Lifestlye AUTO
FORA :)

Može li drvo zamijeniti plastiku kod novih automobila

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Otkako je proizvodnje automobila osnovni materijali iz kojih su se izrađivali uveliko su se izmijenili, ali došla su neka druga ekološka vremena koja traže preispitivanje… više »

EHHH...

Električni automobil - mokri san svakog Hrvata?

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Struja je puna usta novokomponiranih vozača koji su sa sjedalice ispred kompjutora i tastature iste IT principe počeli primjenjivati i na automobile, do nedavno standardno pokretani dizelskim… više »

ŠTETA

Solarne ceste su neisplative

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Pokazalo se kako je prva solarna cesta na svijetu kolosalni promašaj koji se raspada i ne daje dovoljno energije. Sve je lijepo zamišljeno, barem teoretski. Solarna cesta… više »

SAVJET

Kako se pravilno koristi klima u automobilu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Klima uređaj postao je neizostavan dio serijske opreme velikog broja novih automobila, no sve donedavno smatrao se luksuzom i nudio samo uz doplatu i to na većim i luksuznijim automobilima.… više »

WOW!

Mars Rover Concept

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Do sada je čovječanstvo uspjelo otići s ljudskom posadom samo do Mjeseca, a po njemu su se američki astronauti i vozili u posebno konstruiranom Mjesečevom roveru, koji se u originalu zove… više »

SAVJETI

Uz pravilnu upotrebu guma do sigurne vožnje

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Gume su sastavni dio svakoga vozila i njegov su jedini kontakt s podlogom. Pravilnim izborom i upotrebom guma pobrinut ćemo se za svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.… više »

COOL

Leteći automobil iz Japana

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Prototip letećeg automobila bez putnika lebdio je oko minute na tri metara iznad tla u postrojenju tvrtke u japanskom predgrađu Abiko u Japanu.  Dizajniran za autonomnu dostavu, rani… više »

COOL

Porsche Type 64 - unikatni povijesni model

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Izuzetno rijedak automobil Porsche Type 64 iz 1939. godine uskoro će biti na prodaju na aukciji RM Sotheby'sa u gradu Monterey (15. - 17. kolovoza 2019.). Samo tri primjerka tipa 64… više »

MRCINE

Superautomobil Blade se - printa!

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Divergent Microfactories je novi način izrade automobila i to ni više nimanje nego na 3D printeru. Više ne morate odlaziti po automobil u autosalon, već preko interneta možete… više »

COOL

Spačeki otišli na petodnevnu vožnju jadranskom i kontinentalnom Hrvatskom

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Iako je 23. svjetski susret Spačeka u Samoboru u subotu navečer formalno završen, i u nedjelju je bilo živo u Kampu Spačeka. Dolazili su posjetitelji, radili ugostitelji, trgovalo se i… više »

TOP 10

Najbrži serijski automobili svijeta

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Najbrži od najbržih serijskih super automobila poslagani su u Top 10 ponudu. Zovu se redom LaFerrari, Huayra i P1... Sve su to top modeli, najbolje od najboljega, što nude renomirani… više »

KRIZA?

Zašto pada cijena super luksuznih automobila?

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Poludio je svijet! Što drugo zaključiti. Na tržištu se dešavaju do sada nezamislive stvari van svake logike. Svi se pitaju zašto pada cijena super luksuznih… više »

OPREZ

Električni bicili su najopasniji

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Električni bicikli sve su pristupačniji i češće ih se viđa po cestama, no u isto su vrijeme i naopasniji po život vozača, zaključak je analize prometnih nesreća u koje su uključeni.… više »

KONCEPTI

Renault 4L e-Plein Air

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Povodom proslave desete obljetnice festivala 4L International, Renault je predstavio modernu inačicu modela 4L: Plein Air. Koncept pod nazivom e-Plein Air rezultat je suradnje odjela Renault… više »

SAVJETI

Što učiniti ako vam tuča razbije automobil?

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Sklanjali ste i pokrivali svoj automobil zbog tuče, ali ništa nije pomoglo i sada je karoserija prepuna udubina od leda? Ako vam je od tuče stradala karoserija ili su razlupana stakla… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh