Seks
HE HE

Seksom do zdravlja - bez šale!

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Seks nije samo sjajan način povezivanja s partnerom - također može poboljšati zdravlje vašeg srca. Evo nekoliko iznenađujućih prednosti: Bolji san - loš san je usko… više »

SAVJETI :)

3 stvari koje će vam unaprijediti seks

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju… više »

FORA :)

9 zanimljivih činjenica o seksu

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Seks je pun tajni i misterija, no jednako tako i mitova bez pokrića koji mogu samo unijeti zbrku u seksualne odnose - pa evo 10 provjerenih činjenica. Analni seks - uživaju li žene u analnom… više »

EH, DA... :)

5 pogrešaka u seksu koje dolaze s godinama

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Kažu da su žene u tridesetima na vrhuncu seksualne moći, osjećaju se seksipilnije i povezanije sa svojim tijelima nego u dvadesetima, što je dovelo do boljeg seksa u cjelini. To… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Tko najviše cijeni prijateljstvo s povlasticama?

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Prijateljstvo s povlasticama najbolje se "prima" u zemljama otvorenim po pitanju seksualnih odnosa, a među njima je na prvom mjestu Njemačka. Istraživanje koje je za dpa proveo institut za… više »

STVARNO?

Kako se žene same napaljuju?

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Žene se, iako vjerojatno rjeđe od muškaraca, također vole zabaviti same sa sobom - da sad ne okolišamo, masturbirati... što nije ništa čudno, osim što za to… više »

Foto: Pexels
OPA!

Kako do dovoljno seksa na godišnjem?

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Jedna od najčešćih jadikovki s područja intime je nedostatak seksa. Uz sav taj godišnjeodmorski stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se… više »

EH, DA... :)

Prvi seks je često - za zaborav

objavljeno prije 27 dana i 18 sati

Prvi seks trebao bi biti doživljaj koji pamtite cijeli život, baš kao i prvi poljubac, no čak 31 posto ljudi tvrdi da su požalili zbog načina na koji su izgubili djevičanstvo… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA :)

Zanimljiva veza sna i seksa

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Seks ne ovisi samo o želji i volji, već i dovoljna količina sna može itekako utjecati na to kako će izgledati seksualni odnos s partnerom.  Prema istraživanjima… više »

OPA!

Čudan i zabavan način postizanja orgazma

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Teretana ženama može doživjeti puno više zadovoljstva no što očekuju od dobro odrađenog treninga i isklesanog tijela. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Indiana su… više »

MYTHBUSTERS

Seks onih dana u mjesecu ne smije biti tabu

objavljeno prije 1 mjesec

Ponovno stiže ono razdoblje u mjesecu i ne samo da se moramo nositi s grčevima, promjenama raspoloženja ili povećanim apetitom, već i seksualni život pati jer "tko će se nositi sa… više »

MA DA?

Žene su krive za mušku nevjeru?!

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Žene su dokazano strože kada je u pitanju definicija nevjere, no istovremeno su puno blaže kada treba oprostiti istu, pokazalo je istraživanje koje je proveo portal Ilicit Encounters na 1200… više »

NAUČITE :)

Što žene mrze u krevetu?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Prije nekog vremena na Redditu se povela rasprava o tome što muškarci rade misleći da žene to žele, a zapravo mrze te stvari iz dna duše. Odgovori su itekako… više »

HE HE

Sve o malim, ali tehničarima...

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Prosječni penis u erekciji oko 14 centimetara, za dio muškaraca (0,6 posto svjetske populacije) njihova 'veličina' jest 7.5 centimetara. Muškaraca koji su pogođeni ovim… više »

OPA :)

Kakve grudi muškarci obožavaju?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Muškarci vole ženske grudi, to je nepobitna činjjenica, no osim toga može se saznati i što to o njima govori. Ispostavilo se da je tvrdnja o tome kako muškarci vole… više »

skrolaj na vrh