Seks
KOITOFOBIJA

Pet uzroka straha od seksa

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Seks je genijalna stvar, najveći će se broj ljudi složiti s tim, no neki imaju neke probleme koji su naizgled jedostavni, no zapravo su vrlo, vrlo suptilni i rade im velike probleme. Evo… više »

OPA :)

Kako podići testosteron

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Testosteron nije samo muški hormon. Žene također imaju prirodnu razinu testosterona, a ako su te razine preniske, žene mogu osjetiti negativne učinke na zdravlje kostiju, smanjeni… više »

STVARNO?

Fetiši i druge tajne svemira

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

U mnogim kulturama širom svijeta, različiti dijelovi tijela smatraju se senzualnim ili erogenim zonama. Jedna od tih zona koja se ističe u Japanu je vrat, a posebno linija uz rub kose.… više »

LOOL

Dan bez gaćica je - danas!

objavljeno prije 9 mjeseci

Dan bez gaćica je danas, a nadamo se da ste ga već obilježili kako treba! Proslavite 22. lipnja posvećen skidanju dosadnih gaćica i prihvaćanju slobode golog tijela. Zašto slaviti ovaj… više »

EHHH... ;)

Muškarci i problemi u seksu

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Vjerojatno ne znate niti jednog muškarca koji ne zna sve o seksu - većina njih se hvali naveliko uz pivo s frendovima, a na kraju cijele priče se sazna i da 65 posto njih stvarno… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA :)

Seks se pamti s... kim ili s čim?

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Seks je sjajan, a vole ga i muškarci i žene... no, žene imamu malo čudan način razmišljanja, kad pogledamo to kako treba. Naime, bez obzira na činjenicu da one vole seks sa… više »

EH, DA... :)

Znamo da seks ne traje baš dugo... koliko?

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Seks i priče o seksu su svoja posebna niša u kojoj svatko od nas ima neku svoju, posebnu i čudesnu situaciju... ili smo čuli od nekoga, u tramvaju, od frenda... uglavnom, da ne… više »

KASNITE ;)

Znate li kad je najbolji seks?

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Tek toliko da znate, da ne kažete da vam nismo rekli - vrijedi naviti budilicu, jer je najuzbudljivije vrijeme za strast očigledno u 7.30. Istraživanja su provedena na 500 muškaraca i… više »

UPS ;)

Seks i tjelovježba - stalna tema

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Vježbanje je potrebno svakoga dana, no, što je sa seksom? Niz je razloga zbog kojih vrijedi uložiti u intimne trenutke s partnerom, no ako mislite da je seks značajan oblik vježbanja,… više »

OPA :)

Valérie Tasso i LELO objašnjavaju osnove velikog ‘’O’’

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Posljednjih nekoliko godina svi pričaju o orgazmu. Uz to, sve se više govori o ženskom orgazmu. Bilo je i vrijeme! Posljednjih 20 godina, LELO radi na podizanju svijesti o jednom od… više »

UŽIVAJTE!

Danas je Svjetski dan fitnesa... pa evo nekih ideja ;)

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Postoji li bolje vrijeme za fizičku aktivnost od prekrasnog proljeća? Svjetski dan fitnesa koji se obilježava 6. svibnja izvrsna je prilika da se motivirate za vježbanje. Briga o tijelu je… više »

PAŽLJIV SEKS

Ponovno otkrivanje intimnosti: prilagodba na promjene nakon poroda

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Seksualna intimnost važan je dio svake zdrave veze, ali može biti neugodna tema novim roditeljima. Iako trudnoća može utjecati na seksualnu aktivnost, mnogi su parovi iznenađeni promjenama… više »

DA?

Dakle, kakve su spolne bolesti u HR najčešće

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je u 2019. godini zabilježeno gotovo tri tisuće slučajeva navedenih bolesti. Najveći broj oboljelih je od klamidije i to 1.279 osoba. Riječ… više »

MMMM

Svjetski dan kolača i oralnog seksa

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Dakle, dok je dan rezerviran za Dan za odrezak i oralni seks, malo kasnije donosi nešto posebno slatko na ženski jelovnik. Zabilježite ovaj dan u svoje kalendare, dame; slavimo… više »

HE HE

Evolucija analnog seksa: normalizacijom do jedinstvenog užitka

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Analni seks je stoljećima bio tabu tema, a mnoga društva smatrala su da je nemoralan, sramotan pa čak i opasan. Međutim, posljednjih godina, stav prema analnom seksu se promijenio i… više »

skrolaj na vrh