Seks
HE HE

Libido ovisi o - dijeti?

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Dijeta je vjerojatno najtraženiji pojam na internetu, no pritom morate paziti na jednu, vrlo važnu stvar - kako će dijeta djelovati na vaš libido! Promjena prehrane itekako utječe na… više »

ZANIMLJIVO :)

Meditacija poboljšava seks

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Meditacija dobro utječe na duh i tijelo, oslobađa nas anksioznosti, umanjuje depresiju, opušta nas, rasterećuje briga i time dobro djeluje i a naše fizičko tijelo. No,… više »

SAVJETI :)

Riješite se plavih pilulica na prirodan način

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Ništa toliko jako ne utječe na samopouzdanje muškaraca koliko problemi s erekcijom u ključnom trenutku. Većinom ovakve probleme imaju oni koji pate… više »

I JEDNI I DRUGI...

Koliko često fejkamo orgazam?

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Da se razumijemo - orgazme fejkaju i žene i muškarci, gotovo podjednako... iako nam baš i nije pretjerano jasno kako to frajerima uspijeva... Istraživanje koje je uredila… više »

MA DA?

Je li orgazam znak dobrog seksa? Ne, nije

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Loš seks je nešto što ste vjerojatno doživjeli, ali i pokušavate zaboraviti. Znate one trenutke kada ste previše umorni, pod stresom ili vam… više »

STVARNO?

Ženama je seks bolji u vezi ili braku?

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Seks u vezi nakon nekog vremena prelazi u rutinu, čak i u dosadu, no istraživanje je pokazalo prilično zbunjujuć zaključak - žene u dugogodišnjim vezama ili u bračnoj zajednici… više »

HE HE

Zašto žene prestaju glumiti orgazme?

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Glumljeni orgazmi događaju se i dalje, iako su istraživanja pokazala da negativno utječu na seksualno zadovoljstvo. Naime, ako se ponašamo kao da su nam dodiri i tehnike našeg… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za genijalan seks

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Nekad vam je seks bio vrhunski, a danas je tek njegova sjena. I dalje volite svog partnera, volite i seks, no stvari jednostavno nisu iste. "Postoji mnoštvo emocionalnih prepreka do… više »

MA DA?

Neiskustvo podrazumijeva sreću - u braku?

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Iskustva u seksu prije braka nisu nevažna za sreću, tvrde stručnjaci iz Utaha - njihovo je istraživanje pokazalo da su ljudi koji su imali manje partnera prije ulaska u brak puno sretniji od… više »

ZAPAMTITE :)

5 muških erogenih zona

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Erogena zona može zapravo biti svaki dio tijela ako je uzbudljivo i pravilno dirate, no ipak postoje neka područja koja su osjetljivija od drugih. Donosimo vam najseksi mjesta… više »

ZANIMLJIVO :)

4 važne činjenice o klitorisu

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Klitoris je jedan od najčudesnijijih djelova ljudske, odnosno ženske anatomije i jedini organ koji služi isključivo za užitak. 1998. liječnica Helen O 'Connell objavljuje knjigu Anatomija… više »

STVARNO?

Ženski orgazam je evolucijski poklon

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Zašto žene doživljavaju orgazam? Ono u što smo sigurni je to da mu reprodukcija definitivno nije svrha...  Klitoris, o kojem orgazam ovisi, udaljen je od "zone"… više »

MA DA?

Neočekivana pomoć u krevetu

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Likopen, spoj koji se može pronaći u rajčicama, može poboljšati kvalitetu spermija, pokazuje novo istraživanje koje prenosi BBC. Zdravi muškarci koji su uzimali dvije… više »

HE HE

Ženama treba manje od ... do orgazma :)

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Koliko je vremena potrebno prosječnoj ženi da bi doživjela vrhunac tijekom seksualnog odnosa? Odgovor na to pitanje prilično je jednostavan, ma koliko se vama činilo da se radi o pravoj… više »

ZAPAMTITE!

5 stvari koje utječu na libido

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Libido je krhka biljka koju treba paziti i maziti, a na nju utječu razne stvari - između ostaloga, i one koje nisu povezane s problemima u braku ili trenutnim neslaganjima partnera. Pa da… više »

skrolaj na vrh