Horoskop

Rak

rak

Tjedni horoskop - 10.11.2019. do 16.11.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan imate pojačanu potrebu za potporom svog partnera. Trebate jači izraz emocija. Čini se kako će vam malo toga biti dovoljan dokaz ljubavi. Sve to moglo bi se odraziti i na raspoloženje partnera koji će se osjetiti ugroženim vašim zanovijetanjem. Pokušajte s otvorenim razgovorom. Možda dobitjete više nego dignutim nosom.

POSAO: Velika planetarna aktivnost u Strijelcu pojačava vaše obveze. Moglo bi doći do zasićenja u svakom pogledu. Možda se trebate okrenuti nečemu malo drugačijem barem ovaj tjedan dok planetarni pritisak malo ne popusti. U svakom slučaju budite strpljivi i nervozu ostavite za neki drugi put. Od malih stvari mogli bi nastati veliki problemi dozvolite li negativne emocije u svojoj okolini.

ZDRAVLJE: Morate potaknuti svoje tijelo na dodatnu energiju. Najlakše ćete sve postići tjelovježbom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun na Interliberu predstavlja dva nova hita - 9. studenoga Colleen Hoover i Lekcije grješnog vikonta Sabrine Jeffries.

Posjetite ih na štandu 2f, paviljon 6 i provjerite kakve su popuste pripremili za vas!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Rak - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za studeni

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh