Horoskop

Ribe

ribe

Mjesečni horoskop - 01.08.2018. do 31.08.2018.

LJUBAV: Veći dio kolovoza provest ćete u društvu ljudi koji su vam dragi, pa ćete uspješno prebroditi utjecaj Neptuna početkom mjeseca, koji će vam napokon dati malo mira. No, odnos Marsa i Plutona ipak će se uplitati u vaš život, ne dozvoljavajući vam da pomirite privatni i poslovni dio života. Ipak, nakon 13. kolovoza stvari se kreću na bolje u tom smislu, stoga prva dva tjedna jednostavno pregrmite uz obitelj koja će shvaćati vaše obaveze i probleme.

POSAO: Pitanje financija polako izlazi iz fokusa, dolazi vrijeme stabilnijih financija i mogućnosti za kvalitetniji i mirniji rad. Raspored planeta povoljaniji je za donošenje poslovnih odluka nego za njihovo provođenje, koje će ipak pričekati rujan i listopad, no dobro bi bilo iskoristiti kolovoz za detaljno planiranje i kvalitetnu pripremu za novosti koje mislite uvesti na poslovnom planu.

ZDRAVLJE: Najveći dio mjeseca dobro, zadnji tjedan pripazite na manje ozljede.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa mjesečni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh