Horoskop

Ribe

ribe

Godišnji horoskop - 01.01.2024. do 31.12.2024.

Drage Ribe, u 2024. se suočavate sa svojim strahovima, putujete na mjesta koja vas zovu, ali i zastrašuju. Upustit ćete se u ciklus dubokog unutarnjeg rada. To je djelomično zbog prisutnosti dviju pomrčina u Vagi, vašoj zoni zajedničkih financija, nasljedstva, intimnosti, strahova i seksualnosti.

Ove su teme aktivne od siječnja, ali će dosegnuti vrhunac u veljači, gdje ćete se naći u donošenju značajnih odluka u vezama, upoznavanju nekoga posebnog tijekom putovanja ili započinjanju nove veze ili projekta iza scene. Normalno je da se u veljači osjećate pomalo iscrpljeno zbog svih unutarnjih aktivnosti, stoga odvojite malo vremena za sebe ako je potrebno.

U ožujku, vaš mladi Mjesec u Ribama započinje sezonu pomrčina u vašoj financijskoj, resursnoj i investicijskoj osi. S jedne strane, to označava početak novog posla ili izvora prihoda koji povećava vašu samopouzdanje. S druge strane, mogli biste se upustiti u nekretninsku transakciju ili donijeti radikalnu odluku s partnerom, supružnikom ili investitorom. Budite oprezni s impulzivnim postupcima, osobito kada je u pitanju prekid veze s dugoročnim potencijalom. Tema 2024. poziva vas da poradite na svojim strahovima i obrascima kroz terapiju ili alternativne metode iscjeljivanja.

Izdvajamo i ulazak Jupitera u Blizance krajem svibnja te poravnanje Venere i Sunca u istom znaku. To odgovara vašoj zoni doma, obitelji i stabilnosti. Ovo će razdoblje uključivati ​​putovanja, preseljenje ili početak novog poglavlja u vašem obiteljskom životu. Možda tražite veće mjesto za život ili razmišljate o tome da svoj dom dijelite s drugima. Ovo pokreće ciklus putovanja i kretanja koji će vam uvelike koristiti profesionalno i financijski.

Od rujna do studenog imamo drugu sezonu pomrčina u godini, a vi igrate središnju ulogu. Ovo uključuje prvu pomrčinu u znaku Riba u seriji, pomrčinu Mjeseca. Ovo razdoblje može biti emocionalno nabijeno, posebno u srpnju i kolovozu, jer faza vašeg života dolazi kraju, zahtijevajući donošenje značajnih odluka i kretanje. Pozitivan aspekt je to što ćete unijeti više reda u svoj život i organizirati ono što vam je uistinu važno.

Druga sezona pomrčina u godini predstavlja pomrčinu Sunca u Vagi, vašoj zoni emocionalnih i financijskih ulaganja. To će vam pomoći da otpustite strahove, osnažite se, potražite financijski savjet ili napravite značajna ulaganja u sljedećim mjesecima.

U prosincu Mars, planet akcije, ulazi u Lava, vašu zonu zdravlja, tijela, rutine i posla. To vam daje vitalnost i energiju za kretanje. S jedne strane, potiče tjelesnu aktivnost, poduzetničke pothvate i unosna putovanja povezana s poslom.

Mjesečeve mijene u 2024. godini

Evo godišnjeg horoskopa za 2024. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

skrolaj na vrh