Lifestlye AUTO
AUTOMOBILI

Paradoks s njemačkim autima

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Njemačka je s godinama postala popularno mjesto za kupovinu rabljenih automobila. Njemačka vozila posebno su poželjna u istočnoj Europi, gdje je uvriježeno mišljenje da automobili sa… više »

UPS!

Kihanje u vožnji - velik problem

objavljeno prije 11 mjeseci

Premda određeni lijekovi mogu pomoći kod simptoma poput curenja iz nosa i suznih očiju, stručnjaci preporučuju provjeru integriranih kabinskih zračnih filtara koji zadržavaju… više »

DA!

Autonomna vozila i biciklisti - idu li zajedno?

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Automobili voze već sami, bez čovjeka na vozačkom mjestu... no, kako to može biti jako problematično kad su u pitanju - biciklisti? Stručnjaci za interakciju čovjeka i računala sa… više »

SAVJETI

BMW i amortizacija - kako stojimo po tom pitanju?

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

 BMW je godinama među najpoželjnijim markama automobila, i to se vjerojatno neće tako brzo promijeniti. Čak i u državama koje cijene automobile ekonomske klase, BMW-ova je pozicija na… više »

GOODYEAR

Goodyear razvio gumu za konceptualnu Lanciu

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Lancia Pu+Ra je novi koncept koji, očekivano, izgleda apsolutno genijalno i žao nam je što je trenutno samo u konceptualnoj fazi koja, obično, na kraju ne ide u proizvodnju... Riječ je… više »

ZANIMLJIVO

Je li vaš rabljeni auto možda bio taxi?

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Oglasi su puni automobila koji su nekada služili kao taksi vozila. Kupci ih obično izbjegavaju zbog straha od dodatnog trošenja radi česte dugotrajne vožnje po gradu. No je li zapravo… više »

GUME

Cjelogodišnje gume najbrže rastući segment

objavljeno prije 1 godinu

Popularnost cjelogodišnjih guma posljednjih je godina u vidljivom porastu. To potvrđuje i izvještaj Europske udruge proizvođača guma i gumenih proizvoda (ETRMA) koji… više »

STVARNO?

Mijenjaju se boje automobila

objavljeno prije 1 godinu

Automobili se mijenju, no ne samo iznutra već i izvana, a svi su sada drugačiji nego što su bili... pa da vidimo o čemu se radi. Recimo, BMW je osmislio automobil koji može… više »

EH, DA...

Električni automobili, jednostavno rečenu, lažu

objavljeno prije 1 godinu

Koliko su punjači električnih autmobila pouzdani i koliko se zapravo pune, pitanje je koje se uvijek provlači u pitanju - želite li imati električni automobil. Pa, kako se britanski magazin… više »

CARVERTICAL

Kilometraža se može promijeniti - i to svaka!

objavljeno prije 1 godinu

Kupnja rabljenog automobila trebala bi biti uzbudljiva, ali nedostatak transparentnosti na tržištu rabljenih vozila je frustrirajuć. To se nije promijenilo s porastom popularnosti… više »

HAK

Goodyear EfficientGrip Performance 2 najbolje na testu

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Goodyearova guma osvojila je najbolji plasman na nedavno provedenom HAK-ovomtestu ljetnih guma. Testni vozači opisali su je kao izuzetno uravnoteženu, što znači da guma pruža… više »

NARAVNO

Koliko se rabljenih automobila uvozi iz Njemačke?

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Mnogi automobili započinju svoj život u jednoj državi, a zatim se u nekom trenutku presele u drugu. To posebno vrijedi za automobile iz zapadne Europe koji čine veliki dio tržišta… više »

STVARNO?

Volite li miris benzina? Imate problem...

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Miris benzina je, htjeli mi to ili ne, većini ljudi zapravo ugodan i vole ga, ma koliko čudno to bilo. S tim su se pitanjem uhvatili u koštac znanstvenici i došli do zaključaka… više »

UPS!

Koji auti najčešće imaju vraćen brojčanik kilometara?

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Vraćanja kilometraže vozila i dalje je uobičajena praksa na tržištu rabljenih automobila. Iako kupci postaju sve oprezniji kada se radi o prevarama vezanim uz automobile, novo… više »

STVARNO?

Uber treba specijalna vozila

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

"Razgovaramo s proizvođačima o posebno dizajniranim vozilima", rekao je na marginama godišnjeg sastanka Svjetskog ekonomskog foruma u Švicarskoj. Nije želio otkriti identitet… više »

skrolaj na vrh