Seks
ZANIMLJIVO!

Najbolji i najgori dan za seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Seks je uvijek dobar, reklo bi se.. no ljudi ipak imaju neke preferencije koje nemaju puno veze s bioritmom, ali imaju s poslom. Naime, internet stranica za upoznavanje "Lllicit Encounters"… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o masturbaciji koje možete odmah zaboraviti

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Evo nekoliko grozota, zabluda, laži i mitova kojima protivnici masturbacije poučavaju druge. Želite li pak upoznati 69 mitova u seksu toplo preporučamo knjigu 'Don't… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
STVARNO?

Što vam treba za savršen orgazam?

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Orgazam je ženama ponekad nedostižan ideal, a za nedostatak se često optužuju muškarci i njihov sebičan pristup seksu. No, izgleda da to nije cijela istina i da u cijeloj priči… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje treba izbjegavati prije seksa... ako ste žena

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Seks je ženama važna stvar, toliko važna da će nekad provesti sate u pripremama za njega, no ako spadate u takve, ovo su neke stvari koje jednostavno ne smijete napraviti prije seksa:… više »

ZNATE LI?

Seksualni narcisi su nevjerni partneri

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i… više »

ZAPAMTITE :)

Praznici i seks - hoće li ga biti ovoga puta?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Nedostatak seksa jedna je od najčešćih jadikovki s područja intime. Uz sav taj blagdansko-praznični stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se… više »

WOW!

Yoni masaža za više užitka

objavljeno prije 6 mjeseci

Spolni organi imaju posebno mjesto u Tantri koja seksualnost poima kao nešto mnogo dublje od seksualnog užitka. Na seks se gleda s poštovanjem. Yoni na sanskrtu znači vagina, a… više »

HMMM...

Hoće li muška kontracepcijska pilula djelovati?

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Više od 50 godina nakon što su se počele koristiti kontracepcijske pilule za žene, znanstvenici tvrde da su sve bliže razvijanju sličnog sredstva i za muškarce. U… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA!

6 savjeta za bolji seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Rutina je smrt seksa, to znamo, no postoji dovoljno načina za unošenje novosti u seksualni život kako bi se osvježio i dalo mu se novo značenje. Stoga, evo šest ideja... Nove… više »

ZNATE LI?

Kako seks ženama produžava život?

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Seks ženama produžava život, i to je znanstveno dokazano, tako da svaki muškarac koji se žali da mu draga nije dovoljno često raspoložena za igrice pod plahtama ima neoboriv argument… više »

A DAJ!

5 činjenica o klitorisu koje muškarci trebaju znati

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Klitoris je jedan od dijelova ljudskog tijela koji muškarcima zadaje prilično muke, štoviše, sramotno velik broj njih ne zna gdje se nalazi, a kamoli čemu služi... Uz to,… više »

OPA!

Kontracepcijska pilula za - muškarce!

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Kontracepcija je uvijek malo nezgodna tema - muškarci je izbjegavaju i prave se ludi, žene obično ne žele seks bez nje, a baš im se i ne da uvijek piti pilule jer imaju neke… više »

STVARNO?

Prvi poljubac - važniji i od prvog seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Ljubljenje je početak svake veze, a iako se mnogi (na žalost) ne sjećaju prvog seksa, prvi poljubac pamte... a znate li zašto? Odgovor je jednostavan - ljubljenje je instinktivno… više »

OPA!

Žene više nemaju problema s prvim korakom

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Evo nam jednog od onih pitanja na koji nikada nećemo pronaći odgovor: tko bi trebao učiniti prvi korak, muškarac ili žena? Sudeći prema nedavnom istraživanju koje je provela jedna… više »

OPA!

Kad je ženama seks za jednu noć OK

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Seks za jednu noć obično, kažu ljudi, ženama izaziva grizodušje... no, to nije tako u samo jednom slučaju - ako su ga one inicirale! I naravno...ako je seks bio dobar. Norveški… više »

skrolaj na vrh