Horoskop

Rak

rak

Tjedni horoskop - 05.07.2020. do 11.07.2020.

LJUBAV: Vaš ljubavni i kreativni život cvjeta, ali morate pripaziti na to koliko trošite zbog toga. Ne morate dragom/dragoj pokloniti cijeli svijet samo kako biste pokazali svoju ljubav. Ona se vidi i u vašim očima. Eventualne probleme u odnosima rješavat ćete bez ikakvih teškoća. Ovaj tjedan će vladati ljubav i razumijevanje koje ste dugo priželjkivali. Svoju strastvenu emotivnost konačno možete slobodno pokazati partneru ili dragoj osobi bez straha od negativnih posljedica.

POSAO: Nedostatak tekuće gotovine spriječit će vas u ostvarivanju jedne poslovne prilike koja vam se otvara. Stvarno morate smanjiti svoje troškove i uvesti reda u trošenje. Sunce u vam nudi iznimnu kreativnost i radnu učinkovitost tako da će novac stići, ali nemojte ga trošiti unaprijed. Budite skromni u očekivanjima, ali hrabri u poslovnim potezima. Slušajte svoju intuiciju i nećete pogriješiti.

ZDRAVLJE: Odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za srpanj

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godin

skrolaj na vrh