Seks
ZANIMLJIVO!

Kome prvome dojadi seks u dugoj vezi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Dobro se zna da i muškarci i žene s godinama gube strast, no to je uočljivije kod žena u dugim vezama. Lošije zdravstveno stanje i pomanjkanje emotivnih veza utječu na… više »

Foto: Pexels
YEAH!

Seks izvan spavaće sobe je najbolje osvježenje

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Kad govorimo o najboljim mjestima za seks, zacijelo vam padaju na pamet raznorazna mjestaizvan spavaće sobe. Nova istraživanja i pokazuju da seksanje izvan spavaće sobe može poboljšati… više »

lubrikant ulje seks
OPA :)

5 seksualnih pomagala za vatreniji seks

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Seksualne igračke u većini su veza tabu tema, no ako se ipak odlučite poslušati one iskusnije, upravo je to ono što vam nedostaje da bi vaš seks bio sjajan. Uz to,… više »

ZAPAMTITE :)

Ženama su ove stvari grozne u krevetu

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Iako mnogi samoprozvani guri tvrde da su je provalili, čarobna formula za usrećivanje žena jednostavno ne postoji. No, možda ni zaobilazni put nije loša ideja: pitat ćemo žene… više »

UFF

Što zapravo pali žene?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Što žene žele? Pitanje je koje okupiralo misli mnogih, recimo Sigmunda Freuda pa Mela Gibsona, itd. Tema je to bezbrojnih postova, blogova, knjiga, romana, znanstvenih i neznanstvenih… više »

SAVJETI :)

7 stvari koje se rade nakon seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Seks ima i onu fazu nakon, čudnu i ponekad nelagodnu kad niste sigurni trebate li se ustati i napraviti nešto ili ne... pa kad shvatite da ste trebali, moglo bi biti kasno. Hidracija -… više »

OPA!

Sve vrste ženskog orgazma

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Orgazam kod žena misterija je kako ženama, tako i muškarcima. Nemali broj pripadnika oba spola smatra da je ženski vrhunac moguć samo stimulacijom klitorisa, no to ne može biti dalje… više »

LOOL

Napredak pornografije u ovoj godini

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Muški magazin Men's Health ove je godine bio prisutan na Adult Entertainment Expou te dodjeli nagrada AVN, a sve s ciljem kako bi vidjeli pravo stanje te… više »

MA DA?

Nevjerni su obično ovih zanimanja

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Nevjera u braku posljedica je različitih razloga, jedni su samo željni avanture, dok drugi varaju jer su nezadovoljni svojom vezom. Ono što je začuđujuće jest podatak da o varanju,… više »

SAVJETI :)

U par koraka do bolje veze

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Seks je vrlo važna stavka svake intimne veze i treba raditi na njemu kao i na ostalim segmentima odnosa, pa evo par dobrih savjeta: Jednu večer samo pričajte o seksu - upustite se u sirovu… više »

MA DA?

Recept za bolji seks je - morska hrana

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Parovi koji jedu mnogo hrane iz mora imaju više spolnih odnosa i brže osiguraju potomstvo u odnosu na one koji izbjegavaju školjkaše ili srdelice, pokazalo je američko… više »

HE HE

Jutarnji seks je najbolji početak dana

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Jutarnji seks nije uvijek jednostavan - treba barem oprati zube, možda se i probuditi do kraja... ali sve se to isplati. Evo 9 razloga za jutarnji seks: Buđenje - ako ništa drugo,… više »

MA DA?

Muškarci varaju češće, a opraštaju rjeđe

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Nevjera se obično dovodi u vezu s muškarcima, puno rjeđe sa ženama (iako je heteroseksualna nevjera uvjerljivo najčešća), ali pritom pokazuju da baš i nisu pretjerano… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
OPA!

Najjednostavniji savjet za bolji seks

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Razgovaranje o seksu može povećati strast, a vježbe zdjelice učiniti čuda za orgazme, ali jeste li znali da vaši hormoni mogu biti ključni? Vaši hormoni mijenjaju se tijekom… više »

MA DA?

Muškarci koji varaju - zarađuju manje!

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Lova ipak igra ulogu u vezama, ma koliko mi željeli da to nije istina - američka studija promatrala je veze u kojima jedan partner zarađuje znatno više od drugog, a cilj je bio otkriti… više »

skrolaj na vrh