« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE

Stvari koje žene ne vole u seksu

Seks je ženama vrlo emotivno iskustvo, tako da je dobro znati što im ne odgovara kako ne biste napravili kardinalnu grešku

Dobro je znati što se ne smije raditi
Dobro je znati što se ne smije raditi (Screenshot)
Više o

žene

,

seks

,

što ne vole

Žene u seksu imaju raznorazne želje i očekivanja, ali gotovo za sve vrijedi jedna istina - žele emotivan seks. Čak i kad to znaju, muškarci imaju tendenciju napraviti neke stvari koje se ženama ne sviđaju i pokvariti cijeli doživljaj.

Stoga, da vidimo što ženama najviše smeta. Za početak, muškarac s kojim su u krevetu jednostavno mora biti strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju što rade u krevetu.

Ispitivanje o orgazmu iritira žene više nego što muškarci mogu zamisliti, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili. Ako niste primjetili da je ili nije, što ste radili?

Neaktivni muškarci koji ne preuzimaju inicijativu u krevetu nego čekaju da se nešto dogodi gotovo samo od sebe mogu jedino potpuno ohladiti ženu. U slučaju da vam se često događa da partnerica postane hladna, to vam je greška koju radite.

Seks je toliko intenzivno emotivno iskustvo za žene da im za njega treba određena priprema, no ne u vidu nagovaranja. To ih definitivno hladi i potpuno guši strast, stoga nemojte ispitivati želi li seks, krenite na posao, pa ako to radite kako treba, bit će seksa kao u priči.

Za kraj ... nemojte izlaziti iz kreveta nakon seksa. Ženama je potrebna bliskost nakon seksa, zagrlite partnericu i još se malo mazite, pa makar vam se pišalo tako da mislite da ćete puknuti. Pričekajte malo, isplatit će vam se ...

16.05.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh