Seks
ISPROBAJTE :)

Seks kao lijek za glavobolju

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Glavobolja kao izgovor za izbjegavanje seksa ne hoda već odavno, jer je uspješno dokazano da je upravo seks - jedan od najboljih lijekova protiv nje! No, nije samo seks u igri - tu su… više »

ZANIMLJIVO

Kako tijelo reagira na nedostatak seksa?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Redovit seks dobar je za zdravlje, kako fizičko, tako i psihičko (možda čak i više u ovom slučaju), pa čisto da znate što će se dogoditi ako zapustite igrice pod plahtama...… više »

MYTHBUSTERS

Kome češće nije do seksa?

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Muškarci se redovito žale da ne dobivaju dovoljno seksa, svaljujući krivnju na svoje bolje (i, izgleda, napaljenije) polovice koje, kao, nisu raspoložene... no, po svemu sudeći to je… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

3 stvari koje će vam poboljšati seksualni život

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Seksualne tehnike može naučiti bilo tko, no to ne znači da će biti seksi... Ovo su tri stvari koje utječu na vaš seksualni život - čine ga puno boljim, a potpuno su nevezane… više »

Foto: Pexels
POSLUŠAJTE

6 prijedloga za bogatiji seksualni život

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Ako seks nije na listi prioriteta u vezi, vaš seksualni život može nenamjerno postati sporedna stvar. Dakle, evo kako možete obogatiti svoj seksualni život: Maštanje -… više »

ZNATE LI?

5 poza u seksu koje su ženama - bezveze i bljak

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Standardne poze poput misionarske uvijek su as u rukavu muškarcima jer su jednostavne i učinkovite, no izgleda da nisu sve žene njima oduševljene Anketa provedena na više… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI :)

4 načina razbijanja monotonije u krevetu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

U dugogodišnjim vezama i brakovima seks se zna pretvoriti u rutinu, a nekad ga i nestane. Kako biste probudili želju, osjetil se ponovno privlačnima i svoga partnera vidjeli u novom… više »

INFORMIRAJTE SE :)

Novi trendovi u seksu koje trebate znati

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Seks se mijenja, baš kao i ostatak života u ovom ubrzanom i povezanom svijetu prepunom informacija, pa ne čudi da je istraživanje seksualnih navika sprovedeno 2010. godine… više »

STVARNO?

Poze u seksu koje se baš i ne vole...

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Poze u seksu pridonose kako užitku i atmosferi, tako i razbijanju monotonije u ovoj (barem deklarativno) najdražoj razbibrizi ljudi širom svijeta. No, postoje neke koje baš i… više »

STVARNO?

Milenijalci se boje seksa?

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Svi mi koji smo rođeni 'nekoć davno', puno prije interneta i mobitela, nismo nikakve promiskuitetne životinje, ali je velika većina nas prije 26. godine života spavala s više nego… više »

MA DA?

Što je gore od lošeg seksa?

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Loš seks, pogotovo onaj prvi, jedan je od češćih razloga za prekid veze u ranim fazama, no postoji jedna stvar koja ljude smeta još više, vjerovali ili ne...… više »

EH, DA... :)

Kada je seks najbolji?

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Dobar seks najčešće povezujemo s mladošću i snažnom potencijom, kao i ženskim libidom, no izgleda da smo se preračunali - do najboljeg seksa u životu trebamo se prilično… više »

ZNATE LI?

Zašto žene žale nakon seksa za jednu noć - a kada ne

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Seks za jednu noć frajerima je san, ženama često noćna mora, no i jedni i drugi nakon njega ponekad osjećaju grižnju savjesti. No, kad to žene ne osjećaju? Manja je vjerojatnost da… više »

SAVJETI :)

Kako znalački oralno zadovoljiti ženu

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Knjiga koju svaki muškarac mora pročitati. Knjiga kojom postajete car oralnog zadovoljavanja žena... Autor knjige Ian Kerner ponudio nam je radikalnu novu filozofiju o… više »

ZAPAMTITE :)

Kako prepoznati ženu kojoj fali seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Muškarci bi dali sve da mogu prepoznati kojim ženama nedostaje seksa, kako bi se mogli pokušati ubaciti na očito ispražnjeno mjesto partnera pod plahtama... ali, naravno, kako… više »

skrolaj na vrh