Seks
SAVJETI

Jeste li se odrekli seksa u korizmi?!

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Ako i niste neki vjernik, ipak se tijekom korizme odreknete nečega, tek toliko da nešto promijenite... no, bolje se riješiti slatkiša ili brze hrane nego - seksa (a ima… više »

OPA :)

Spoj strasti i romantike: afrodizijaci

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Dolaskom Valentinova, praznika ljubavi, mnogi se parovi odlučuju na posebne geste kako bi izrazili svoje osjećaje. Uz tradicionalne poklone poput cvijeća, čokolade i romantike, mnogi su… više »

COOL

Od malih trenutaka do velikog učinka - oživljavanje strasti u vezi

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Živimo u društvu koje se brzo mijenja tako da je održavanje iskre u dugoj vezi ponekad zastrašujući zadatak. Međutim, ne morate strahovati jer smo istražili kako vratiti strast… više »

PITANJA...

Žene i seks - žele li ga i koliko?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Seksualnost je jedan od najkompleksnijih aspekata ljudskog života, a percepcija o tome tko više voli seks, muškarci ili žene, često je predmet rasprava. I dok stereotipi… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

Trebamo li se seksati češće?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Eto, dokazalo se razoraznim načinima u raznoraznim ispitivanjima - seks dvaput tjedno ili više bio je povezan sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti u usporedbi s osobama koje su… više »

VALENTINOVO

Uživajte u romansi bez obzira na menstruaciju

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Približava se Valentinovo, ljubav je u zraku, a mnogi se pripremaju da im ovaj dan bude ispunjen romantikom i strašću. Intimina vjeruje u proslavu ljubavi tijekom cijelog ciklusa, te… više »

ZNANOST

Parovi koji se smiju zajedno, ostaju zajedno

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

U redu, zaljubljeni golupčići, pripremite se za putovanje u svijet gdje smijeh nije samo najbolji lijek; on je i ultimativni ljubavni napitak! Intimnost i smijeh idu ruku pod ruku, čineći… više »

OGLAS ;)

Oglas za posao koji je nasmijao zemlju

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome na području cijele regije.… više »

EH, DA...

Koliko se većina parova zapravo seksa?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Seksualni život parova je uvijek bio tema različitih istraživanja i rasprava. Jedno od pitanja koje se često postavlja jest koliko se zapravo većina parova seksa. Iako se o seksu nerijetko… više »

SAVJETI

Neki to vole vruće, a neki ne: bliska veza temperature i seksa

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Samo zato što temperature vani padaju, ne znači da i vaš libido treba slijediti taj trend. Kad je riječ o libidu, često se nalazimo u potrazi za strašću kako bi ispunili… više »

SAVJETI

Jeste li aseksualni?

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Aseksualnost je složen, ali često zanemaren aspekt ljudske seksualnosti. Za razliku od većine ljudi, aseksualne osobe ne osjećaju seksualnu privlačnost prema drugima. Iako je to često… više »

O, DA ;)

Vrlo zanimljive i čudne stvar koje čine seks boljim

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Seksualni čin je složen, senzualan i ponekad nepredvidljiv. Različiti ljudi doživljavaju ga na različite načine, a često se čini kao da nema univerzalnog recepta za savršen seks.… više »

ULALA ;)

Razbijanje mitova o analnom užitku

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Švedski brend LELO lansirao je nove verzije svojih najprodavanijih muških seks igračaka - HUGOTM 2 i HUGOTM 2 Remote vibrirajući masažeri prostate. Najnoviji proizvodi brenda… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI

Desetak nepisanih pravila seksa

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Razumijem da može biti neugodno ili osjetljivo pitanje, ali važno je naglasiti da je pravilo pristanka ključno u bilo kojem seksualnom odnosu. Bez obzira na situaciju, važno je osigurati da… više »

SAVJETI

Seksualnost milenijalaca

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

U današnjem digitalnom dobu, seksualnost među milenijalcima doživljava transformaciju, reflektirajući promjene u društvenim normama, tehnologiji i komunikaciji. Generacija… više »

skrolaj na vrh