Glazba
NAJAVE

Liveplay nastupa 4. kolovoza u Cave Romane Vinkuran

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Nevjerojatni zvukovi i energija, show koji oduzima dah i pozornica kakvu nema gotovo nitko na svijetu, garancija su sjajnog provoda kojim Liveplay superiorno nosi titulu impresivnog Coldplay… više »

NAJAVE

Vintage Caravan vraća se u Zagreb

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Glazbu ove trojke iz Reykjavika opisuje se kao moderni prog classic rock s prizvukom popa. Već gotovo desetljeće turiraju po Europi, UK-u i Južnoj Americi, nastupaju na najvećim europskim… više »

NAJAVE

PAIN i Ensiferum stižu u Močvaru

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Nakon 14 godina u sklopu velike europske turneje "I AM" u Zagreb se vraćaju švedski industrial metalci PAIN! Njima će se na pozornici kao posebni gosti pridružiti finske folk metal… više »

NAJAVE

Prljavci u Cave Romane

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Jedanaest godina od posljednjeg studijskog albuma "Možda dogodine" i 40 godina od albuma "Korak od sna", dolazi novi materijal Prljavaca. Singl "Stare navike" već se pozicionirao u eterima… više »

NAJAVE

Morcheeba dolazi u Pulu na novu koncertnu lokaciju

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Prekrasan novi pulski koncertni prostor bit će sjajna lokacija za jedan od najpoznatijih svjetskih bendova i miljenika domaće publike. Malo rimsko kazalište ugostit će Skye i Rossa… više »

NAJAVE

Šest sati sjajnog rock&roll-a na Brundanju

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo uz svirku četiri iznimne grupe u subotu, 17. lipnja 2023. u dvorištu Pivovare Medvedgrad, Huzjanova ulica 36 u Zagrebu. Očekujemo vas na… više »

NAJAVE

Joker Out rasprodali dvije Tvornice kulture i najavili prvi koncert u Rijeci

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Najpopularniji slovenski bend rasprodao je dva dana Tvornice kulture, 10. i 11. studenog, i to 3000 ulaznica u svega par dana. Nakon što su ulaznice za prvi nastup planule u samo 5… više »

NAJAVE

Halestorm na samostalnom koncertu u Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Godinu dana nakon što su nastupili kao specijalni gosti grupe Alter Bridge i održali koncert za pamćenje u Domu sportova, Halestorm dolaze na samostalni nastup u Hrvatskoj. Povratak… više »

NAJAVE

Infected Rain stižu u Močvaru

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Nakon šest godina moldavski prvaci modernijeg metala Infected Rain vraćaju se u Močvaru u sklopu "Heyday" turneje. Kao posebni gosti prije njih nastupit će domaći momci Pale Origins!… više »

GLAZBA

Djigibaoo ima Sonju

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Sjećate se Sonje iz pjesme TBF-a? Mladi bend iz Splita napravio je svoju verziju priče, a kako zvuči "Sonja" u potpuno drugačijem, ljetnom ruhu provjerite u pjesmi benda Djigibaoo. ""Ne… više »

SUPERVAL

4. Superval održat će se 16. 6. i 17. 6. u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

4. Superval održat će se 16. 6. i 17. 6. u Vintage Industrial Baru, a svirat će 30 bendova iz cijele Hrvatske: D., Extroft, Frequency, Freston, Gabra, Gradske Bitange, Kon+rol, Kunst, Ledena… više »

NAJAVE

Joker Out rastura!

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Slovenski Joker Out rasprodali su prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, zakazan za subotu 11. studenog 2023. u Tvornici kulture, u samo pet sati od trenutka puštanja u prodaju. Dodan je… više »

COOL

HT daje upade za koncerte ovog ljeta

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi projekt posvećen mladima i njihovim interesima pod nazivom „Ovog ljeta samo opušteno". U sklopu projekta, mladi će imati priliku osvojiti… više »

NAJAVE

50 Cent & Busta Rhymes u Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje "The Final Lap Tour"! Nagrađivani reper, televizijski… više »

ZG CLASSIC

Osam besplatnih koncerata na otvorenom

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Zagreb Classic 2023. počinje 21. lipnja koncertom "San ljetne noći" u organizaciji HRT-a, a završit će 1. srpnja svečanim koncertom u suradnji s Ministarstvom vanjskih i… više »

skrolaj na vrh