Seks
ZNATE LI?

Žene razmišljaju o seksu svakih...

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Žene će jako teško priznati da razmišljaju o seksu, štoviše, većina će ih reći kako im to uopće ne pada na pamet... što je, naravno, velika i masna laž.… više »

HMMM...

Zašto su žene nevjerne? Razlog je čudan...

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Nevjera je zapravo prilično rasprostranjena, jer se pojavio čitav niz istraživanja koja se vrte oko brojke od 16 posto ljudi koji su najmanje jednom prevarili partnera.  Naravno, uz sve… više »

HE HE

5 pravila dobrog seksa

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Seks je vitalni dio veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za Huffington Post 5… više »

OPA :)

Par savjeta za bolju mušku izvedbu u krevetu

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Muškarci traže načine kako bi poboljšali svoje seksualnu izvedbu - ili zbog postojećih problema ili traženje novih načina kako bi njihova partnerica bila još sretnija.… više »

MA DA?

Plačete tijekom seksa? To je sasvim OK...

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Jeste li ikada pustili suzu tijekom seksa? Ako niste, niti ne možete zamisliti o čemu govorimo, ako jeste, vjerojatno vam je jasno da se to dogodilo iz nekog razloga koji sa samim seksom… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Trajanje seksa stvarno je različito

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Seks i njegovo trajanje vječna je tema kako muških, tako i ženskih razgovora, naravno s različitim predznakom - muškarci pričaju bajke o "vikendu u krevetu", dok žene… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
EHHH...

Koliko traje seks? Hmmm :)

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Duljina trajanja seksa brojka je nemjerljivo važnija od, primjerice, dužine penisa - tko će se buniti ako vam nije baš obilan, ali radi desetinama minuta (namjerno smo ovo stavili kao… više »

MA DA?

Nevjerne žene prepoznaju se po - prstima?

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Žene sa dugačkim kažiprstom na lijevoj ruci i kraćim prstenjakom sklonije su preljubu, tako barem tvrde autori studije sa Sveučilišta Oxford. Razlog je, po njima, činjenica da su takve… više »

ZNATE LI?

Najbolja veličina penisa je...

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Veličina penisa je, željeli to muškarci priznati ili ne - stvarno važna i ženama, a ne samo njima. E sad, kulturološke i ostale razlike uzrokuju i različite preferencije, pa… više »

STVARNO?

Gdje ćete najlakše naći partnericu za seks?

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Žene se ne žale previše na nedostatak seksa, barem u našim krajevima - to je samo uobičajena tema na kavicama s frendicama, no ima i mjesta na svijetu koja su malo otvorenija i… više »

DEČKI, POZOR!

Četiri osobine koje morate imati za više seksa

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Muškarci i njihove priče o tome kako žele više seksa mogu se riješiti vrlo jednostavno, pokazalo je istraživanje provedeno na Queensland University of Technology Naime,… više »

SAVJETI

Prirodni afrodizijaci koji trebaju završiti u vašem ručku

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Nekad je dovoljno malo rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak. Donosimo vam namirnice koje… više »

COOL :)

5 prirodnih afrodizijaka za koje niste čuli

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Afrodizijaci postoje oduvijek - ovih dana imamo plave pilulice, a u prošlosti se takav učinak pripisivao raznoraznim namirnicama, pa i onim prilično sumanutim tipa mljevenog roga… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje se ne rade u spavaćoj sobi

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Spavaća soba treba biti vaša intimna prostorija, a ne sve drugo što vam padne na pamet - prostor gdje ćete učiti, planirati obaveze ili odlagati stvari koje nemaju gdje stajati… više »

Opustite se i uživajte / Pixabay
HMMM...

Je li poljubac s drugim - nevjera?

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Nevjera je definitivno loša stvar, no postaje još gora kad su kriteriji kod partnera različiti, što je zorno pokazalo istraživanje organizacije Relate na preko 5 tisuća… više »

skrolaj na vrh