Seks
HE HE

Dobar seks - savjeti

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Dobar seks je najbolji začin svake veze - možete vi biti romantični do bola, ali ako nema dobrog seksa, uvijek će nešto ostati nedorečeno.... Pa da vidimo kako do tog "dobrog seksa"… više »

STVARNO?

Što ubija seks?

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Novopečeni pojam 'mrtva spavaća soba' opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period pa tako u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I to je nevjerojatno… više »

SAVJETI :)

7 stvari koje je dobro raditi nakon seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Vjerovali ili ne, ono što radite nakon seksa jednako je važno kao i predigra prije seksa. Neke od nas vole zadrijemati, druge popušiti cigaretu, treće ležati u tišini,… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
HOPA CUPA

Koliko se seksaju sretni parovi?

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Ključna stvar u vezi je, naravno, seks... pa ne čudi da su se znanstvenici zainteresirali za temu i došli su do zaključka kako parovi koji opušteno razgovaraju o seksu imaju… više »

ZNATE LI?

Kada žene žele seks?

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Dame, ukoliko niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti. Najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u tjednu ili mjesecu. Na ženski libido utječu… više »

LOOL

Seks kao lijek za ranu menopauzu

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Žene koje su seksualno aktivne na tjednoj bazi imaju 28 posto manje šanse za ranom menopauzom od onih koje su seksualno aktivne na mjesečnoj bazi, prenosi Mirror.co.uk. Pojam seksualna… više »

EHHH...

5 stvari koje smanjuju libido

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Libido je problem i muškarcima i ženama, iako su muškarci obično glasniji u izražavanju svog nezadovoljstva količinom seksa u vezi. No, nije uvijek stvar u lijenosti i gubitku… više »

OPA :)

3 ženske fantazije u seksu

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Tabu temama nema mjesta u krevetu, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili srame… više »

STVARNO?

Seks postaje sve prolematičniji?

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Seks je sjajna stvar, no u cijeloj je priči nešto pošlo po krivu - u nedavnom istraživanju u kojem su sudjelovale mlade žene uočen je zapanjujući trend, polovica sudionica ima… više »

STVARNO?

Što donosi seks s bivšim/om?

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Upozorenja o seksu s bivšim partnerom čuli smo mnogo puta, ali nekako se mnogima, ipak, zalomi. Ljudi zadržavaju međusobnu privlačnost bez obzira na emocionalne razloge ili razlike… više »

MA DA?

Dobar seks počinje nakon pedesete

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Srednje godine su vrijeme kad seks prestaje biti visoko na listi prioriteta parova, osim naravno u slučajevima kad frajeri polude i počnu tražiti mlađe žene da bi sebi dokazali da još… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE

Koliko partnera je ženama rizično?

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Posebno se to odnosi na žene kod kojih je rizik od razvoja raka dvostruko veći ako su imale deset ili više partnera u usporedbi s onima koje su imale jednog ili nijednog. Premda su… više »

HE HE

Koliko treba ženama do orgazma?

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Žena će više uživati u seksu ako ga muškarac doživi kao maraton, a ne sprint - to ste vjerojatno već čuli bezbroj puta, a sada je to potvrdilo i istraživanje. Rezultati studije… više »

Foto: Pexels
ŽENE

Koliko je seksualna želja povezana s godinama

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Žene u različitoj životnoj dobi imaju seksualni život, a želja za seksom nije vezana samo za dvadesete i mladost. Istraživači iz Teksasa provjerili koliko je seksualna želja povezana s… više »

HMMM...

Tko vara najčešće

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Definirati nevjeru nije lako. Muškarci i žene u današnje vrijeme različite stvari karakteriziraju kao nevjeru. Je li i sama pomisao na nevjeru prevara ili tek kada se dogodi… više »

skrolaj na vrh