Seks
Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
ZNATE LI?

Prvi seks - kad se događa?

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Prvi seks se pamti, istina rjeđe i manje intenzivno od prvog poljupca, no kad se sve to zapravo obično događa? Svi znamo neke ekstremne primjere, no prosječna dob kad gubimo nevinost navodno… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Kad je seks najstrastveniji u vezi

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Početak veze je sigurno najuzbudljiviji period, za to nam ne treba niti jedno istraživanje, jer znamo da tada otkrivamo šta nam odgovara u odnosu s novim partnerom. Kada veza postane… više »

WOW!

Žene i pornjava su - nerazdvojni

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Žene vole gledati seksualne scene u kojima su samo muškarci - tj., gay pornografiju, ako nismo bili dovoljno jasni. Prošle je godine Pornhubova godišnja… više »

MA DA?

Koiko ženama treba do vrhunca?

objavljeno prije 1 godinu

Orgazam, onaj ženski, je trajna misterija za muškarce jer je svaka žena drugačija kada je riječ o seksu i o onome što ju uzbuđuje. Ipak, jedno istraživanje uspjelo je odgovoriti… više »

STVARNO?

Loša navika koja vodi u nevjeru

objavljeno prije 1 godinu

Izbjegavanje konflikta jedna je od najčešćih, no istovremeno i najgorih mogućih navika koje imamo u vezi. Mnogi od nas držat će u sebi sve svoje osjećaje, a to postaje posebno… više »

ZANIMLJIVO :)

Bliskost u vezi i seks nisu kompatibilni?!

objavljeno prije 1 godinu

Seksualna privlačnost nerijetko postaje sve manja, iako se partneri slažu apsolutno u svemu i onda se čude u čemu je problem... Povremena odvojenost preduvjet je za povezanost. To je bitan… više »

Pet savjeta za sretniji spolni život

objavljeno prije 1 godinu

Svatko od nas imao je u određenom trenutku razna pitanja o spolnim odnosima i zdravlju, no istodobno i dvojbu. Komu da se obratim? Hoću li se osramotiti? Hoću li biti krivo shvaćen? Spolno… više »

WOW!

Jednostavan recept za najbolji orgazam

objavljeno prije 1 godinu

Odgađanje orgazma je postupak kojim odgađamo taj finalni užitak do krajnjih granica na način da usporimo ili prekinemo odnos u tom trenutku i krenemo ispočetka.  Ova praksa može… više »

ZNATE LI?

Erogene zone na muškom tijelu

objavljeno prije 1 godinu

Stručnjaci opisuju najseksi mjesta na muškom tijelu na koja trebate posebno obratiti pozornost: Bradavice - isti dio tijela kod muškarca i žena, ali njegove… više »

ZAPAMTITE!

3 najgluplja mita o seksu i trudnoći

objavljeno prije 1 godinu

Mitova o seksu vjerojato ima najviše, dok smo s činjenicama obično prilično tanki, a tako je kod svih parova, ne brinite.... Vjerujemo da ste se naslušali raznoraznih anegdota i… više »

OPA :)

3 savjeta za planiranje seksa

objavljeno prije 1 godinu

Planiranje seksa nekima se čini kao robotizacija odnosa, no razmislite o ovome - sigurno vam je poznata situacija kada vi i vaš partner na kraju dana uskočite u krevet potpuno… više »

MA DA?

Seks je najzabavniji... kada?

objavljeno prije 1 godinu

Mitovi i seks idu ruku pod ruku, zajedno s predrasudama i stereotipima kao što je, recimo, da je seks u adolescentskoj dobi lud i zabavan, a u srednjim godinama dosadan i… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Je li seks stvarno tjelovježba?

objavljeno prije 1 godinu

Landmarkova studija provedena davnih 60-ih pokazala je da se tijekom seksualnog odnosa povisuje krvni tlak, kapacitet pluća i broj otkucaja scra - isto što se događa i kod… više »

MA DA?

Tehničari su ipak bolji u krevetu?

objavljeno prije 1 godinu

Prosječni penis u erekciji mjeri uglavnom oko14 centimetara, no za dio muškaraca (0,6 posto svjetske populacije) njihova 'veličina' jest 7.5 centimetara. Muškaraca koji su… više »

MA DA?

Rastu li grudi od seksa?

objavljeno prije 1 godinu

Redoviti seksualni odnosi vrlo su zdravi, kako za vezu tako i za organizam. U tijelu se za vrijeme seksa događaju brojne reakcije kojih nismo svjesni. Povećava se razina hormona… više »

skrolaj na vrh