Seks
AJOJ

Anorgazmija - stanje koje muči mnoge žene

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Muškarcima je dokazano mnogo lakše doseći vrhunac u seksu, za razliku od većine žena koje s tim imaju problema. Većina žena ne uspijeva doživjeti orgazam za vrijeme prvog seksa,… više »

ISPROBAJTE :)

Sitnice koje će napaliti svakoga

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Ako mislite da samo fizička privlačnost, dodiri i uvod u seks mogu uzbuditi partnera, stručnjaci vam poručuju kako to nije točno. Neke sitnice koje radite kroz dan mogu itekako stvoriti… više »

LIBIDO

Hrana za libido

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Kažu da ljubav ide kroz želudac, a očito ide i dobar seks, barem ako poslušamo ljude koji se u razumiju. Naime, svi su parovi, svjesno ili ne, stalno u potrazi za načinima… više »

MA DA?

Žene trebaju izbjegavati ovo prije seksa...

objavljeno prije 4 mjeseca

Žene prije seksa obično imaju pripreme, neke opsežnije, neke skromnije, no zapravo nikako ne bi smjele mokriti jer time povećavaju rizik od nastanka urinarnih infekcija, tvrdi američki urolog… više »

DA VIDIMO...

Dobro, koja je to prosječna veličina penisa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Veličina ponosa iliti broj centimetara koji skrivaju u gaćama muškarcima je najvažnija stvar na svijetu, barem bi se tako dalo zaključiti, a što je najgore, u posljednje se… više »

DA?!

Vaginalna masaža i bolji seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Vaginalna masaža zapravo je jedan od naziva za fizikalnu terapiju liječenja zdjelice, a osim samog liječenja, masaža može pomoći i ženama koje pate od bolova za vrijeme seksa.… više »

ZNATE LI?

Što žene trebaju napraviti nakon seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Seksualni odnosi vrlo su važan dio zdrave veze ili braka, ali higijena nakon toga ključna je za zdravlje vaše intimne zone. Doznali smo što morate napraviti nakon seksa kako bi… više »

HE HE

Koliko seksa treba za pomlađivanje?

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Redovan seks održava nas mladima, pokazao je cijeli niz istraživanja, pa nije loše znati koliko često je dovoljno da bi napravili razliku? Izgleda da je odgovor - jednom tjedno.… više »

SAVJETI :)

Par koraka do boljeg seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za… više »

EH, DA... :)

Kad su vam najveće šanse da budete prevareni?

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Nevjera je uvijek teška za partnera koji je izvukao deblji kraj, pa nije ni čudo da se u slučaju sumnje u vjernost partnera dokazi traže vrlo pažljivo i trebaju biti konkretni. Čisto… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao… više »

BROJKE

Kad se gubi nevinost - u prosjeku?

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Prvi seks je nešto što treba biti sjajno, doživljaj koji ćemo pamtiti cijeli život - no kada se on zapravo u stvarnosti događa? Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4… više »

MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci pričaju bajke o seksualnim podvizima?

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Prije ili kasnije, u svakoj vezi dođe onaj trenutak kad se postavi pitanje: "A s koliko si ti partnera spavao/la?" Iako je češća situacija da muškarci imaju veći… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Mladi baš i ne koriste kondome

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Prvi seks mora biti ne samo nezaboravan, već i siguran, što u sve većem postotku nije slučaj - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri prvom stupanju u intimne… više »

skrolaj na vrh