Varilux banner
Seks
ISPROBAJTE :)

Par naputaka za bolju predigru

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Bez dobre predigre nema ni dobrog seksa, pa je prilično važno da u tom dijelu seksualnog odnosa doista uživate! Osim što pomaže i vama i vašem partneru da se ubacite u pravo… više »

NE BAŠ DUGO :)

Koliko traje savršen seks?

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Savršen seks je, naravno, prilično nedostižan ideal, no svejedno treba stremiti ispunjenju tog cilja... a jedno od važnijih pitanja koje si pritom postavljamo je - koliko zapravo traje… više »

HMMM...

Muškarci se češće razvode zbog ženske nevjere

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Ako vas zanima jesu li u heteroseksualnim vezama prevari skloniji žene ili muškarci, otkrit ćemo vam da se ipak radi o muškarcima. No ako su oni ti koji budu prevareni, postoje… više »

OPA :)

Jači orgazmi uz malo - marice?

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Marihuana i seks oduvijek imaju neraskidivu vezu, a i vi ste vjerojatno barem čuli nekoga tko je hvalio mogućnosti pametne konzumacije marice prije dobrog seksa. E, sad je to i dokazano, da… više »

EH, DA...

Seksualni narcisi su, očekivano, nevjerni partneri...

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i… više »

ZNATE LI?

Što će žene prvo gledati na muškarcima - na plaži?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Muškarci su mete ženskih pogleda jednako kao i obrnuto - žene na plažama škicaju muškarce jednako kao što oni gledaju žene. Prvo što na njima uoče su… više »

ZNATE LI? :)

Zanimanja najsklonija prevari

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Nevjera je uvijek čudna stvar kad pogledamo razloge, no kako unaprijed znati da ste u opasnosti da vam partner/ica ode u tuđi krevet? Primjerice, neka su istraživanja pokazala da… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za postizanje višestrukih orgazama

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Orgazmi su, osim za užitak, korisni i za zdravlje pa jačaju imunitet i poboljšavaju kvalitetu sna. Ako je jedan dobar za vaše zdravlje, zamislite što mogu učiniti… više »

A VAŠE?

Tri najčešće seksualne maštarije

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Snovi o seksu su vrlo česti, evo tri koji se ponavljaju gotovo kod svih.... Seks s poznatim osobama -  to može značiti da se s tom osobom positovjećujete. Ako je u pitanju glumac,… više »

EH, DA... :)

10 stvari koje ubijaju libido

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Seks može postati sporedna stvar u dugogodišnjim vezama, a to nikako ne bi smio biti. Na manjak libida utječe puno toga, a u najveće ubojice seksualne želje spada i ovih 10 čimbenika.… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MMMM

Mirisi i seksualna privlačnost

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Ljubav može poremetiti naš tjelesni sustav, a pogotovo naša osjetila - to će vam potvrditi svaka osoba koja je u životu bila zaljubljena preko ušiju. Međutim,… više »

MMMM

Što nam rade dobri poljupci

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Evo kako poljupci djeluju na našu psihu i mentalno stanje. Tijekom istraživanja koje je vodio Kory Floyd sa Sveučilišta Arizona, psiholozi su se fokusirali na poljupce… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZAPAMTITE!

Tri savjeta za savršen seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Savjeta za dobar seks ima vjerojatno jednako kao i onih za mršavljenje, što znači da ste ih pročitali već mali milijun. No, mi svejedno vjerujemo da će vam ova tri otvoriti oči… više »

HE HE

Kako se skinuti s pornjave?

objavljeno prije 5 mjeseci

Pornografija je još uvijek u našem društvu toliko velika tabu tema, iako sve više muškaraca i žena konzumira taj sadržaj, da se jednostavno odbija… više »

ISPROBAJTE :)

Seks kao lijek za glavobolju

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Glavobolja kao izgovor za izbjegavanje seksa ne hoda već odavno, jer je uspješno dokazano da je upravo seks - jedan od najboljih lijekova protiv nje! No, nije samo seks u igri - tu su… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh