Seks
erotski snovi san spavanje seks
OPA :)

Žene sve više sanjaju o seksu

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Žene danas tri puta više sanjaju o seksu u odnosu na svoje bake, pokazalo je istraživanje. Smatra se da je ova promjena došla zbog seksualne revolucije… više »

STVARNO?

Keto dijeta poboljšava seks?

objavljeno prije 11 mjeseci

Keto dijeta pripada ekstremnoj vrsti prehrane koja može narušiti zdravlje, kažu mnogi stručnjaci, a uvrštena je i na američku listu "najgorih dijeta" koju su objavili US News i… više »

ZAPAMTITE :)

G točka iliti kako ispasti frajer

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Nježniji spol često ne može postići svoj vrhunac samo uz penetraciju, stoga u takvim situacijama veliku ulogu igra G-točka kod žena koja je često nedostižna… više »

ZNATE LI?

Zašto su muškarci nevjerni?

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Muškarce prate dva mita - da im nikad nije dosta seksa i da ne mogu držati šlic zatvorenim u društvu lijepih žena... no izgleda da to zapravo i nisu mitovi nego istina,… više »

HEH

Kako znati da vam je seksualni život u banani?

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Seks vrlo brzo može postati problem u vezi ako ne pazite dovoljno - tako je lako skliznuti u rutinu da je to teško povjerovati. Stoga, kad primjetite neke od ovih znakova, krajnje je… više »

WOW!

Žene više orgazama doživljavaju kada...

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Lezbijke dožive orgazam 55 puta na mjesec, dok heteroseksualne žene u prosjeku svrše tijekom seksualnog odnosa tek sedam puta u istom periodu. Situacija postaje još… više »

WOW!

3 istine o klitorisu

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Klitoris je jedan od najčudesnijijih djelova ljudske, odnosno ženske anatomije i jedini organ koji služi isključivo za užitak. 1998. liječnica Helen O 'Connell objavljuje knjigu Anatomija… više »

EHHH...

5 problema u seksu

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Seks je sjajan, no često nosi gomilu problema o kojima inače ne biste niti razmišljali - evo pet najčešćih koje ljudi trebaju prevladati da bi bili opušteni. Bojite se da… više »

OPA :)

Sjajan seks je - loš za vezu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Je li stvarno dobar seks dobar za vezu, a odličan još i bolji? Vjerojatno bi se svi složli s takvim tvrdnjama, no, izgleda da i nije tako. U istraživanju su sudjelovala 233… više »

Foto: Pexels
MYTHBUSTERS

Mitovi i istine o seksu u one dane

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Ponovno stiže ono razdoblje u mjesecu i ne samo da se moramo nositi s grčevima, promjenama raspoloženja ili povećanim apetitom, već i seksualni život pati jer "tko će se nositi sa… više »

HE HE

3 vrste zabavnog seksa

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Mnogi parovi imaju istu rutinu i iste situacije u krevetu, a onda stvaraju istu energiju. Ali rutina oduzima mnogo uzbuđenje i dinamiku u sesku i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

MMMM

Tri čudne erogene zone koje uvijek pale

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Orgazam je posljedica podražaja erogenih zona, a veliku ulogu u njegovoj realizaciji igra mozak za koji kažemo da je najveća erogena zona u tijelu. U prijevodu to znači da je naše… više »

OZBILJNO?

Koliko seksa ima prosječna udana žena?

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Svaki brak priča je za sebe, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati... no, jedno recentno istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke. Uz brojne… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
HE HE

Kad su napaljeni muškarci, a kad žene?

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite? Možda je problem samo u sinkronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela tvrtka za… više »

ZNATE LI?

Što žene baš ne vole u seksu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Da vidimo što ženama najviše smeta u seksu... naime, to su podaci koje bi trebao znati svaki muškarac koji drži do sebe, iskusan ili ne baš... Glupa pitanja o… više »

skrolaj na vrh