Seks
HE HE

Par prednosti igranja sa sobom...

objavljeno prije 9 mjeseci

Masturbiranje se uobičajeno smatra više muškom nego ženskom navikom, što je zapravo toliko daleko od istine da je smiješno... No, ako i vi tako mislite, vjerujte… više »

MMMM

Poze u seksu koje smanjuju tjeskobu

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Stavljanje seksa sa strane tijekom stresnih razdoblja života nije dobro rješenje. Ove četiri pozicije su odlične za smirivanje, bolje povezivanje s partnerom, a zbog… više »

UPS!

Što napraviti kada vam pukne kondom?

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Neželjena trudnoća i spolno prenosive bolesti rizici su koje prihvaćaju sve seksualno aktivne osobe, a moguće ih je značajno smanjiti… više »

MA DA?

Seks je stvarni smisao života?

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Seks je sjajna stvar, no koliko je važna njegova uloga u životu? Ako spadate u umjerenjake, vjerojatno ćete pokušati dati "logičan odgovor" i reći da nije nevažan, no zapravo ćete… više »

ZNATE LI?

Što je to mrtva spavaća soba?

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Mrtva spavaća soba novoskovani je izraz koji opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period - u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I, vjerovali ili ne, to… više »

HE HE

Kako do više seksa? Jednostavno!

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Osobe koje više koriste emotikone imaju bogatiji seksualni život, pokazalo je najnovije istraživanje. Institut Kinsey i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Chicagu zajedno su… više »

STVARNO?

Zašto su muškarci češće nevjerni?

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Iako su žene strože kada je u pitanju definicija nevjere, blaže su kada treba oprostiti istu, pokazalo je istraživanje koje je proveo portal Ilicit Encounters na 1200 ispitanika.… više »

EHHH...

Žene skrivaju preljub bez problema

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Žene mogu utvrditi je li vjerojatno da će muškarac biti nevjeran samo gledajući u njegovo lice no muškarci ne posjeduju te sposobnosti da otkriju preljubnicu. Znanstvenici sa… više »

EH, DA... :)

Oproštajni seks - da ili ne?

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Oproštajni seks neće spasiti vezu, a ako se dogodi vjerojatno će trajati samo nekoliko tjedana. Zašto onda imamo toliku želju da nam kraj veze bude… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
UPS!

Kada je seks najluđi?

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Seks ima dosta mitova, a jedan od češćih je da su adolescenti 'najluđi', a osobe srednje dobi 'najdosadnije.' Međutim, istraživanja tvrde potpuno suprotno. Naime, upravo ljudi u… više »

MA DA?

Kako bliskost u vezi stvara probleme u krevetu?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Manjak seksualne privlačnosti čest je problem u vezama, čak i onim najbolim - iako se parovi vole, komuniciraju i slažu u svim poljima života, seksualna želja ne postoji. Takva situacija je… više »

HE HE

Kako spriječiti dragog da zaspe nakon seksa?

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Žene se neprestano bune kad im dragi zaspe nakon seksa jer smatraju kako nakon seksa treba doći na repertoar intimno vrijeme zbližavanja. Vjerovali ili ne, postoji znanstveno… više »

OPA :)

Kada je seks najstrastveniji?

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Početak veze najuzbudljiviji je period, jer tada otkrivamo šta nam odgovara u odnosu s novim partnerom, a što ćemo morati nekako prilagoditi jedno drugome... Nakon toga, kada… više »

A VI?

Što muškarci i žene ne vole u seksu?

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Koliko god volimo dobru zabavu pod plahtama, postoje i one stvari koje nam i nisu pretjerano drage.  S time na umu, kompanija koja se bavi proizvodnjom seks igračaka "Lovehoney" odlučila… više »

AHA!

Roditeljima je nužan redoviti seks

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Svaki je par prošao kroz promjenu u seksualnom životu nakon što je njihov status postao roditeljski. Javljaju se nove obaveze, mijenjaju se priroteti, a… više »

skrolaj na vrh