Lifestlye AUTO
COOL

Goodyearu uspjelo veliko tehnološko dostignuće

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Goodyear je kao prvi na svijetu napravio cjelogodišnju gumu za prvu opremu koja istodobno nosi simbol pahuljice (3PMSF) i ima klasu A za otpor kotrljanja na oznaci EU. To svjedoči o… više »

STRUJA

Honda Electric Vision

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Hondin Electric Vision provodi svoje dano obećanje da će svi modeli u Europi biti elektrificirani do kraja 2022. godine. Sljedeći korak na tom putu je predstavljanje potpuno električnog Honda… više »

COOL

Goodyear predstavio najnoviju konceptnu gumu reCharge

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

U tvrtki Goodyear na temeljima prošlosti dužoj od 120 godina i bogatog iskustva zasnovan je vizionarski koncept gume reCharge, kojim se kroji budućnost električne mobilnosti. U gumi… više »

NOVOSTI

Dacia na struju

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Vjerujemo kako svi poznavatelji automobila znaju kako marka Dacia ima vrlo dobre prodajne rezultate u Europi, ali šefove te marke brine činjenica kako kasne s ponudom hibridnih i… više »

LOŠE...

Otkazan sajam automobila u Ženevi

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Švicarska kompanija Palexpo, organizator međunarodnog sajma automobila u Ženevi, obavijestila je proizvođače da je skup otkazan zbog straha od širenja zaraze koronavirusom,… više »

WOW!

Bill Gates naručio jahtu na vodik

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Bill Gates, drugi najbogatiji čovjek na svijetu ima 118 milijardi dolara pa ne čudi da je naručio izradu super jahte Aqua koja će za gorivo koristiti vodik i pogon na gorivne ćelije. Radi se… više »

MRCINE

Czinger 21C - revolucionarni hiperautomobil

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Hiperautomobil Czinger 21C snimljen je u mornaričkoj bazi Alameda u San Franciscu, Kalifornija. Radi se o revolucionarnom hiper automobilu Czinger 21C koji je tako pokazao neke od svojih… više »

COOL

Gradski prototip iz Spirija

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Ova vijest dolazi iz Kopenhagena u Danskoj od kuda je i tvornica Spiri koja je napravila ovaj prototip. Odnosi se na simpatično vozilo koje ima namjenu prije svega za grad. Premda izgleda kao… više »

MRCINE

Karma Pininfarina GT

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Dobro pogledajte kakav je automobil Karma Revero GT, jer u biti radi se o moderniziranoj verziji serijskog modela Fisker Karma iz 2016. godine. Karma najavljuje kako će uskoro početi prodaja… više »

KONCEPTI

Nissan IMk Concept EV

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Nissan je predstavio IMk, konceptni automobil koji kombinira chic dizajn, vrhunsku tehnologiju i snažni EV u kompaktnom obliku, kako bi stvorio "vrhunski gradski autobus". Stopostotni… više »

ZNATE LI?

WLTP – novi standardi za vrijednosti potrošnje motora automobila

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Od 1. rujna 2017. određena nova vozila tipsko odobrenje dobivaju prema ispitnom postupku za osobna i laka gospodarska vozila (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), novom i… više »

FORA

Hrvati vjeruju da će ubuduće automobilima letjeti zrakom

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Goodyear je uz pomoć brbljavoga robota Goodyja među Hrvatima proveo digitalnu anketu u kojoj je proučavan odnos prema vozilima i vožnji u budućnosti. Rezultati su između ostaloga pokazali da… više »

ZNATE LI?

Gdje su najjeftiniji rabljeni automobili?

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Prosječno su rabljeni automobili najskuplji u Francuskoj (cijena 22.995 eura), potom slijede naše omiljeno tržište Njemačka (18.377 eura), Austrija (18.126 eura),… više »

SAJMOVI

Zagreb Auto Show 2020 bez - automobila?!

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Zagreb Auto Show je međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije utemeljen 1992. godine, a održava se svake dvije godine. Ono što već godinama… više »

BRAVO

Ekipa KAMAZ-master na Goodyearovim gumama neporažena na legendarnom Dakaru

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

U Saudijskoj Arabiji nakon 12 nemilosrdnih etapa završena je najzahtjevnija reli utrka na svijetu. Među kamionima je ponovno dominirala ruska ekipa KAMAZ-master, koja je 7.500… više »

skrolaj na vrh