« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
PLAVA EKIPA

Movens predstavio Novero proizvode

Novero je brand koji je razvila Nokia, a sada su Bluetooth gadgeti za automobile dostupni i u Hrvatskoj

Novero The TrustyOne
Novero The TrustyOne (Novero)
Više o

Novero

,

bluetooth zvučnici

,

The Truly One

,

The Trusty One

,

The Talky One

,

Bluetooth oprema

Tvrtka Movens predstavila je na konferenciji za novinare proizvode svog partnera, bivšeg Nokijinog automotive branda Novero. Perjanice trenutno ponude su auto uređaji TheTrulyOne i TheTrustyOne te univerzalnom Bluetooth zvučniku TheTalkyOne.

TheTrulyOne je vrlo jednostavan i praktičan proizvod koji na izdvojenom ekranu prikazuje podatke sa spojenog mobilnog uređaja sa svim potrebnim uputama za zvanje ili primanje poziva u pokretu. TheTrulyOne brzo sinkronizira sve potrebne podatke dajući pristup imeniku i popisu poziva bez potrebe za gledanjem na mobilni uređaj. Lako se integrira u vozilo i atraktivan je dodatak za bilo koji interijer.

Zahtjevni meniji u ovakvim uređajima često vozačima predstavljaju dodatnu komplikaciju, ali Novero je sa sustavom TheTrulyOne uspješno pogodio dobitnu kombinaciju - jednostavno i moćno. Prikaz je vrlo jasan, s velikim ikonama, a daljinski je upravljač intuitivan te se cijelom sadržaju telefona pristupa bez ikakvih problema.

TheTrulyOne aktivira se i glasom, od jednostavnog glasovnog biranja pa sve do naprednih uputa tipa glasovno kontrolirano slanje SMS-a ili e-mailova. Na TheTrulyOne mogu se spojiti dva uređaja istovremeno, što u svijetu nudi jedino Novero.

TheTrustyOne je univerzalni Bluetooth kit bez dodatnog ekrana, dizajniran kako bi služio kao dodatak mobilnom telefonu unutar automobila i pruža dovoljno mogućnosti za korisnike koji nemaju potrebu za ekranom. Instalacija je brza i jednostavna, i odmah nakon toga može se uspostavljati dolazne i odlazne pozive ili puštati glazbu po izboru s telefona ili omiljenog playera koji ima Bluetooth..

TheTalkyOne je univerzalni Bluetooth zvučnik, koji ujedno služi i za obavljanje handsfree telefonskih poziva. Instalacija je izuzetno prilagodljiva, tako da može biti zakvačen na štitnik za sunce, ubačen u držač na komandnoj ploči ili ga jednostavno ponesete sa sobom u ured i koristite ga kao kvalitetan zvučnik za svoj prijenosnik.

17.04.2011. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh