Seks
Foto: Pexels
OPA :)

Najbolje se seksati - izvan spavaće sobe?

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Spavaća soba nije jedino mjesto za seks, a dokazano je da ako prihvatite ideju da seks nije samo za spavaću sobu, počet će se i više seksati. I, stvarno, kako to ljudi iznose seks iz… više »

MMMM

Redovnica - poza novog doba

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Redovnica je riječ koji će mnogi proglasiti bogohulnom ako je vežemo uz seks, no, kako god mi to sad pokušali objasniti - riječ je o seksualnoj pozi koja je postala pravi hit. Naime,… više »

HE HE

Zimski penis nije šala

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Zimski penis zvuči kao neka šala, no kako se već par godina priča o pojmu "zimska vagina", što znači da hladne temperature mogu uzrokovati "sušu" tamo dolje. Sada se… više »

EH, DA...

Seksualno uznemiravanje i zdravlje

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje vrlo je česta pojava u društvima i može naštetiti psihičkom i fizičkom zdravlju, pokazuju dvije studije U prvom, američkom, istraživanju… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

5 savjeta za seks u četrdesetima

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Seks u četrdesetima... tko bi mislio da se mogu pojaviti problemi? No, uzbuđenje više nije onakvo kakvo je bilo, a krivci su - hormoni.  No, bez panike, sve se to može… više »

SAVJETI

Seks nakon bebe - kada i kako?

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Beba donosi novu energiju i veselje u obitelj, no ispod glasa svaki će vam novopečeni roditelji priznati da odnosi još nešto (osim sna) - seks. Život se drastično mijenja nakon… više »

Male tajne velikih majstora seksa

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Nastaviti odnos nakon orgazma muškarcima nije tako jednostavno jer postoji faza oporavka tijela. Naravno, možete je preskočiti i ponovno postići uzbuđenje, ali tijelu je… više »

UPS

Što kad pukne kondom?

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Prava se panika javlja ako kondom pukne usred seksualnog odnosa: što onda? Odgovor donosi časopis Tonic u intervjuu s liječnicom i profesoricom Christianne Brennan.… više »

ŠKOLICA

Što je to orgazam... zapravo?

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Orgazam je... ono kad vam je super na kraju seksa? Da, ali ne samo to, jer zapravo se u vašem tijelu zbiva svašta - tijekom orgazma muškarcima se stežu prostata i… više »

MYTHBUSTERS

Žene su nevjerne baš kao i muškarci

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Muškarci su promiskuitetniji od žena - koliko ste puta čuli ovu tvrdnju ili neku od varijacija? Vjerojatno popriličan broj puta, a ako vam je počela ići na živci, nije ni čudno -… više »

ZAPAMTITE :)

Što pravi muškarac ne radi u krevetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Muškarci su savršeni u krevetu, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... ali ne baš u stvarnosti. Iz muške… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE :)

Par pogrešaka pri korištenju kondoma

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Korištenje kondoma možda vam se dosad čini kao akcija koju radite najnormalnije i pravilno - ali je li zaista tako? Nažalost, istraživanja pokazuju da možda i nije. Istraživači… više »

MA DA?

Smisao života je izgleda vrlo jednostavno pronaći

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Smisao života nije vam baš najjasniji i kad si postavite to pitanje obično završite u nekim nebuloznim filozofijama o svemu i svačemu? E, pa izgleda da je tome kraj i da su… više »

PRIPAZITE :)

Tri znaka horoskopa koji su uvijek nevjerni

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Horoskop i seks imaju čvrste poveznice - ništa vam ne može tako dobro objasniti nečiji način razmišljanja poput horoskopa. Stoga, nije loše znati koji znak horoskopa će… više »

HMMM... :)

Što orgazam radi tijelu? Čuda, prava čuda...

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Orgazam nas uglavnom insprira da pomisllimo na dobar seks, veliki užitak i opuštenost koja preplavljuje tijelo. No, zapravo se uz orgazam vezuju i glavobolje, halucinacije, kihanje i… više »

skrolaj na vrh