Seks
ZNATE LI?

Najbolja veličina penisa je...

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Veličina penisa je, željeli to muškarci priznati ili ne - stvarno važna i ženama, a ne samo njima. E sad, kulturološke i ostale razlike uzrokuju i različite preferencije, pa… više »

STVARNO?

Gdje ćete najlakše naći partnericu za seks?

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Žene se ne žale previše na nedostatak seksa, barem u našim krajevima - to je samo uobičajena tema na kavicama s frendicama, no ima i mjesta na svijetu koja su malo otvorenija i… više »

DEČKI, POZOR!

Četiri osobine koje morate imati za više seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Muškarci i njihove priče o tome kako žele više seksa mogu se riješiti vrlo jednostavno, pokazalo je istraživanje provedeno na Queensland University of Technology Naime,… više »

SAVJETI

Prirodni afrodizijaci koji trebaju završiti u vašem ručku

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Nekad je dovoljno malo rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak. Donosimo vam namirnice koje… više »

COOL :)

5 prirodnih afrodizijaka za koje niste čuli

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Afrodizijaci postoje oduvijek - ovih dana imamo plave pilulice, a u prošlosti se takav učinak pripisivao raznoraznim namirnicama, pa i onim prilično sumanutim tipa mljevenog roga… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje se ne rade u spavaćoj sobi

objavljeno prije 5 mjeseci

Spavaća soba treba biti vaša intimna prostorija, a ne sve drugo što vam padne na pamet - prostor gdje ćete učiti, planirati obaveze ili odlagati stvari koje nemaju gdje stajati… više »

Opustite se i uživajte / Pixabay
HMMM...

Je li poljubac s drugim - nevjera?

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Nevjera je definitivno loša stvar, no postaje još gora kad su kriteriji kod partnera različiti, što je zorno pokazalo istraživanje organizacije Relate na preko 5 tisuća… više »

SAVJETI

7 savjeta za puno bolji seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Vagina i njeno područje je kiselo, jer se na taj način brani od infekcija i gljivica, pa ga zapravo uopće ne bi trebalo prati sapunom, iako to mnoge žene čine. Još je gore ako se… više »

MA DA?

Kakva je veza kave i seksa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Seks je, kažu, najomiljenija razbibriga na svijetu, dok je kava najomiljeniji napitak... pa da vidimo kako su te dvije najomiljenije stvari povezane... Ako mislite da nema poveznice, ima… više »

SAVJETI :)

Par savjeta za brži orgazam

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Često se spominje kako ženama treba dulje vremena da dožive orgazam i kako to nije pravedno, jer je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. S druge strane, nepravda… više »

O, DA!

Kada je seks u vezi uvjerljivo najbolji?

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Seks je najbolji u tridesetima, četrdesetima, šezdestima... nakon deset godina zajedno... ili ipak ne? Vjerujemo da ste (gotovo) svi iskusili osjećaj zaljubljenosti, zaluđenosti… više »

O, DA!

5 razloga zašto višak kilograma utječe na seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Seks i višak kilograma jednostavno ne idu zajedno, jer je pretilost pravi ubojica seksa. No, bez obzira koliko se vi i vaš partner volite, neke je stvari puno jednostavnije… više »

ZAPAMTITE!

Pogreške koje ubijaju strast

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Veze su krhka biljka, a dobar seks je ono što im daje pogonsku snagu kad ništa drugo ne može, stoga se vrijedi potruditi da strast uvijek bude na razini... a ne da nestane i… više »

5 pravila protiv monotonog seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Seks mora biti zabavan i željen, a ne odrađivanje "bračnih dužnosti", reći će vam svaki razočarani član bračne zajednice s barem desetljećem staža - no kako nakon toliko vremena i dalje biti… više »

ZAPAMTITE :)

Tri najveće muške pogreške u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Seks je veliki problem upravo onima koji misle da nije - muškarcima koji smatraju da se u krevetu trebaju dokazivati. Naravno, na taj su način sami sebi napravili pritisak koji im ne… više »

skrolaj na vrh