Seks
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
MA DA?

Kvaliteta seksa ovisi i o mjestu

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Seks je dobar kad je dobar i partner, a onda je potpuno nebitno gdje ste... barem tako zvuči mit koji smo svi čuli nebrojeno puta, no izgleda da to baš i nije tako - mjesto je zapravo… više »

Seksualni odnosi bude emocije htjeli mi to ili ne
EHHH...

Zašto je ženama seks za jednu noć gori nego muškarcima

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Neobavezan iliti seks za jednu noć ženama je u pravilu gore iskustvo nego muškarcima - oni se njime hvale, a one obično šute kao zalivene jer ih je sram... iako je za takav… više »

ZNATE LI?

Koliko seksa je - normalno?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Postavljaju se pitanja koliko često prosječni parovi  imaju seksualne odnose u čvrstim vezama? Odgovor je obično od jednom tjedno do jednom mjesečno. Kad stručnjaka Ian Kernera… više »

OZBILJNO?

Hormoni su ključ dobrog seksa?

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Jeste li znali da vaši hormoni mogu biti ključni za dobar seks i redovito postizanje orgazama? Naime, vaši se hormoni mijenjaju tijekom čitavog menstrualnog ciklusa, a upravo… više »

OPA :)

Zašto se muškarci pale na starije žene?

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Muškarci obično preferiraju mlađe žene, a o primjerima takvih odnosa ima priča i priča... no, ima onih kojima je draže starije, pa da vidimo koji su razlozi iza toga: Emocionalna… više »

SAVJETI :)

Meditacijom do boljeg seksa

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Meditacija odlično utječe na duh i tijelo, oslobađa nas anksioznosti, umanjuje depresiju, opušta nas, rasterećuje briga i time dobro djeluje i a naše fizičko… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci uvijek pretjeruju u broju bivših?

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Bivši partneri nerijetko postanu opterećenje u novoj vezi, naročito kad dođe onaj nezgodni trenutak u kojem se partneri zapitaju koliko ih je onaj drugi imao/la prije... a odgovor je… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Seks je najbolji lijek za nesanicu

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Nesanica i ostali problemi sa spavanjem zapravo su prilično lako rješivi - umjesto da se kljukate tabletama, bile one biljne ili čista kemija, bolje vam je da se bacite na… više »

EHHH...

Nezgodne nuspojave kontracepcije

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Kontracepcijske pilule sve su popularnije - više od 60 posto žena između 15 i 44 godina trenutno ih koristi kao oblik kontracepcije ili regulator hormona. No, osim… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
MMMM

7 erogenih zona na muškom tijelu

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Erogena zona može biti gotovo svaki dio tijela ako je uzbudljivo i pravilno dirate, postoje neka područja koja su osjetljivija od drugih. Stručnjaci opisuju najseksi mjesta na… više »

MA DA?

Vole li žene seks?

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Seks jednostavno nije ugodno, već bolno uskustvo za velik broj žena, tvrdi novo istraživanje provedeno na više od 1.200 odraslih osoba. Tvrtka Durex došla je do statistike da… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
HMMM...

Koliko je usputni seks dobar za psihičko zdravlje?

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Usputni seks, seks za jednu noć ili kako god ga zvali - no, činjenica je da će se više od polovice nas poseksati s nekime koga jedva poznaje ili ne planira s njim biti u… više »

ZAPAMTITE :)

Utjecaj seksa na zdravlje

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Seks izuzetno dobro djeluje na zdravlje, a pogotovo ako je redovan i ako vam pruža potpuno zadovoljstvo.  Volonteri na kojima je provedeno istraživanje imali su za 13 posto niži tlak dan… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
LJUTOOO

Što hrana govori o vama?

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Ljuta hrana i seks, izgleda, imaju jasnu poveznicu, jer je istraživanje pokazalo da ako volite ljutu hranu, postoji velika šansa da vodite i 'začinjen' seksualni život. Istraživanje… više »

STVARNO?

Ništa prije braka - sretniji brak?

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Ljudi koji su imali manje partnera prije ulaska u brak puno su sretniji od onih koji su ih imali više, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje. I muškarci i žene koji su… više »

skrolaj na vrh