Horoskop

Ribe

ribe

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Ovaj mjesec početak nove ljubavi ili obnavljanje plamena u stalnoj vezi su prilično izgledni. Sredinom mjeseca bit ćete spremni iskazati svoje emocije u svoj njihovoj punini. Prepustite se osobi koja vam puno znači. I njoj/njemu će to značiti jako puno. Ako ste u vezi, od 18. studenog idete na sve ili ništa taktiku. Mnogi će razgovarati o braku, djeci ili nekom drugom bitnijem koraku, ali neke veze će biti okončane jednom zauvijek. Razmišljate li između dva partnera, nemojte se osloniti ni na čiju procjenu osim svoje vlastite.

POSAO: Početak mjeseca donosi vam veliku sreću kad su u pitanju lutrije. Posebno dobri dani su 5. i 6. studenog pa ako mislite uplatiti loto to su dani za vas. Bit ćete vrlo ambiciozni i preuzeti puno obveza na sebe kao i obično. Pripazite kome dajete povjerenje, čini se kako nisu svi koji vam se smješkaju tako i naklonjeni. Informacije koje dobijete od drugih provjerite na samo. Ako imate mogućnost poslovanja s inozemstvom, sredina mjeseca je idealna za početak suradnje. Također, moguć je i poslovni put koji će vam se jako isplatiti.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlični cijeli mjesec. Pripazite samo ako ste pušač na moguće komplikacije s grlom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh