Seks
HE HE

Koliko seksa treba za pomlađivanje?

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Redovan seks održava nas mladima, pokazao je cijeli niz istraživanja, pa nije loše znati koliko često je dovoljno da bi napravili razliku? Izgleda da je odgovor - jednom tjedno.… više »

SAVJETI :)

Par koraka do boljeg seksa

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za… više »

EH, DA... :)

Kad su vam najveće šanse da budete prevareni?

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Nevjera je uvijek teška za partnera koji je izvukao deblji kraj, pa nije ni čudo da se u slučaju sumnje u vjernost partnera dokazi traže vrlo pažljivo i trebaju biti konkretni. Čisto… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao… više »

BROJKE

Kad se gubi nevinost - u prosjeku?

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Prvi seks je nešto što treba biti sjajno, doživljaj koji ćemo pamtiti cijeli život - no kada se on zapravo u stvarnosti događa? Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4… više »

MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci pričaju bajke o seksualnim podvizima?

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Prije ili kasnije, u svakoj vezi dođe onaj trenutak kad se postavi pitanje: "A s koliko si ti partnera spavao/la?" Iako je češća situacija da muškarci imaju veći… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Mladi baš i ne koriste kondome

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Prvi seks mora biti ne samo nezaboravan, već i siguran, što u sve većem postotku nije slučaj - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri prvom stupanju u intimne… više »

HE HE

Seksom do zdravlja - bez šale!

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Seks nije samo sjajan način povezivanja s partnerom - također može poboljšati zdravlje vašeg srca. Evo nekoliko iznenađujućih prednosti: Bolji san - loš san je usko… više »

SAVJETI :)

3 stvari koje će vam unaprijediti seks

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju… više »

FORA :)

9 zanimljivih činjenica o seksu

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Seks je pun tajni i misterija, no jednako tako i mitova bez pokrića koji mogu samo unijeti zbrku u seksualne odnose - pa evo 10 provjerenih činjenica. Analni seks - uživaju li žene u analnom… više »

EH, DA... :)

5 pogrešaka u seksu koje dolaze s godinama

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Kažu da su žene u tridesetima na vrhuncu seksualne moći, osjećaju se seksipilnije i povezanije sa svojim tijelima nego u dvadesetima, što je dovelo do boljeg seksa u cjelini. To… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Tko najviše cijeni prijateljstvo s povlasticama?

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Prijateljstvo s povlasticama najbolje se "prima" u zemljama otvorenim po pitanju seksualnih odnosa, a među njima je na prvom mjestu Njemačka. Istraživanje koje je za dpa proveo institut za… više »

STVARNO?

Kako se žene same napaljuju?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Žene se, iako vjerojatno rjeđe od muškaraca, također vole zabaviti same sa sobom - da sad ne okolišamo, masturbirati... što nije ništa čudno, osim što za to… više »

Foto: Pexels
OPA!

Kako do dovoljno seksa na godišnjem?

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Jedna od najčešćih jadikovki s područja intime je nedostatak seksa. Uz sav taj godišnjeodmorski stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se… više »

skrolaj na vrh