Seks
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
LOOL

Humor je preduvjet sjajnog seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Prema studiji koju je objavio dnevnik "Socioaffective Neuroscience & Psychology", jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik. Stručnjaci su… više »

HE HE

Što je muškarcima najvažnije u seksu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Muškarci tijekom seksa postižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok kod žena taj postotak iznosi od 50 do 70 posto. Istovremeno, neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo… više »

MA DA?

Orgazam je lakše doživjeti - u čarapama?!

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Orgazam je, nažalost, mnogim ženama nedosanjani san, a ako i vi spadate u one koje s tim imaju velik problem, imamo savjet za vas - kad sljedeći put vodite ljubav, ostavite čarape na nogama.… više »

AHA!

5 uzročnika nedostatka volje za seksom

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Seks je zabavan, dobar, opuštajuć... nastavi niz. No, bez obzira na sve to, ima ljudi koji jednostavno nemaju seksualne želje... a samo jako rijetki to nemaju oduvijek. Ostali,… više »

OPA :)

Zanimljive muške erogene zone

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Muškarce shvaćamo kao da su jednostavni u krevetu, odnosno da ih je vrlo lako uzbuditi, dok su žene potpuno druga priča - komplicirane i pipkave... No, stvari nisu crno bijele, pa i… više »

Foto: Pexels
EH, DA... :)

Najčešće brige u seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Seks je sjajan i divan, no kako je pritisak sve veći - treba biti ovakav ili onakav, raditi ove ili one stvari u krevetu - seks postaje vrlo komplicirana stvar. Dakle, ako vas zanima jeste li… više »

HE HE

Par trikova za češće orgazme

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Samo 25 posto žena redovito tijekom penetracije doživi orgazam, odnosno pri svakom seksualnom donosu, pokazalo je istraživanje koje je seksualna terapeutkinja Elisabeth A. Lloyd provela za… više »

MA DA?

Koliko su česte seksualne maštarije

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Parafilija je termin koji opisuje neuobičajene seksualne maštarije koje je Freud nazvao perverzijama. Pokazalo se da su mnoge takve maštarije ustvari vrlo česte i… više »

HE HE

3 savjeta za prirodno orošavanje.. znate već čega :)

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Već u 20-im godinama možete izgubiti masnoću na svojim vanjskim stidnim usnama. "Ta područja mogu početi propadati - to je gubitak volumena, baš kao što biste imali u… više »

lubrikant ulje seks
UPS!

Vazelin - lubrikant ili ne?

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Vazelin je naftni ili parafinski gel koji ima široku upotrebu u kozmetici i dobro je imati u kupaonskom ormariću ili toaletnoj torbici. Najčešće ga koristimo za njegu i… više »

FORA

Koliko bi muškarci trebali ejakulirati... mjesečno?

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Seks dobro utječe na muško zdravlje, odnosno redovita ejakulacija mogla bi smanjiti rizik od raka prostate, pokazala je studija provedena na Sveučilištu u Bostonu. Tijekom 18… više »

SAVJETI

5 savjeta kako da vam dragi izdrži duže...

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Preuranjena ejakulacija problem je koji muči brojne muškarce, no rijetki će govoriti o njemu. Iako vlada mišljenje da pogađa mladiće koji još nisu ovladali svojim… više »

MMMM

Predanost je ključ fantastičnog seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Seks sa strancem ili novim partnerom može biti jako uzbudljiv, ali treba nešto reći o intimnom, ugodnom i duboko povezujućim seksom koji možete imati s dugogodišnjim… više »

ZANIMLJIVO

Klitoris je ipak ključan za reprodukciju?

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Klitoris nije stvoren samo da ženi priušti užitak, već je ključan za reprodukciju, zanimljiva je pretpostavka znanstvenika kojom su pobili teoriju da klitoris ima jednu jedinu… više »

OPA :)

Orgazam u snu - kako do njega?

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Mokri snovi vežu se obično uz muškarce, koji se pokoji put probude "mokrih gaća" od noćne polucije, no znate li da orgazam u snu mogu doživjeti i žene? Ako nikad niste doživjeli noćno… više »

skrolaj na vrh