Horoskop

Rak

rak

Tjedni horoskop - 21.07.2019. do 27.07.2019.

LJUBAV: Nalazite se u velikom emotivnom zanosu te ste prepuni novih ideja i želja. Blistate gdje god se pojavite te je svima jasno koliko vam lijepo stoji ljubav. Odnos s partnerom vas u potpunosti zadooljava te konačno možete slobodno govoriti o svojim emocijama bez straha da ćet otjerati voljenu osobu od sebe. Nitko vam ne mora govoriti što trebate učiti kako biste zadovoljili partnera jer vaša intuicija je nepogrešiva.

POSAO: Skladan odnos u kojem se trenutno nalazite pojačava vaše samopouzdanje pa i na poslovnom planu blistate svježim idejama. Oslonite se na svoje komunikacijske sposobnosti kako biste riješili probleme koji vam ovaj tjedan izađu na put. Neke ljude ćete ipak morati zadržati podalje od sebe kako vam ne bi remetili vaš poslovni red.

ZDRAVLJE: Kao i uvijek kada ste zaljubljeni, osjećate se izvrsno, kako psihički tako i fizički.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Rak - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh