« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
MMM

Sve koristi od seksa

Seks pomlađuje, i to za priličnu količinu godina - osobe koje se redovito seksaju izgledaju 7 do 12 godina mlađe od svoje biološke dobi

Dobar redovit seks čuva zdravlje
Dobar redovit seks čuva zdravlje (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

seks

,

spavanje

,

imunološki sustav

,

mladolik izgled

,

tlak

Seks ima značajan utjecaj na zdravlje, i to ne samo na psihičko - jer niste napeti i nervozni zbog toga što ste izbacili stres iz sebe, nego i na fizičko. 

Recimo, redovit seks sjajan je za imunološki sustav - istraživanja su pokazala da seks nekoliko puta tjedno diže razine imunoglobina, antitijela koja štite od raznih prehlada i infekcija. 

>> Seks kao čudotvoran lijek >>

Uz to, seks snižava krvni tlak, a o kalorijama koje se utroše tijekom seks napisane su prave enciklopedije. Nije baš kao prava tjelovježba, jer muškarac u principu može izdržati oko sedam i pol minuta u ovim krajevima svijeta, no svejedno vas dobro razgiba, digne puls i oznoji vas.

>> Redovan seks za dobro zdravlje >>

No, zato seks pomlađuje, i to za priličnu količinu godina - osobe koje se redovito seksaju izgledaju 7 do 12 godina mlađe od svoje biološke dobi. Toliko o botoksu ...

Za kraj, od seksa ćete bolje spavati, jer vas endorfini oslobađaju stresa i pripremaju za dobar i dubok san. Što se čeka?

26.12.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh