Horoskop

Rak

rak

Mjesečni horoskop - 01.11.2018. do 30.11.2018.

LJUBAV: Većina pripadnika ovog znaka već sad uživa u blagodatima ljubavi s osobom koja ima je pomutila pamet. Ono što će vam pokvariti radost je ljubomora koja će biti izrazita i kod vas i kod partnera. Komunikacija bi mogla zakazati jer nećete moći izraziti strast koja vas obuzima. Postoji li u svemu tome neka treća osoba, ona bi mogla pokupiti sve za što ste se vi trudili i radili. Pokušajte se malo smiriti, ohladiti i iskreno razgovarati sa svojim partnerom ako vam je stalo do veze koju imate. Kraj studenog donijet će vam najveće suparništvo mjesec pa do tada pokušajte riješiti probleme koje imate.

POSAO: Kretanje Jupitera u odnosu na Sunce u znaku Škorpiona donosi vam veću količinu novaca. Moguće je da se to dogodi i na igrama na sreću, stoga ovaj mjesec konačno uplatite svoj listić! Komunikacija na stranim jezicima ili sa s ljudima iz inozemstva bit će vam vrlo naklonjena pa na tom poslovnom području možete očekivati veliki uspjeh. Sredina mjeseca donosi vam dodatne obveze. Ako niste sigurni da ćete sve moći obaviti na najbolji mogući način, odbijte ih u samom početku. Naravno, diplomacijom prije svega.

ZDRAVLJE: Cirkulacija bi vam mogla biti lošija. Nastojte se više kretati i ako je moguće pojačati tjelovježbu. Smanjite unos crne kave, dovoljno vam je stresa i ovako.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh