Seks
ZNATE LI? :)

Zanimanja najsklonija prevari

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Nevjera je uvijek čudna stvar kad pogledamo razloge, no kako unaprijed znati da ste u opasnosti da vam partner/ica ode u tuđi krevet? Primjerice, neka su istraživanja pokazala da… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za postizanje višestrukih orgazama

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Orgazmi su, osim za užitak, korisni i za zdravlje pa jačaju imunitet i poboljšavaju kvalitetu sna. Ako je jedan dobar za vaše zdravlje, zamislite što mogu učiniti… više »

A VAŠE?

Tri najčešće seksualne maštarije

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Snovi o seksu su vrlo česti, evo tri koji se ponavljaju gotovo kod svih.... Seks s poznatim osobama -  to može značiti da se s tom osobom positovjećujete. Ako je u pitanju glumac,… više »

EH, DA... :)

10 stvari koje ubijaju libido

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Seks može postati sporedna stvar u dugogodišnjim vezama, a to nikako ne bi smio biti. Na manjak libida utječe puno toga, a u najveće ubojice seksualne želje spada i ovih 10 čimbenika.… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MMMM

Mirisi i seksualna privlačnost

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Ljubav može poremetiti naš tjelesni sustav, a pogotovo naša osjetila - to će vam potvrditi svaka osoba koja je u životu bila zaljubljena preko ušiju. Međutim,… više »

MMMM

Što nam rade dobri poljupci

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Evo kako poljupci djeluju na našu psihu i mentalno stanje. Tijekom istraživanja koje je vodio Kory Floyd sa Sveučilišta Arizona, psiholozi su se fokusirali na poljupce… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZAPAMTITE!

Tri savjeta za savršen seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Savjeta za dobar seks ima vjerojatno jednako kao i onih za mršavljenje, što znači da ste ih pročitali već mali milijun. No, mi svejedno vjerujemo da će vam ova tri otvoriti oči… više »

HE HE

Kako se skinuti s pornjave?

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Pornografija je još uvijek u našem društvu toliko velika tabu tema, iako sve više muškaraca i žena konzumira taj sadržaj, da se jednostavno odbija… više »

ISPROBAJTE :)

Seks kao lijek za glavobolju

objavljeno prije 4 mjeseca

Glavobolja kao izgovor za izbjegavanje seksa ne hoda već odavno, jer je uspješno dokazano da je upravo seks - jedan od najboljih lijekova protiv nje! No, nije samo seks u igri - tu su… više »

ZANIMLJIVO

Kako tijelo reagira na nedostatak seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Redovit seks dobar je za zdravlje, kako fizičko, tako i psihičko (možda čak i više u ovom slučaju), pa čisto da znate što će se dogoditi ako zapustite igrice pod plahtama...… više »

MYTHBUSTERS

Kome češće nije do seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Muškarci se redovito žale da ne dobivaju dovoljno seksa, svaljujući krivnju na svoje bolje (i, izgleda, napaljenije) polovice koje, kao, nisu raspoložene... no, po svemu sudeći to je… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

3 stvari koje će vam poboljšati seksualni život

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Seksualne tehnike može naučiti bilo tko, no to ne znači da će biti seksi... Ovo su tri stvari koje utječu na vaš seksualni život - čine ga puno boljim, a potpuno su nevezane… više »

Foto: Pexels
POSLUŠAJTE

6 prijedloga za bogatiji seksualni život

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Ako seks nije na listi prioriteta u vezi, vaš seksualni život može nenamjerno postati sporedna stvar. Dakle, evo kako možete obogatiti svoj seksualni život: Maštanje -… više »

ZNATE LI?

5 poza u seksu koje su ženama - bezveze i bljak

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Standardne poze poput misionarske uvijek su as u rukavu muškarcima jer su jednostavne i učinkovite, no izgleda da nisu sve žene njima oduševljene Anketa provedena na više… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI :)

4 načina razbijanja monotonije u krevetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

U dugogodišnjim vezama i brakovima seks se zna pretvoriti u rutinu, a nekad ga i nestane. Kako biste probudili želju, osjetil se ponovno privlačnima i svoga partnera vidjeli u novom… više »

skrolaj na vrh