Seks
HMMM...

Vole li žene uopće seks?

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Muškarci obično optužuju žene da im seks baš i nije nešto, a izgleda da su u pravu, no iz prilično nezgodnog razloga na koji sigurno ne misle kada tako nešto kažu.… više »

EHHH...

Neobičan razlog muških problema u krevetu

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Zagađenje zraka može utjecati na na muškarčeve sposobnosti u krevetu, upozorili su znanstvenici. Naime, novo je istraživanje pokazalo kako je izloženost toksičnim automobilskim… više »

HE HE

Trava i seks - ženama je to super

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Droge i seks... fali još samo rock'n'roll i eto ti moderne Sodome i Gomore, barem su tako mislili naši djedovi i bake. No, ako pitate stručnjake, marihuana ide ruku pod ruku sa… više »

STVARNO?

Seks je jedan od uzročnika - neplodnosti?!

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Neplodnost postaje sve izraženiji zdravstveni problem, a na listi uzročnika nalazimo neizbježni duhan, lošu prehranu, zagađenje, gadgete i usku odjeću, ali i nešto što ne… više »

ZNATE LI?

Što žene ne vole u krevetu?

objavljeno prije 9 mjeseci

Čarobna formula za usrećivanje žena jednostavno ne postoji. No, možda ni zaobilazni put nije loša ideja: pitat ćemo žene što NE žele, da bismo lakše shvatili što… više »

SAVJETI

Male varijacije u seksualnim pozama rade čuda!

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Rutina je zapravo prilično nepožljna stvar, bez obzira o kojem se segmentu života radilo - naravno, najgore je kad zavlada spavaćom sobom... Ipak, ma koliko mi mislili da se to neće dogoditi,… više »

PRIPAZITE :)

8 najčešćih pogrešaka u krevetu

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Muškarci su savršeni u kreveti, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... pa evo glavnih pogrešaka: Prva pogreška… više »

AHA!

Sve tajne ženske požude

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Došli smo do saznanja da se muška i ženska požuda u mnogočemu razlikuju. Desetljećima znanstvenici vjeruju kako je muška požuda intenzivnija i snažnija od ženske… više »

AHA!

5 prirodnih afrodizijaka

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Poticanje seksualne želje nekad nije baš jednostavno i romantika je nedovoljna - kako ne biste posezali za plavim pilulicama, pojedite nešto od ovoga... i ne, nisu one namirnice… više »

TRIKOVI

Kako pomoći dragome da izdrži duže

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Muškarci lakše postižu orgazam od žena, što u prijevodu znači da su puno brže "gotovi" i spremni za spavanje... pa ne čudi da je to i prijevremena… više »

ZNATE LI?

Čega ženama nedostaje u krevetu?

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu. No, ovdje ipak mislimo na… više »

OPA :)

5 stvari koje seks radi za ljepotu

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Seks ne utječe samo na raspoloženje, već nas može i proljepšati, pa evo pet učinaka koje redovni seks ima na naš izgled. Grudi - uzbuđenje utječe na izgled grudi, preciznije,… više »

MA DA?

Žene koje žele više seksa trebaju - vježbati!

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Vježbanje će vam donijeti puno blagodati za zdravlje, no i još jednu stvar o kojoj vjerojatno niste ni sanjali - više seksa! Naime, studija provedena u Velikoj Britaniji, na… više »

HE HE

Zašto su noćne erekcije dobra stvar?

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Jeste li se u zadnje vrijeme probudili usred noći, a vaš mali prijatelj stoji uspravno i ponosno? Ako jeste (nadamo se da jeste), vjerojatno ste se pokušali sjetiti što… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK

3 vrste seksa koje morate isprobati

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Seks se vrlo često pretvori u rutinu i iste situacije, koje posljedično stvaraju istu energiju. No,  rutina oduzima uzbuđenje i dinamiku u seksu i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

skrolaj na vrh