« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI :)

Poze u seksu koje žene vole

Svaka osoba ima neku svoju omiljenu pozu u seksu koja mu/joj najviše odgovara, no ove četiri se najčešće spominju kad pitate žene

Što to žene vole u krevetu
Što to žene vole u krevetu (Arhiva)
Više o

poze u seksu

,

misionarska poza

,

najbolje poze u seksu

,

žlica

,

ples u krilu

,

seks na stolu

Seks će biti puno lakši na počecima veze ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan spol, a tu se možemo osloniti jedino na istraživanja koja su došla do tih informacija na dovoljno velikom uzorku ispitanika. 

Ženama je tako vrlo draga misionarska poza, jer u njoj mogu doživjeti orgazam na puno načina, bez da izvode neke akrobacije ili se previše trebaju truditi. Ako mislite da je to dosadan položaj, sljedeći put kad se nađete u njemu pokušajte osjetiti cijelo tijelo partnera ... možete, jel'da? 

Jednako tako omiljena je i tzv. žlica, preciznije, poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene takoder ne moraju uložiti puno truda, a muškarcu je dostupno cijelo tijelo za milovanja rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju klitorisa. 

Velik broj žena obožava u jednom trenutku biti gore, zajašiti muškarca i preuzeti kontrolu nad cijelom situacijom. Što je najbolje, u tom se položaju i muškarci osjećaju izuzetno ugodno, jer im pred očima plešu grudi s kojima se mogu bez problema igrati do mile volje. 

Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj - seks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimuliranja partnerice.

Ako neku od ovih još niste isprobali, obavezno to napravite što prije ...

23.05.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh