Lifestlye AUTO
FORA

Najprljaviji dijelovi automobila - iznutra

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Svjesni ste kako se na školjci u WC-u možete zaprljati, pa njegovom korištenju prilazite pažljivo i koristite puno dezinfekcijskih sredstava koja ubijaju bakterije, dok u… više »

STRUJA

e.Go Life - auto na struju za mase

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Kada je 2015. godine osnivao start-up e.Go Mobile u Aachenu, profesor Günther Schuh sa sveučilišta RWTH Aachen (Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen) je kao… više »

NOVOSTI

Kei automobili - Mitsubishi eK Wagon i eK X

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Kei automobili, premda spadaju u klasu mikro automobila i nisu tako mali kako mislite, a imaju tehmologiju ugrađenu iste kvalitete kao obični automobili. Ovom prilikom donosimo… više »

LUKSUZ

Bentley Bentayga Hybrid - luksuz na struju

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Bentley je potvrdio kako izvedene prve isporuke SUV-a Bentley Bentayga Hybrid što predstavlja značajnu prekretnicu za tvrtku jer pokazuje smjer kuda ide ova luksuzna marka. Dok Bentley… više »

ZANIMLJIVO

Stariji vozači ne kupuju električne automobile

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Novo istraživanje pokazuje da mnogi vozači stariji od 55 godina zaziru od kupovine električnog vozila. Dvojbe vezane uz domet vozila jedan su od glavnih razloga zbog kojih stariji od 55… više »

STRUJA

Ford Mustang Mach-E

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Struja ulazi u legendarne američke muscle car pa su i oni postali električni, ali ide se i korak dalje pa je ova kategorija automobila sada dobila i svoju SUV verziju. Prvi put u posljednjih… više »

STRUJA

Tesla predstavio prvi električni pick-up

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Tesla je predstavio svoje prvo električno pick-up vozilo koje s futurističkom četvrtastom karoserijom olovnosive boje izgleda poput oklopnog vozila, dok kalifornijska tvrtka pokušava… više »

SAVJETI

Znate li što znače oznake na gumama?

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Automobilske gume jedna su od najvažnijih komponenti vozila, stoga pri izboru pravih guma za svoje vozilo moramo znati što znače oznake na njima. Slova i brojevi označeni na gumama,… više »

MRCINE

Ford Mustang Lithium

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Struja se probila i u američku svetinju zvanu „muscle car", ikonsku klasu automobila koju je također načela struja, a sigurno ste još više zbunjeni da je Ford kod ovog… više »

NA STRUJU

Seat eScooter Concept

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Španjolska podružnica Volkswagena Seat već je dugo usmjerena prema željama mlade ciljne skupine. Nakon integracije Shazama i Alexe u infotainment automobila, eXS električni skuter iz… više »

SAVJETI :)

Kako voziti po jesenskim cestama

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Jesen kao promjenjivo godišnje doba od svih vozača zahtijeva puno više pažnje tijekom vožnje. Iz pretežno suhog ljeta ušli smo u vlažnu jesen koja donosi vrlo česte… više »

STVARNO?

Veliki povratak Wankel motora?

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

S Wankel motorom, ili kako to Mazda voli reći rotacijskim motorom zbog marketinških prava na pojam, sve se igra po sistemu toplo-hladno. Nikad niste na čistu što slijedi i kakva… više »

NOVI GIGANT

Ujedinili se PSA i FCA

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Od prvih najava do same realizacije u ovom slučaju je prošlo jako jako malo, tako da se o tom problemu nije ni stiglo naširoko i nadugačko raspravljati, kako u struci, tako i u… više »

STRUJA

Lightyear One: električni automobil koji vozi na sunce 725 km

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Danska tvrta iz Eindhovena razvila je Lightyear One, prototip električnog automobila, koji sam puni svoje baterije pomoću ugrađenih solarnih ćelija. Čak je već 2011. godine zaprimila 100… više »

ZANIMLJIVO

Vodik je odlična alternativa koja obećava

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Grupa Renault uvodi pogon na vodikove gorivne ćelije u svoja laka gospodarska vozila. Grupa Renault, stručnjak u području lakih gospodarskih vozila te pionir i predvodnik na europskom… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh