je samo uobičajena tema na kavicama s frendicama, no ima i mjesta na svijetu koja su malo otvorenija i… više »

DEČKI, POZOR!

Četiri osobine koje morate imati za više seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Muškarci i njihove priče o tome kako žele više seksa mogu se riješiti vrlo jednostavno, pokazalo je istraživanje provedeno na Queensland University of Technology Naime,… više »

SAVJETI

Prirodni afrodizijaci koji trebaju završiti u vašem ručku

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Nekad je dovoljno malo rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak. Donosimo vam namirnice koje… više »

COOL :)

5 prirodnih afrodizijaka za koje niste čuli

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Afrodizijaci postoje oduvijek - ovih dana imamo plave pilulice, a u prošlosti se takav učinak pripisivao raznoraznim namirnicama, pa i onim prilično sumanutim tipa mljevenog roga… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje se ne rade u spavaćoj sobi

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Spavaća soba treba biti vaša intimna prostorija, a ne sve drugo što vam padne na pamet - prostor gdje ćete učiti, planirati obaveze ili odlagati stvari koje nemaju gdje stajati… više »

Opustite se i uživajte / Pixabay
HMMM...

Je li poljubac s drugim - nevjera?

objavljeno prije 8 mjeseci

Nevjera je definitivno loša stvar, no postaje još gora kad su kriteriji kod partnera različiti, što je zorno pokazalo istraživanje organizacije Relate na preko 5 tisuća… više »

SAVJETI

7 savjeta za puno bolji seks

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Vagina i njeno područje je kiselo, jer se na taj način brani od infekcija i gljivica, pa ga zapravo uopće ne bi trebalo prati sapunom, iako to mnoge žene čine. Još je gore ako se… više »

MA DA?

Kakva je veza kave i seksa?

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Seks je, kažu, najomiljenija razbibriga na svijetu, dok je kava najomiljeniji napitak... pa da vidimo kako su te dvije najomiljenije stvari povezane... Ako mislite da nema poveznice, ima… više »

SAVJETI :)

Par savjeta za brži orgazam

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Često se spominje kako ženama treba dulje vremena da dožive orgazam i kako to nije pravedno, jer je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. S druge strane, nepravda… više »

O, DA!

Kada je seks u vezi uvjerljivo najbolji?

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Seks je najbolji u tridesetima, četrdesetima, šezdestima... nakon deset godina zajedno... ili ipak ne? Vjerujemo da ste (gotovo) svi iskusili osjećaj zaljubljenosti, zaluđenosti… više »

O, DA!

5 razloga zašto višak kilograma utječe na seks

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Seks i višak kilograma jednostavno ne idu zajedno, jer je pretilost pravi ubojica seksa. No, bez obzira koliko se vi i vaš partner volite, neke je stvari puno jednostavnije… više »

skrolaj na vrh