Lifestlye AUTO
WOW!

Južna Koreja ulaže milijarde u automobile pogonjene vodikovim gorivim ćelijama

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Predsjednik Južne Koreje Moon Jae-in izvijestio je u utorak da država planira investirati 1,8 milijardi dolara u razvoj i proizvodnju autonomnih vozila i ekološki čistih automobila… više »

MRCINE

Porsche Taycan 4S

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Novo električno sportsko vozilo Porschea tek je u rujnu proslavilo svoju istovremenu premijeru na tri kontinenta, a sada s Taycanom 4S predstavlja se već treća verzija ove sportske limuzine.… više »

NA STRUJU

Unity One - gradski auto na struju

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Predstavljamo Unity One, čisti električni automobil projektiran za grad i odmah da napišemo najvažnije, njegova cijena u Velikoj Britaniji je 15.100 funti uz 3.500 futi državnog… više »

COOL

Klasične Bube - na struju

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Premda je Volkswagen okončao proizvodnju Beetlea teško je za očekivati kako je u stanju ponuditi neki novi automobil koji će imati slavu originalne „Bube", a ne modela Beetle,… više »

STRUJA

Bentley Bentayga Hybrid

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Bentley je potvrdio kako izvedene prve isporuke SUV-a Bentley Bentayga Hybrid što predstavlja značajnu prekretnicu za tvrtku jer pokazuje smjer kuda ide ova luksuzna marka. Dok Bentley… više »

NA STRUJU

Renault predstavio EZ-Pod

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Uz EZ-Pod Renault predstavlja novo mikro-vozilo za prijevoz ljudi i robe na kratkim udaljenostima, tako da je to vozilo za mobilnost u gradovima. Čisto električno pogonjeno i potpuno… više »

PREDSTAVLJAMO

Great Wall Ora R1 - najjeftiniji električni auto

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Svi govore o električnom automobilu, ali malo je onih koji su sposobni tržištu ponuditi mali „jeftini" električni automobil i o tom detalju se slabo govori. U ovom trenutku… više »

SAZNAJEMO

Goodyear obogatio svoju ponudu zimskih guma novom serijom UltraGrip

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Goodyear predstavlja cjelovitu nadogradnju asortimana svojih višestruko nagrađivanih zimskih guma UltraGrip. Novu seriju guma namijenjenih za vrlo izdržljive i gradske automobile te… više »

ZANIMLJIVO

Koliko će biti učinkovita električna vozila

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Već dugo nismo o struji, premda mnoge „klasičare" nervira samo spominjanje struje u automobilima, moramo napraviti mali što realniji osvrt o trenutačnom stanju električnih vozila… više »

STVARNO?

Toyota testira automobil na solarni pogon

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Toyota Motor eksperimentira s modelom Priusa na solarni pogon koji bi dokinuo potrebu za punjenjem električnih automobila na posebnim stanicama a inspiraciju su našli u novim, tankim… više »

DAIMLER

Smart je prvi brand koji prelazi potpuno na električni pogon

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Daimler je najavio da će njegov gradski automobil Smart s novim modelom potpuno prijeći na električni pogon čime bi postao prvi brand koji je potpuno prešao na baterijski pogon. Na… više »

MRCINE

Porsche Taycan spektakularno predstavljen

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Sa spektakularnom svjetskom premijerom koja se istovremeno održava na trima kontinentima, Porsche je publici predstavio svoje prvo potpuno električno sportsko vozilo. „Taycan spaja… više »

SAVJETI

Koliko dugo traju auto gume?

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Gume su složeni proizvodi, izvana jednostavni, a u sebi sadrže tehnički iznimno bogate komponente i stručnost. S obzirom da predstavljaju jedinstvenu dodirnu točku između vozila i ceste, ne… više »

AUTO MOTO

Goodyearu u Silverstoneu uspio suveren povratak u natjecateljsku arenu

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Goodyear je za svoj povratak u međunarodni svijet automobilističkih utrka odabrao svjetsko prvenstvo u izdržljivosti FIA WEC, gdje se natječe u kategoriji LMP2. U njoj vlada izuzetna… više »

NA STRUJU

Toyota ima spremnu cijelu paletu elektrificiranih vozila

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Jeste li znali kako će otprilike 90 posto Toyotinih vozila na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020 će biti elektrificirano s ciljem postizanja najniže emisije plinova ikada… više »

skrolaj na vrh