Horoskop

Rak

rak

Mjesečni horoskop - 01.07.2020. do 31.07.2020.

LJUBAV: Ovih vam se dana čini kao da hodate po rubu provalije, jer vam balansiranje između privatnog i poslovnog života ne ostavlja gotovo ni minutu za vas. Kako takvo stanje nije moguće održati na duži rok, bit ćete prisiljeni donijeti neke odluke koje odgađate već neko vrijeme. Na sreću, imate dovoljno ljudi oko sebe koji su vam spremni pomoći, stoga ne brinite i bacite se na posao.

POSAO: Kolege znaju da znate i možete bolje, no vama često ide na živce kad vam to otvoreno kažu. Bilo bi vrijeme da ih poslušate i potrudite se više nego do sada, kako biste situaciju na poslu doveli u stanje koje će vam odgovarati i dati vam dovoljno vremena za vaše planove, a ne bi bilo loše ranije ići kući kako biste proveli više vremena s obitelji ili se posvetili nekom hobiju. Pronađite neki ako ga nemate, pomoći će.

ZDRAVLJE: Skloni ste manjim ozljedama, pripazite na noge.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Rak - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za srpanj

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini

skrolaj na vrh