Lifestlye AUTO
NAJAVE

Svega nekoliko dana nas dijeli do početka 11. Zagreb Auto Weeka

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Pripreme za jesensko izdanje Zagreb Auto Weeka u punom su jeku. Sinoć je u Karting Areni Zagreb održan već poznati casting za izbor hostesa za 11. po redu Zagreb Auto Week koji će se održati… više »

INICIJATIVA

Britanija gura automobile bez vozača

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Velika Britanija će u srijedu najaviti plan koji bi trebao omogućiti pojavu prvih automobila bez vozača na britanskim cestama do 2021., objavilo je ministarstvo financija. Britanski ministar… više »

NOVOSTI

Predstavljeni Tesla Roadster i Tesla Semi

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Elon Musk je predastavio svoja dva nova električna aduta - Tesla Roadster i Tesla Semi. S ova dva najnovija predstavljena električna vozila Elon Musk konačno namjerava pokoriti svjetsku… više »

SAVJETI

Bolje gume idu na - stražnje kotače

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Kada je god to moguće vozači automobila morali bi bolje gume imati na stražnjim kotačima, kažu stručnjaci. To je opće pravilo koje se primjenjuje bez obzira na to ima li automobil prednji… više »

PRIPREMITE SE

Od 15. studenoga obvezna zimska oprema

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Upotreba zimske opreme obavezna je u razdoblju od 15. studenoga 2017. do 15. travnja 2018. na tzv. zimskim dionicama autocesta, državnih cesta i županijskih cesta, a odnosi se na sve… više »

WOW!

Uber i NASA razvijaju leteće taksije

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Uber u suradnji s NASA-om sudjeluje u zajedničkom pothvatu javnog i privatnog sektora u razvijanju softwarea koji će ta tvrtka koristiti kako bi upravljala "letećim taxi" rutama koje bi mogle… više »

NOVOSTI

Novi BMW X2

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Novi BMW X2 cilja na prvenstveno mladu i mladu u srcu, urbanu i aktivnu skupinu koji žele vidjeti kako se njihov osobni karakter reflektira na cesti kroz emocionalno privlačan automobil. Kupe… više »

KONCEPTI

Shell City Concept - još jedan slatki gradski autić

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Svi se očito bacaju na izradu micro automobila za grad, pa je tako i multinacionalna naftna kompanija Shell pokazala svoj gradski automobil na kojem radi. Shell Concept Car izrađen je u… više »

SAZNAJEMO

Strašno dobra ponuda za najstrašniju noć u godini!

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Izgubio si svoju metlu? Ili se raspala od preludih vožnja? Ne znaš kako ćeš na večerašnji Halloween party? Ne brini! Neobične posjetiteljice auto salona Maritea već… više »

PRIPAZITE!

Pravila u prometu nakon pomicanja sata na zimsko računanje vremna

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Od ovog vikenda u noći od subote 28.10.2017. na nedjelju 29.10.2017. u 3 sata ujutro počinje zimsko računanje vremena. To znači da se satovi pomiču jedan sat unatrag, tj. u nedjelju… više »

ZVIJERI

Novi Audi A7 Sportback

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Audi A7 Sportback u velikoj mjeri predstavlja novi Audijev dizajnerski izričaj i ispunjava dizajnersko obećanje koje je dano s dizajnerskim studijama prologue. Što se tiče… više »

KONCEPTI

Dacia 1300 Concept

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Dacia 1300 (Renault 12) nekad je bio ponos rumunjske automobilske industrije, a sada nam stiže koncept koji je osmislio rumunski dizajner Alexandru Maris. Dacia 1300 Concept zaživjela je u… više »

NOVOSTI

Kia Stonic cilja na mlađu publiku

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Kia Stonic imao je svoju svjetsku premijeru na autosalonu u Frankfurtu. Kia Stonic je novi kompaktni crossover i kao takav izuzetno je važan model u najnovijem i najbrže rastućem segmentu… više »

SAVJETI

Jesenska vožnja - na što treba paziti

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Jesen kao promjenjivo godišnje doba od svih vozača zahtijeva puno više pažnje tijekom vožnje. Iz pretežno suhog ljeta ušli smo u vlažnu jesen koja donosi vrlo česte… više »

NOVO DOBA

I automobili postaju ovisnici o internetu

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Jeste li znali kako automobili postaju aktivan dio interneta te kako je povezivost ključan element elektrificirane i automatizirane vožnje? Automobil budućnosti je povezan. Upotrebljava… više »

skrolaj na vrh