Lifestlye AUTO
NOVOSTI

Novi Ruf SCR sa 510 KS

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Na autosalonu u Ženevi jedan automobil posebno je zainteresirao istinske ljubitelje automobila i tehnike. Novi Ruf SCR na najbolji mogući način pokazuje znanje i vještinu… više »

NOVOSTI

PAL-V Liberty - leteći automobil

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Mislite da su razvikani električni automobili jedino 'in' u svjetskoj autoindustriji. Naravno da tome nije tako, samo samoprozvani 'stručnjaci' koji su električne aute otkrili prije nekoliko… više »

SMART

Automobili postaju aktivan dio interneta

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Automobil budućnosti je povezan. Upotrebljava najnovije informacije s interneta kako bi putnike doveo do odredišta na još sigurniji, učinkovitiji i praktičniji način.… više »

NOVOSTI

Fiatova sportska ofanziva u Ženevi

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Iz Fiatove centrale u Torinu, pardon FCA (Fiat Chrysler Automobiles), poslali su nam informaciju oko nastupa na autosalonu u Ženevi koji se održava od 8. do 18.3.2018. godine. Očekuje nas… više »

NOVOSTI

Seat Cupra Ateca prvi model nove marke

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Tvrtka Seat najavila je lansiranje linije Cupra, marke s vlastitim, prepoznatljivim identitetom. Najava se odvila na ekskluzivnom događanju održanom u Barceloni, na kojemu je otkriven i prvi… više »

#SEATseekingName

Seat Tarraco - SUV kojem su ime izabrali Seatovi fanovi

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Seat Tarraco - to će biti naziv trećeg, velikog SUV vozila ove marke. U završnoj fazi inicijative #SEATseekingName sudjelovalo je 146.124 ljudi iz 134 države, te je odlučeno da će ime… više »

PRIPAZITE :)

Kazne za vožnju bez zimske opreme

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Pisali smo opširno o zimi i kako s automoobilom voziti u teškim zimskim uvjetima o čemu možete pročitati na linku AUTO I ZIMA, a posebno smo istaknuli kako je od 15.… više »

SAVJETI

10 savjeta za vožnju u zimskim uvjetima

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Donosimo korisne savjete koji mogu pomoći u svladavanju zahtjevnih zimskih uvjeta na cesti. Zima donosi brojne nepredvidljive situacije u prometu, pa smo pripremili nekoliko korisnih uputa uz… više »

WOW!

Novi Jeep Cherokee

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Jeep je pokazao novu verziju modela Cherokee, gdje drugdje nego li na domaćem terenu i na autosalonu u Detroitu (Detroit Motor Show 2018), koji nije u potpunosti novi, ali ima znatne novosti… više »

BRAVO

Nissan LEAF najbolji e-auto 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Novi Nissan LEAF proglašen je najboljim električnim automobilom 2018. prema izboru časopisa What Car? baš u vrijeme predstavljanja nove generacije tog najprodavanijeg vozila bez… više »

NOVOSTI

Nova A klasa - adut Mercedesa za 2018

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Nova Mercedes-Benz A-klasa imat će svjetsku premijeru 2. veljače 2018. u Amsterdamu. Ove godine, nova A-klasa kao prethodnik nove generacije kompaktnih automobila zamijenit će bestseller… više »

PARTNERSTVO

BlackBerry i Baidu razvijaju autonomne automobile

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

BlackBerry, poznati kanadski proizvođač pametnih telefona i softvera te kineski internetski gigant Baidu objavili su da su dogovorili partnerstvo u razvoju tehnologije autonomnih i… više »

TRENDOVI

Norvežani se prebacuju na hibride i električne automobile

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Električni i hibridni automobili činili su prošle godine više od pola novih automobila u Norveškoj, pokazali su službeni podaci, potvrđujući vodeću ulogu te nordijske… više »

BUDUĆNOST?!

Kakva je budućnost samovozećih automobila?

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Samovozeći automobili nestali su s naslovnica i, po svemu sudeći, ostali su samo problemi koje treba riješiti. Wired ima odličan članak o oduševljenju koje je vladalo oko… više »

USPJEH

LG i HERE partneri u razvoju sustava za autonomna vozila

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

LG Electronics (LG) je sklopio partnerstvo s tvrtkom HERE Technologies (HERE), globalnim pružateljem usluga lociranja i digitalnih karata, kako bi ponudio novu generaciju telematskih… više »

skrolaj na vrh