Lifestlye AUTO
SAVJETI

Što učiniti ako vam tuča razbije automobil?

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Sklanjali ste i pokrivali svoj automobil zbog tuče, ali ništa nije pomoglo i sada je karoserija prepuna udubina od leda? Ako vam je od tuče stradala karoserija ili su razlupana stakla… više »

COOL

Goodyear testiranje guma seli u - svemir

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Goodyear će na Međunarodnoj svemirskoj postaji u sklopu projekta američkoga nacionalnog laboratorija testirati materijal koji se upotrebljava pri izradi guma. Stečeno znanje Goodyearovim… više »

COOL

Toyota testira autonomnu vožnju u Europi

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Autonomna vožnja se sve više razvija, tako kada je u pitanju Toyota prelazi s kompjutorskih ekrana na samu ulicu. Tako će se Toyotino automatizirano vozilo sa sigurnosnim vozačem… više »

ZAPAMTITE!

Korisni savjeti za vozače koji idu na godišnji odmor

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Zbog dolaska velikog broja motoriziranih stranih turista u našu zemlju, odlaska naših građana na godišnje odmore, povećenog tranzita vozila, odnosno općenito povećanog… više »

JURILICE

BAC Mono R: vrhunac dizajna, inovacija, inženjeringa i performansi u automobilskoj industriji

objavljeno prije 11 mjeseci

BAC Mono R - pokreće ga motor najveće snage 340 KS za koji tvrde kako je to atmosferski motor koji ima najvišu specifičnu izlaznu snagu svih vremena za cestovni legalni automobil… više »

JURILICE

Top 10 najbržih serijskih automobila na svijetu

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Najbrži od najbržih serijskih super automobila poslagani su u Top 10 ponudu. Zovu se redom LaFerrari, Huayra i P1... Sve su to top modeli, najbolje od najboljega, što nude renomirani… više »

STVARNO?

Novi električni automobili moraju biti - bučni?

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Nova električna vozila morat će imati ugrađene uređaje za stvaranje buke radi veće sigurnosti u prometu, u skladu s propisom Europske unije koji je stupio na snagu 1. srpnja.  Takav… više »

MRCINE

Mercedes-Benz GLS: impozantna S klasa SUV-ova

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Novi Mercedes-Benz GLS je najveći i najluksuzniji Mercedes-Benzov SUV te nudi više od svega: više prostora, više udobnosti, više luksuza. Ima impresivne dimenzije,… više »

NOVOSTI

Quadro Oxygen - električni skuter za sve

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Marka Quadro pokazala je novi električni skuter pod imenom Oxygen. Radi se o modernom laganom električnom skuteru dosega 80 km s nultom emisijom koji ima dvije izmjenjive baterije. Odlično je… više »

KONCEPTI

Ami One Concept

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

ČESTITAMO

VW Buba slavi 85. rođendan

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Prije ravno 85 godina, 22. lipnja 1934. potpisan je ugovor o razvoju KdF-Wagena, slavne Volkswagen Bube, koji je promijenio tijek automobilske industrije. Tog je dana Ferdinand Porsche… više »

TEHNOLOGIJE

Sve o Teslinom autopilotu i više

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Vožnja autocestom, izmjena voznih trakova, parkiranje i još puno toga se očekuje od najmodernijeg automatskog sustava vožnje, pa da vidimo što sve nudi autonomna vožnja Teslinog… više »

NOVOSTI

Tesla Pickup koštat će nešto manje od 50.000 dolara

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Ova je najava za mnoge pravi šok, rekli bismo proizvođače automobila prvenstveno. Zapravo, teško je vjerovati kako bi se najave iz naslova mogle u stvarnosti obistiniti,… više »

NOVOSTI

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 godinu

Danas, Total Croatia d.o.o. otvara prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Totalovim… više »

ZAPAMTITE!

Sve kamere na hrvatskim cestama

objavljeno prije 1 godinu

Nove kamere dolaze na hrvatske ceste, a s njima brze i visoke novčane kazne. Sada objavljujemo kartu Hrvatske koja otkriva na kojima su mjestima smještene kamere za kontrolu… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh