Horoskop

Rak

rak

Mjesečni horoskop - 01.02.2019. do 28.02.2019.

LJUBAV: Veljača vam donosi povećane aktivnosti na području ljubavi i odnosa s voljenim osobama. Sve će biti kako treba ako se nalazite u vezi. Problem bi mogao nastati kod slobodnih pripadnika koji će potaknuti energijom ljubavi sniziti svoje kriterije kako bi dobili barem nešto ljubavi u ovom mjesecu ljubavi. Takve veze neće vam donijeti ništa drugo osim boli pa radije budite sami nego u lošem društvu, ili da kasnije patite zbog neodgovorene ljubavi.

POSAO: Početak mjeseca financijski nije baš najbolji, ali nije ni sve tako crno kako se vama čini. Sredina veljače donosi vam popravljanje situacije i na poslu i u džepu. Jedan posao na kojem ste dugo radili konačno ćete moći dovršiti. Nemojte samo pretjerivati u trošenju ad dođu novci jer će vas vaša nediscipliniranost dovesti do krajnjih granica, a bez ikakve potrebe. S novcem pažljivo i uvijek ćete ga imati!

ZDRAVLJE: Ovog mjeseca vaše zdravlje bit će promjenjivo. Možda biste se treebali malo više odmarati i početi bolje hraniti.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Rak - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh