Lifestlye AUTO
ZAPAMTITE!

Korisni savjeti za vozače koji idu na godišnji odmor

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Zbog dolaska velikog broja motoriziranih stranih turista u našu zemlju, odlaska naših građana na godišnje odmore, povećenog tranzita vozila, odnosno općenito povećanog… više »

JURILICE

BAC Mono R: vrhunac dizajna, inovacija, inženjeringa i performansi u automobilskoj industriji

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

BAC Mono R - pokreće ga motor najveće snage 340 KS za koji tvrde kako je to atmosferski motor koji ima najvišu specifičnu izlaznu snagu svih vremena za cestovni legalni automobil… više »

JURILICE

Top 10 najbržih serijskih automobila na svijetu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Najbrži od najbržih serijskih super automobila poslagani su u Top 10 ponudu. Zovu se redom LaFerrari, Huayra i P1... Sve su to top modeli, najbolje od najboljega, što nude renomirani… više »

STVARNO?

Novi električni automobili moraju biti - bučni?

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Nova električna vozila morat će imati ugrađene uređaje za stvaranje buke radi veće sigurnosti u prometu, u skladu s propisom Europske unije koji je stupio na snagu 1. srpnja.  Takav… više »

MRCINE

Mercedes-Benz GLS: impozantna S klasa SUV-ova

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Novi Mercedes-Benz GLS je najveći i najluksuzniji Mercedes-Benzov SUV te nudi više od svega: više prostora, više udobnosti, više luksuza. Ima impresivne dimenzije,… više »

NOVOSTI

Quadro Oxygen - električni skuter za sve

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Marka Quadro pokazala je novi električni skuter pod imenom Oxygen. Radi se o modernom laganom električnom skuteru dosega 80 km s nultom emisijom koji ima dvije izmjenjive baterije. Odlično je… više »

KONCEPTI

Ami One Concept

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

ČESTITAMO

VW Buba slavi 85. rođendan

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Prije ravno 85 godina, 22. lipnja 1934. potpisan je ugovor o razvoju KdF-Wagena, slavne Volkswagen Bube, koji je promijenio tijek automobilske industrije. Tog je dana Ferdinand Porsche… više »

TEHNOLOGIJE

Sve o Teslinom autopilotu i više

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Vožnja autocestom, izmjena voznih trakova, parkiranje i još puno toga se očekuje od najmodernijeg automatskog sustava vožnje, pa da vidimo što sve nudi autonomna vožnja Teslinog… više »

NOVOSTI

Tesla Pickup koštat će nešto manje od 50.000 dolara

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Ova je najava za mnoge pravi šok, rekli bismo proizvođače automobila prvenstveno. Zapravo, teško je vjerovati kako bi se najave iz naslova mogle u stvarnosti obistiniti,… više »

NOVOSTI

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Danas, Total Croatia d.o.o. otvara prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Totalovim… više »

ZAPAMTITE!

Sve kamere na hrvatskim cestama

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Nove kamere dolaze na hrvatske ceste, a s njima brze i visoke novčane kazne. Sada objavljujemo kartu Hrvatske koja otkriva na kojima su mjestima smještene kamere za kontrolu… više »

EH, DA...

Autosjedalice su najopasnije - izvan automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Autosjedalice su za automobile i nisu zamjena za kolijevke ili krevetiće, kaže voditelj istraživanja dr. Jeffrey D. Colvin s medicinskog fakulteta sveučilišta Missouri u Kansasu.… više »

FORA

Electra Meccanica Solo - triciklom protiv Tesle?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Electra Meccanica Solo kanadski je električni tricikl dosega 160 km koji dolazi iz grada Toronto. Po mnogima ovo je najnoviji suparnik Tesle koji košta 15.500 dolara, te… više »

STRUJA

Tesla Y - SUV koji će vladati?

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Prošlo je vrijeme kada je Tesla imao čitavo tržište električnih automobila praktično sam za sebe. U međuvremenu se strujno „natjecanje" probudilo, značajno se… više »

skrolaj na vrh