Biznis
MOMO 2024

Što će sve čuti na MOMO 2024

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Kupovina mobilnih bonova putem m-banking aplikacije, primjena generativnih AI rješenja kako bi spriječili značajno više kartičnih napada, povratak Bitcoina i rušenje… više »

BRAVO!

Kristijan Talajić: Put od Pule do vodećeg lidera u tech Industriji s 31 godinom

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

U modernom svijetu obilježenom tehnološkim inovacijama, rijetko se susrećemo s pojedincima koji svojom predanošću, strašću i radom dosežu vrhunce karijere u relativno… više »

HRVATSKA

Struktura gospodarstva kao glavni problem

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ponovno je Hrvatska zauzela jedno posve neželjeno vodeće mjesto u europsko-unijskom kontekstu, točnije - eurozoni. U pravilu su to dosad bili određeni ekonomski, najčešće fiskalni… više »

HRANA

PIK Vrbovec na tržište plasirao PIK Natur

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

PIK Vrbovec je predstavio još jednu inovaciju - Clean label liniju mesnih prerađevina pod nazivom PIK Natur koju je nakon temeljitog industrijskog istraživanja i eksperimentalnog… više »

BOLT

Bolt Plus: pogodnosti za najaktivnije korisnike vožnje na zahtjev

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Bolt, vodeći pružatelj usluge vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, predstavlja novi program vjernosti Bolt Plus zahvaljujući kojem najvjerniji korisnici mogu pristupiti ekskluzivnim pogodnostima… više »

AJDE?

Prvi integracijski program za strane radnike

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Ciklus edukacija kreće iz Pule, gdje će od 25. do 29. ožujka strani radnici iz turističkog sektora učiti o specifičnostima Hrvatske kao zemlje domaćina u kontekstu nacionalnog identiteta,… više »

BOLT

AI sustav dokazano pomaže u sigurnoj vožnji e-romobila

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Bolt, najveći pružatelj usluga mikromobilnosti u Europi, objavio je pozitivne rezultate implementacije AI sustavu ocjenjivanja korisnika e-romobila, uvedenom u kolovozu 2023., kako bi dodatno… više »

COOL

Otvoren osmi natječaj „Pokreni nešto svoje“

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

 ACT Grupa i Philip Morris Zagreb pozivaju hrvatske impact poduzetnike da prijave projekte s pozitivnim društvenim utjecajem na natječaj za program „Pokreni nešto… više »

MoMo2024

Tehnološka revolucija u financijama od nevidljivog plaćanja do stablecoina

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Procjenjuje se da više od 26 tisuća startupa diljem svijeta u ovom trenutku osmišljava, razvija i skalira financijska i tehnološka rješenja. I taj broj samo će… više »

COOL

Hrvatski proizvodi sve traženiji u Europi

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Hrvatski proizvođači i dalje ostvaruju izvrsne rezultate kada je riječ o prodaji vlastitih proizvoda kroz SPAR prodajnu mrežu u Italiji, Austriji, Sloveniji i Mađarskoj. Ukupni izvoz… više »

STVARNO?

Kinezi osvajaju europsko tržište električnih automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Bremerhaven je doživio premijeru: „BYD Explorer 1", prvi brod izgrađen specijalno za kineskog proizvođača automobila, stigao je na odredište. U toj njemačkoj luci istovareno je… više »

MWC 2024

Infobip na MWC 2024

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, ponovno je prisutan na najvećem svjetskom sajmu mobilne tehnologije MWC u Barceloni, gdje će predstaviti niz noviteta i… više »

SAVJETI

Kako poboljšati iskustvo gostiju

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Turneo, vodeći pružatelj inovativne hotelske tehnologije i Rentlio, vodeća regionalna platforma za upravljanje smještajnim jedinicama (PMS i Channel Manager), najavili su novo… više »

COOL

Aminess počeo sa zapošljavanjem za novu turističku sezonu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, pokreće potragu za sezonskim radnicima za svoje hotele i ugostiteljske objekte za 2024. godinu. Za rad u… više »

WOW

EU će deblokirati do 137 milijardi eura sredstava za Poljsku

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Deblokiranje sredstava bilo je obećanje proeuropske koalicijske vlade premijera Donalda Tuska, a dobivanje pristupa tim sredstvima omogućit će investicijski poticaj za… više »

skrolaj na vrh