Seks
HE HE

Raspirivanje seksualnog žara za najgore lijenčine

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Umor vas je savladao, a i rutina, pa niti jedno od vas nije baš od akcije i seksa gotovo pa i nema? Ne brinite, postoje metode za lijene ili umorne parove da začine svoj seksualni… više »

HIPSTERI

5 novih trendova u seksu

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Seks se definitivno promijenio pod utjecajem interneta, nitko ne može to zanijekati - lakše se pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je… više »

Foto: Pexels
MA DA?

Kondomi se koriste zabrinjavajuće rijetko

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Kondomi su i dalje najbolja zaštita od spolno prenosivih bolesti, no pokazuje se zabrinjavajuća razina neinformiraosti - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri… više »

EDUKACIJA

Što je to zapravo orgazam?

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Orgazam je mnogima i dalje, nažalost, teška misterija, pa evo malo objašnjenja, korak po korak, tako da i oni najzbunjeniji shvate.... Tijekom orgazma, muškarcima se… više »

HMMM...

5 vrsta nevjere

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Što se sve smatra nevjerom? Na to pitanje odgovori će ovisiti o godinama, iskustvima, kulturološkoj pozadini i ostalim faktorima koji utječu na prosudbu osobe koja vam odgovara.… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
ZNATE LI?

Sve vrste orgazama kod žena

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Ženski orgazam misterija je ne samo za muškarce, već i za znanstvenike - ma koliko se oni trudili, nisu u stanju smisliti neku evolucijsku svrhu ovom fenomenu, iako misle da mogu… više »

ISPROBAJTE

Seksi izazov - mjesec dana novih poza

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

S dolaskom proljeća obično se bude i strasti. No, za one u produženom zimskom snu, koji se nikako ne mogu razbuditi i natjerati životne sokove da nesputano poteku, osmišljen je seksi… više »

DOBRA IDEJA

Na prvome spoju ovu temu obavezno preskočite

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Zahvaljujući uvijek prisutnim društvenim mrežama, osobu s kojom izlazite na prvi spoj vjerojatno ste već barem malo upoznali preko neke od aplikacija pa ne krećete od samog početka. No… više »

POGAĐATE?

Najseksi naglasak na svijetu je...

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Sjećate li se scene iz filma Riba zvana Vanda kad Jamie Lee Curtis ne može odoljeti Ottu i njegovom talijanskom naglasku kojim je zavodi bez greške? E, pa to je tako i u stvarnom… više »

ZNATE LI?

Želite bolji seks? Naspavajte se.

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Kako su povezani san i seks? Najprije, manjak sna i manjak seksa najčešće su uzrokovani istim problemom: stresom. Manjak sna vodi seksualnim problemima, što znači da bi dobar… više »

ZANIMLJIVO!

Najbolji i najgori dan za seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Seks je uvijek dobar, reklo bi se.. no ljudi ipak imaju neke preferencije koje nemaju puno veze s bioritmom, ali imaju s poslom. Naime, internet stranica za upoznavanje "Lllicit Encounters"… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o masturbaciji koje možete odmah zaboraviti

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Evo nekoliko grozota, zabluda, laži i mitova kojima protivnici masturbacije poučavaju druge. Želite li pak upoznati 69 mitova u seksu toplo preporučamo knjigu 'Don't… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
STVARNO?

Što vam treba za savršen orgazam?

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Orgazam je ženama ponekad nedostižan ideal, a za nedostatak se često optužuju muškarci i njihov sebičan pristup seksu. No, izgleda da to nije cijela istina i da u cijeloj priči… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje treba izbjegavati prije seksa... ako ste žena

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Seks je ženama važna stvar, toliko važna da će nekad provesti sate u pripremama za njega, no ako spadate u takve, ovo su neke stvari koje jednostavno ne smijete napraviti prije seksa:… više »

ZNATE LI?

Seksualni narcisi su nevjerni partneri

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i… više »

skrolaj na vrh