Horoskop

Rak

rak

Godišnji horoskop - 01.01.2019. do 31.12.2019.

Godišnji horoskop za Raka za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da je njihova emotivnost ove godine najbolji adut za uspjeh na svim područjima života, a naročito poslovnom.

Godina će proteći u znaku osobnog napretka na poslu jer će strast koju unosite u sve što radite i emocije kojima branite svoje stavove napokon pasti na plodno tlo i biti shvaćeni kao znak predanosti poslu, a ne slabosti.

Otvarat će se i neke prilike za učenje i razvoj potencijala koji su do sada ostali prigušeni, što jednostavno morate prihvatiti - zgrabite ih objeručke i iskoristite do kraja, jer već dugo vam se nisu otvarala tolika vrata napretku.

Važno je zadržati stalan smjer tijekom godine jer će, naročito tijekom ljeta, biti nekoliko relativno opasnih perioda u kojima biste mogli izgubiti fokus i skrenuti misli na neke manje važne stvari, pa je ključno na vrijeme shvatiti da ste zastranili i da se trebate misli ponovno usredotočiti na ciljeve koje ste si zadali.

S druge strane, na privatnom planu situacija će biti malo zamršenija zbog loših aspekata Saturna i Plutona u Jarcu, no i tu će se snaga vaših emocija moći oduprijeti svim iskušenjima i zadržati situaciju barem istom, ako ne već boljom nego do sada.

Sve u svemu, prilično dobra godina u kojoj ćete moći postaviti neke zdrave financijske temelje za duže razdoblje, što svakako ne smijete propustiti napraviti.

POSAO

Najbolji dio života ove će se godine odvijati upravo na radnom mjestu, što će vama kao obiteljskoj i kućnoj osobi na neki način teško pasti, no kad pogledate sve što ste postigli, brzo ćete se utješiti i naći načina da tu sreću podijelite s bližnjima.

Sjajni aspekti snažnog Jupitera koji će najveći dio godine provesti u vašoj 6. kući posla i radnog mjesta biti će toliko pozitivni da ćete se u nekim situacijama naći u čudu i pitati se kako je moguće da imate toliko sreće.

Profesionalan pristup koji imate i inače isplatit će se na više načina, a glavna razlika u odnosu na dosadašnje razdoblje je činjenica da će vaša emotivnost, koja vam je u prošlosti toliko puta oduzimala prednost pred drugima napokon biti prepoznata u pravom svjetlu i biti vaš najveći poslovni saveznik.

Dozvolite kreativnosti da se razmaše u svim segmentima poslovanja, uz jasne ograde koje će vas ipak zadržati u svijetu realnosti, pa ćete biti u prilici sudjelovati u projektima veličine kakvu ste do sada mogli samo sanjati.

Ukratko, iskoristite mogućnost da svoju veliku emotivnu energiju kanalizirate na pravi način u poslu i napredujte u svakom segmentu, jer vrijeme uspjeha je stiglo.

LJUBAV

Kao osobi kojoj je dom i obitelj na prvom mjestu ova će vam godina biti prilično zahtjevna i nezgodna, jer loši aspekti Saturna i Plutona u Jarcu na vašu 7. kuću braka dovodit će vas tijekom godine nekoliko puta u iskušenja da sve pošaljete kvragu.

Ipak, te loše emocije i bijes kanalizirajte kroz posao u drugi, kreativni i probojni tip energije, kako biste što manje negativnosti unosili u svoj dom, a i eventualne probleme na poslu također ostavite tamo, nije im mjesto u kući.

No, nije sve tako crno - uz realniji pristup i kontroliranje emocija stvari će se odvijati unutar zadanih okvira koje ste postavili, s tek manjim odstupanjima u nekim segmentima koje jednostavno morate stoički pretrpjeti.

Ako ništa drugo, Venera će vam biti naklonjena u nekoliko perioda tijekom godine, pa važne stvari za vezu odrađujte u tim terminima: od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., posebno od 4.7. do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

ZDRAVLJE

Moguće su kraće depresivne epizode zbog zasićenosti problemima na poslu i kod kuće pojačane djelovanjem Saturna u opoziciji, pa se preporučuje korištenje metoda samopomoći, a niti alternativa vam ne bi trebala biti strana - loše psihičko stanje se u dužem periodu počinje manifestirati na općem zdravstvenom stanju.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh