Horoskop

Rak

rak

Tjedni horoskop - 17.10.2021. do 23.10.2021.

LJUBAV: Što reći kad Rakovi ne mogu napraviti ništa bez Mjeseca koji nije baš naklonjen? Nedavni flert u uredu ili s osobom povezanom s poslom bit će raskrsnica u vašem životu. Čini se kako ćete učiniti neki veliki korak kojeg vaša obitelj i prijatelji baš i neće odobravati. Strast je ipak ono što najviše želite. Budite barem diskretni ako se ne možete kontrolirati.

POSAO: Vaš duhovni rast uzrokovao je i bolje te dublje razumijevanje poslova kojim se bavite. Morat ćete napraviti još jedan veliki korak za sebe prije nego se vaša karijera nastavi uzlaznom putanjom, a to je odricanje nekih prošlih strahova i odluka koje vas koče i dalje. Budite hrabri i sve će biti u redu.

ZDRAVLJE: Iako je sve u redu, dobro bi vam došla dodatna tjelesna aktivnost.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za listopad

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-----------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Istina o lordu Stonevilleu, no to nije sve - stigla je i nova Colleen Hoover s Okoštalim srcem!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici

skrolaj na vrh