Lifestlye AUTO
BUDUĆNOST

Automobili postaju sve povezaniji

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Automobil budućnosti je povezan. Upotrebljava najnovije informacije s interneta kako bi putnike doveo do odredišta na još sigurniji, učinkovitiji i praktičniji način.… više »

NOVOSTI

Nio ES6 - zanimljivi novi električni SUV

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Za kineskog proizvođača automobila Next EV svi su prvi put čuli kada je 2016. godine predstavio svoj električni super automobil Nio EP9 koji do stotke sprinta za 2,7 sekunde, juri najvećom… više »

STRUJA

VW - pilot projekt prijenosnih stanica za brzo punjenje

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Volkswagen planira ubrzati uspostavu infrastrukture za punjenje električnih vozila u matičnoj Njemačkoj, najavljujući pilot-projekt prijenosnih stanica za brzo punjenje. Punjenje će u… više »

ZNATE LI?

Zašto su hibridi pouzdani?

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Njemački TÜV već godinama za redom postavlja Priusa kao najpouzdanijeg automobila u prometu, a mi konkretno znamo modele koji su odradili i više od 400.000 km. U čemu je tajna… više »

ZANIMLJIVO

Koliko zapravo košta korištenje električnog automobila?

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Struja na sve strane, kuda god se okrenete samo se o njoj priča. Psihički je postignuto već sada uvjerenje kako je električni automobil nadmoćan tradicionalnim automobilima s dizelskim i… više »

SAVJETI

Zimski uvjeti na cesti - pravila i savjeti

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Pravilnikom o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cesti („NN" br. 85/16.) propisano je sljedeće: - Pod zimskom opremom motornih vozila kategorije M i N čija najveća dopuštena… više »

SAVJETI

Kako montirati lance za snijeg na kotače vozila

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Dolazi nam snijeg, a s njim i potreba da pripremimo vozilo. Lanci za snijeg odlična su opcija kad je cesta prekrivena snijegom, poboljšat će prianjanje kotača i spriječiti… više »

MALIŠANI

Shell City Concept

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Svi se očito bacaju na izradu micro automobila za grad, pa je tako i multinacionalna naftna kompanija Shell pokazala svoj gradski automobil. Shell Concept Car izrađen je u suradnji s tvrtkom… više »

WOW!

Zagreb Winter FairYtale doveo prave mrcine

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Prvi zagrebački sajam lijepih i vrijednih stvari Zagreb Winter FairYtale koji se do 8. prosinca 2018. održava u Hali V Tehničkog muzeja na kojem izlaže više od 40 vrhunskih svjetskih… više »

POČELO JE...

Hrvatski Telekom postavio prvu brzu e-punionicu na benzinskoj postaji ROX u Hrvatskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

U razvoju hrvatskog poduzetništva, gradova kao i same države veliku važnost imaju i fondovi Europske unije. Sredstva iz EU fondova omogućuju sudjelovanje u raznim europskim projektima… više »

COOL

Ellenator - prerada serijskih auta u vozilo s tri kotača

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Mlade osobe s nestrpljenjem čekaju punoljetnost i dan kada će moći sjesti za upravljač automobila. U nekim državama voziti automobil mogu već sa 16 godina uz vozačku dozvolu A1 koja… više »

TRENDOVI

Hoće li od iduće godine neki automobili ekstremno poskupiti?

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Izgleda kako možemo očekivati veliko poskupljenje novih automobila. A ovaj put nisu krivi ni proizvođači, ni prodavači, već Europa. Hvala Europa! Sigurno se pitate zašto i kako? Da do… više »

SAZNAJEMO

Savjeti za pravilno skladištenje guma

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Kada ljetne gume zamjenjujete zimskima ili obratno, najvažnije je pregledno označiti njihov položaj na automobilu. Tako ćete kod sljedeće zamjene znati gdje je bila montirana koja guma i kad… više »

EHHH...

EU znala sve o lažiranju ekoloških testova VW-a?

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Repovi VW dieselgatea i varanja na ekološkim testovima dizelskih motora još se povlače. I dok su kupci spornih automobila u SAD-u došli i do financijske… više »

POVEZANOST

Europski vozači obožavaju Internet u automobilima

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Istraživanje koje je provedeno u 12 europskih država pokazala su kako 90 posto europskih vozača automobila ocjenjuje pozitivno stalnu povezanost novih automobila na Internet tijekom vožnje.… više »

skrolaj na vrh