Lifestlye AUTO
WOW!

Blade - monstrum s 700 konja

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Divergent Microfactories je novi način izrade automobila i to ni više, ni manje nego na 3D printeru. Više ne morate odlaziti po automobil u autosalon, već preko interneta možete… više »

AUTI

Goodyear na trkaćim stazama i u svijetu e-sporta

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Prošli vikend Goodyear je dodatno učvrstio svoj položaj u svijetu virtualnoga sporta. Njegovim virtualnim gumama bili su opremljeni svi automobili na e-sportskom prvenstvu WTCR -… više »

COOL

Glasovna pomoćnica Casey

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

'Ja sam Casey, vaša nova suputnica. Jeste li spremni za polazak?' Glasovni pomoćnici kao što su Alexa, Siri, Google, Cortana i Bixby preuzeli su upravljanje pametnim domovima,… više »

MRCINE

Ferrari SF90 Stradale

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Ferrari SF90 Stradale, kao i LaFerrari, je hibrid. No, za razliku od svog prethodnika, SF90 ima manji benzinski motor, plug-in mogućnost punjenja, pogon na sva četiri kotača i još… više »

COOL

Goodyearov cepelin se vratio

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Goodyearov cepelin vratio se nakon duže stanke na nebo iznad Europe, po kojemu će putovati sljedećih godina, a probni let krajem svibnja iz njemačkoga Friedrichshafena smatra se prvim letom… više »

KATASTROFA?

Pad prometa veći nego u Europi

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Potražnja za novim automobilima u Europi urušila se u travnju zbog mjera suzbijanja pandemije koronavirusa a pad u Hrvatskoj bio je veći od europskog prosjeka, pokazalo je u utorak… više »

TEŠKO...

Renault se bori za opstanak

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Renault bi mogao nestati ako u kratkom roku ne dobije pomoć u rješavanju problema koje je izazvala koronakriza, rekao je francuski ministar financija, izražavajući nadu da će europski… više »

GUME

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Goodyear je predstavio novu cjelogodišnju gumu Vector 4Seasons Gen-3, čime je dopunio svoju višestruko nagrađenu seriju cjelogodišnjih guma. Zahvaljujući brojnim… više »

KONCEPTI

Jaguar Land Rover predstavio Project Vector

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Jaguar Land Rover predstavio je novo konceptno vozilo, Project Vector, u sklopu tvrtke Destination Zero, nudeći svoju viziju autonomne, električne i povezane budućnosti za urbanu mobilnost.… više »

STRUJA

Renault je predstavio revolucionaran hibridni motor E-TECH

objavljeno prije 4 godine

Grupa Renault pojačava elektrifikaciju svoje palete novim hibridnim tehnologijama E-TECH, te je uz novi motor predstavila i nove modele s tim motorom - novi Renault Clio E-TECH, novi Renault… više »

SAVJETI

Ljeti na put s ljetnim, a ne zimskim gumama

objavljeno prije 4 godine

Ovo proljeće brojnim su se vozačima planovi za zamjenu zimskih guma ljetnima poremetili zbog izvanredne situacije te se sezona zamjene guma pomakla daleko u proljeće. Neki se vozači stoga… više »

RED DOT

Novi Peugeot 208 i Peugeot 2008 primili nagradu za dizajn

objavljeno prije 4 godine

Službeno je: novi kompaktni automobil Peugeot 208 i novi SUV Peugeot 2008 primili su nagradu Red Dot u kategoriji "Product Design". Oba Peugeot modela oduševila su međunarodni žiri… više »

SAVJETI

Kako dezinficirati automobil iznutra?

objavljeno prije 4 godine

Kako očistiti unutrašnjost automobila, odnosno dezinficirati ga? Jedna opcija je alkohol, ali on bi mogao oštetiti osjetljivije materijale poput kože. S njim možete očistiti… više »

COOL

Volkswagen e-BULLI

objavljeno prije 4 godine

Volkswagen gospodarska vozila prvi puta globalno predstavljaju e-BULLI, potpuno električno vozilo koje ima nultu emisiju. Opremljen komponentama pogonskog sustava najnovijih Volkswagenovih… više »

IZBOR

Novi Peugeot 208 je hrvatski automobil 2020. godine

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Peugeot 208 proglašen je 'Hrvatskim automobilom 2020. godine', po odluci Stručnog žirija Hrvatske automobilske udruge. Stručni žiri vrednovao je sva bitna svojstva nominiranih modela,… više »

skrolaj na vrh