Glazba
WE MOVE MUSIC

Otvoreni novi natječaji za sufinanciranje izvođača

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

We Move Music Croatia sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje novih natječaja za sufinanciranje izvođača. Ovi natječaji pružaju izvanredne prilike za potporu i promociju glazbenih… više »

GLAZBA

Afrojack osvojio hvarski Carpe Diem

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Nakon ekskluzivnog noćnog provoda na Braču, Destination ULTRA neumorno je nastavila širiti svoj glazbeni i plesni duh pa je tako jučer najzabavnije ljetno glazbeno putovanje stiglo i… više »

FESTIVALI

Otvara se Rocks&Stars Festival

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Da bi koncert bio dobar, potrebno je pogoditi savršenu kombinaciju očaravajuće produkcije, zabavne atmosfere i kvalitetne izvedbe njegovih glavnih aktera, glazbenih zvijezda. A, da bi… više »

NAJAVE

Senidah krajem rujna otvara novu koncertnu sezonu u Boogaloou!

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Nakon što je na svom prvom nastupu u Boogaloou priredila spektakl za pamćenje, trap diva Senidah vraća se u ovaj klub još jednom raspametiti zagrebačku publiku od prve do zadnje… više »

NAJAVE

U prodaji posljednjih 300-tinjak ulaznica za Sigur Ros u Šibeniku

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Jedan od najvećih i najutjecajnijih post rock bendova svih vremena, Sigur Rós je započeo veliku europsku i američku turneju u sklopu koje dolaze u Hrvatsku. Turneja, koja kombinira… više »

NAJAVE

Seafret prvi put u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

S mišlju da je za nadu potrebna hrabrost, britanski glazbeni duo Seafret odvažnim se korakom odlučio na vlastitu produkciju i izdavanje albuma „Wonderland". U sklopu svoje… više »

SJAJNO!

Rasprodani svi kompleti ulaznica za EXIT festival

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Uz prodaju jednodnevnih ulaznica, za sve posjetitelje koji nisu iz Novog Sada ostavljen je odgovarajući kontingent koji će biti dostupan na festivalskim ulazima, navedeno je u… više »

NAJAVE

marisol najavljuje samostalni koncert u Tvornici

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Nakon što su s posljednjim aktualnim singlom "Ljeto" marisol uveli u ljetno doba i još jednom najavili novi album, samostalni koncert u Zagrebu na zadnji dan ljeta bit će… više »

NAJAVE

KIL Digital - novi singl

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Nakon što su oduševili domaću elektroničku scenu singlom "Pure", KIL Digital sada predstavljaju novu pjesmu "Divide". Na singlu su radili svi članovi benda,… više »

NAJAVE

Corona Sunsets Session u ZPCu

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Krov Zagrebačkog plesnog centra zaživio je u prepoznatljivim žutim, plavim i zelenim bojama. Jasno je, počeo je Corona Sunsets Session, točnije, njegovo sedmo izdanje! Najinstagramičnija… više »

NAJAVE

TAM TAM Music Festival obara rekorde

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

TAM TAM Music Festival, jedan od najcjenjenijih malih festivala u regiji, najavljuje svoje nadolazeće izdanje koje će se održati od 8. do 16. srpnja u Sućurju, na krajnjem istoku otoka Hvara.… više »

NAJAVE

Kosheen nastupa u Cave Romane 5. kolovoza

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Kombinacija različitih stilova, poput drum'n'bassa, dancea i popa, dovela je Kosheen do vrhova svjetskih top lista, ali i Cave Romane, gdje će ovogodišnji Rocks & Stars Festival… više »

NAJAVE

Ljeto u Zagrebu uz sjajne koncerte u Rougemarin Parku

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Nezaboravna druženja, prekrasni trenuci, pregršt street food delicija i sjajni koncerti, idealni su razlozi za bijeg u zelenu oazu Rougemarin Parka. Ovoga ljeta pripremljen je poseban… više »

NAJAVE

Glasna i dobra glazba za vikend u Vrbovcu

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Festival VUMfest 2023 u AKC „Garaže" (Vrbovec) 30.06. i 01.07. 2023. (petak i subota) Vrbovečka udruga mladih (VUM) Alternativni kulturni centar „Garaže". Celine 10, 10340 Vrbovec… više »

NAJAVE

Zimzelen u Močvari

objavljeno prije 11 mjeseci

Nakon što je osvojio publiku i kritiku albumom "San na uzici", Zimizelen je sada najavio i koncertnu promociju tog izdanja. Koncert će održati 5. listopada ove… više »

skrolaj na vrh