Lifestlye AUTO
ZVIJERI

Yamaha Sports Ride Concept

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Može li tvrtka koja je specijalizirani proizvođač motocikala uspješno serijski proizvoditi automobil? U biti točnije bi bilo pitati - Što mislite? Ima li motciklistička tvrtka… više »

SAVJETI

Kako se spasiti kad prokliznete na cesti

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

U kišnim danima na cesti se često stvaraju duboke lokve, stoga se tada jako povećava opasnost od proklizavanja, što je mnogima poznatije kao akvaplaning. Kod proklizavanja se… više »

STRUJA

Karma Pininfarina GT: dopadljiv električni kupe

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Dobro pogledajte kakav je automobil Karma Revero GT, jer u biti radi se o moderniziranoj verziji serijskog modela Fisker Karma iz 2016. godine. Karma najavljuje kako će uskoro početi prodaja… više »

BRAVO

Jaguar I-Pace je Svjetski automobil 2019.

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Odlične vijesti za Jaguar i njegov automobil Jaguar I-Pace koji je osvojio najprestižnije nagrade u New Yorku. Kao prvo, proglašen je Svjetskim automobilom 2019. (World Car of the Year… više »

LOVA

Uber pronašao ulagače

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Toyota Motor, dobavljač automobilskih dijelova Densa i fond Softbank Vision najavili su da će uložiti milijardu dolara u američku tehnološku kompaniju za posredovanje u uslugama… više »

BUDUĆNOST

Što je bolje: gorivni članci ili baterije?

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Kada se radi o prometu, jedno je sigurno: ni u kojem slučaju neće moći ići i dalje ovako. Ali, kako će izgledati budućnost - to nije sigurno. Ako je suditi po Volkswagenu, odgovor je prilično… više »

SAVJETI

Zimske gume upotrebljavajte samo zimi

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Od 15. travnja u Hrvatskoj više neće biti obvezna upotreba zimske opreme u prometu, ali se neki vozači ipak ne odlučuju za zamjenu guma. Goodyearovi stručnjaci savjetuju upotrebu… više »

EHHH...

Hrvati prosječno voze - stare kante

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Prema izvoru Centra za vozila Hrvatske, trenutačno je u Hrvatskoj registrirano 1,665.391 vozila M1 kategorije (motorna vozila za prijevoz putnika koja osim sjedišta vozača imaju… više »

NA STRUJU

Seat el-Born – svjetska premijera koncept modela budućnosti

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Seat pokreće svoju ofenzivu elektromobilnosti. Marka Seat predstavlja svoju viziju električne tehnologije primijenjene na tako različita vozila kao što su urbani model s dva sjedala… više »

KONCEPTI

Ami One Concept iz Citroëna

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

NAPOKON

EU propisuje niže emisije CO2 za kamione i busove

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Europska unija usvojila je u utorak prijedlog o obvezi smanjenja dopuštene emisije ugljičnog dioksida (CO2) iz novih kamiona i autobusa za 30 posto do 2030. godine u odnosu na ovu… više »

NOVI LJUDI

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza HAKS-a

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Hrvatski auto i karting savez - HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije - FIA-e. Davorin Štetner na čelo… više »

PRIČE

Jedan dan u životu vozačice taksija

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Sve više žena odlučuje se na posao vozačice taksija. Takva je situacija i u Eko taxiju koji zapošljava sve više vozačica, a povodom Međunarodnog dana žena, sve su dobile… više »

WOW!

DS 3 Crossback - čistokrvni SUV na struju

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

DS, prestižna marka francuskog PSA koncerna kao da je preživjela pritisak na 'reset' tipku. Tako je ponuđen potpuno novi automobil kao i što je napravljeno s modelom DS 7… više »

OBEĆANJE

Tesla Model 3 za 35 tisuća dolara

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Tesla Inc najavila je u četvrtak prodaju svojeg Modela 3 po cijeni od 35.000 dolara s vremenom isporuke od dva do četiri tjedna, te zatvaranje mnogih maloprodajnih objekata širom… više »

skrolaj na vrh