Lifestlye AUTO
STRUJA

Vespa Elettrica - legenda na struju

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Vespa Elettrica je klasična legendarna Vespa koja je prešla na čistu struju, a o njoj smo pisali krajem prošlog ljeta kao novi model u ponudi Piaggio skutera i čemu možete… više »

NOVOSTI

Ambiciozni planovi Volkswagena s E-automobilima

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Čovjeka mora iznenaditi kad neki menadžer Volkswagena izjavi nešto poput ovoga: "Globalno zatopljenje je u punom tijeku i VW je dio problema." A upravo to je izjavio Ralf Pfitzner,… više »

SAVJETI

Kako spriječiti magljenje vjetrobrana

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Dosta velik broj vlasnika automobila, osobito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine. Pri tom ni velik broj sredstva za… više »

STRUJA

BMW predstavio X2City

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Struja se probija u sve vrste vozila i prijevoznih sredstava, pa toga već odavno nisu pošteđeni ni romobili, koji služe za gradski promet na manje udaljenosti. BMW je predstavio… više »

TEST

HAK testirao ljetne gume, evo rezultata

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Hrvatski autoklub objavio je rezultate tradicionalnog testa ljetnih guma, kojeg provodi s partnerima. Čak 32 seta ljetnih guma, u dvije potpuno različite dimenzije i namjene, našle su… više »

NOVOSTI

Prvi taksi na struju u redovima Eko taxija

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Jedinstveni dizajn, vožnja na struju i nepromijenjena cijena vožnje epiteti su kojima se krasi najnoviji dodatak voznom parku jednog od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, Eko taxija.… više »

NOVOSTI

Volkswagen T-Roc R premijerno u Ženevi

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Studija korak do serije predstavlja novu varijantu kompaktnog T-Roca koja se odlikuje visokim performansama Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. ožujka 2019.) marka… više »

MRCINE

Tesla Model 3 stiže u Europu

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Tesla Model 3 uskoro će se moći kupiti i u Europi. Tesla je najavila kako su svi potrebni papiri i odobrenja konačno nabavljena i početak prodaje na europskom tržištu kreće od veljače… više »

COOL

Automobili će voziti na - granje?

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Mogu li se korjenje, grane i grančice jednog dana koristiti za pogon automobila? Tome se nadaju švedski znanstvenici nakon što su proizveli bioprodukt koji, zasad skromno, čini… više »

MRCINE

Novi Mercedes-Benz CLA Coupé

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Novi Mercedes-Benz CLA Coupé nije samo najemocionalnije vozilo u svojoj klasi nego je i vrlo inteligentno: od MBUX Interior Assist sučelja, koje prepoznaje geste upravljanja i nudi… više »

WOW!

Harley-Davidson Livewire predstavljen na CES-u

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Specifičan i legendarni proizvođač motocikala iz Milwaukeeja nakon brojnih najava predstavio je svoj prvi električan model Harley-Davidson Livewire. Prvi je puta javno prikazan na CES-u,… više »

COOL

Nissan predstavio I2V na CES-u

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Na sajmu potrošačke elektronike CES Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo" spajanjem stvarnog svijeta s… više »

MA DA?

Ogromna ulaganja u električne automobile

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Globalni proizvođači automobila planiraju povećati ulaganja u tehnologiju električnih automobila za 300 milijardi dolara u idućih 10 godina, a gotovo polovina tog iznosa bit će… više »

UFF, NEZGODNO

Tri scenarija katastrofe Hyperloopa

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Za neke je ideja da se iz jednog mjesta do drugog stiže brzinom od 1200 kilometara na sat - predivna futuristička vizija. No, Hyperloop - magnetni vlak koji se kreće kroz vakuumsku cijev - je… više »

BUDUĆNOST

Automobili postaju sve povezaniji

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Automobil budućnosti je povezan. Upotrebljava najnovije informacije s interneta kako bi putnike doveo do odredišta na još sigurniji, učinkovitiji i praktičniji način.… više »

skrolaj na vrh