Seks
UFF, NEZGODNO

Jeste li alergični na - seks?

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Seks je omiljena zabava i, kažu neki, najbolja stvar na svijetu, no postoje i oni koji pritom imaju neželjenih poteškoća - alergije. Alergijske reakcije tijekom seksa teško je… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZAPAMTITE!

9 znakova da ste sjajni u krevetu

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Dobar seks je vjerojatno jedna od najboljih stvari na svijetu, a kako znati da ste u tome znalac? Jednostavno - evo devet znakova da u krevetu za vas nema tajni: Imate samopouzdanja - to… više »

AJOJ :)

Digiseksualci - tko su i što ih pali?

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Digiseksualci su najnovija kategorija ljubitelja čudnog seksa - internet, računala, pametni telefoni i općenito tehnologija uvelike su promijenili način na koji živimo i radimo te se čini da… više »

HE HE

Muškarci su plodniji ujesen, pripazite što radite

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Plodnost muškaraca najveća je u proljeće i jesen, pokazalo je istraživanje provedeno na Ichan medicinskoj školi u New Yorku u kojem je sudjelovalo 29.000… više »

STVARNO?

Kad ženama dojadi seks u vezi?

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Ženama koje su u dužim vezama nije previše do seksa, za razliku od onih u kraćim vezama. Zanimljivo je da rezultati studije ne pokazuju isto kada su muškarci u pitanju - njihov… više »

MA DA?

Centimetri su ipak važni

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Dužina penisa brojka je koja muči muškarce od pamtivijeka - sigurno vam je draže imati malo konkretniji organ nego onaj koji se opisuje kao tehničar... no, tu priča ne staje, jer je… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Najbolje se seksati - izvan spavaće sobe?

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Spavaća soba nije jedino mjesto za seks, a dokazano je da ako prihvatite ideju da seks nije samo za spavaću sobu, počet će se i više seksati. I, stvarno, kako to ljudi iznose seks iz… više »

MMMM

Redovnica - poza novog doba

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Redovnica je riječ koji će mnogi proglasiti bogohulnom ako je vežemo uz seks, no, kako god mi to sad pokušali objasniti - riječ je o seksualnoj pozi koja je postala pravi hit. Naime,… više »

HE HE

Zimski penis nije šala

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Zimski penis zvuči kao neka šala, no kako se već par godina priča o pojmu "zimska vagina", što znači da hladne temperature mogu uzrokovati "sušu" tamo dolje. Sada se… više »

EH, DA...

Seksualno uznemiravanje i zdravlje

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje vrlo je česta pojava u društvima i može naštetiti psihičkom i fizičkom zdravlju, pokazuju dvije studije U prvom, američkom, istraživanju… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

5 savjeta za seks u četrdesetima

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Seks u četrdesetima... tko bi mislio da se mogu pojaviti problemi? No, uzbuđenje više nije onakvo kakvo je bilo, a krivci su - hormoni.  No, bez panike, sve se to može… više »

SAVJETI

Seks nakon bebe - kada i kako?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Beba donosi novu energiju i veselje u obitelj, no ispod glasa svaki će vam novopečeni roditelji priznati da odnosi još nešto (osim sna) - seks. Život se drastično mijenja nakon… više »

Male tajne velikih majstora seksa

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Nastaviti odnos nakon orgazma muškarcima nije tako jednostavno jer postoji faza oporavka tijela. Naravno, možete je preskočiti i ponovno postići uzbuđenje, ali tijelu je… više »

UPS

Što kad pukne kondom?

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Prava se panika javlja ako kondom pukne usred seksualnog odnosa: što onda? Odgovor donosi časopis Tonic u intervjuu s liječnicom i profesoricom Christianne Brennan.… više »

ŠKOLICA

Što je to orgazam... zapravo?

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Orgazam je... ono kad vam je super na kraju seksa? Da, ali ne samo to, jer zapravo se u vašem tijelu zbiva svašta - tijekom orgazma muškarcima se stežu prostata i… više »

skrolaj na vrh