Horoskop

Rak

rak

Mjesečni horoskop - 01.09.2018. do 30.09.2018.

LJUBAV: Gledate na krivo mjesto u potrazi za pravom ljubavi. Ili je već imate i jednostavno je ne vidite, ili tek treba doći. Stoga, razmislite malo o tome i nemojte se uplitati u neke odnose koji bi vam mogli stvoriti nepotrebne glavobolje, a usput i prilično povrijediti bliske osobe do kojih vam je jako stalo. Okupite obitelj i prijatelje i uz njihovu pomoć napravite sve što treba kako bi vam dom bio mjesto mira i harmonije, a ne bezrazložno stvorenog kaosa. Budite dosljedni i pametni, to je jedino što vas može izvući.

POSAO: Svi će Rakovi, suprotno svojoj prirodi, bit u raspoloženju spremnom za rizik, a to može biti vrlo, vrlo zabavno. Prilagodite taktiku situaciji na terenu i nemojte se povoditi za pogrešnim idejama ili ljudima. Rizik je dvosjekli mač, no ovoga puta sve su dobre karte u vašim rukama, trebate ih samo prepoznati i dobro iskoristiti.

ZDRAVLJE: Možda malo previše stresa, no ako brzo pronađete neki ispušni ventil, sve će biti u redu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smut kako smo napisali erotski ljubić, novi je hit naslov Naklade Neptun autorice Karine Halle. Upravo je izašao iz tiska, nastavljajući tako niz modernih autorica koje pišu o snažnim ženama i njihovim zanimljivim partnerima. Ovaj bestseller jednostavno morate pročitati, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh