Horoskop

Jarac

jarac

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Ovaj mjesec će vam biti prilično teško kontrolirati svoje emocije i ljubavni život. Neki dugovi iz prošlosti doći će na naplatu, a vi niste u potpunosti spremni na takvo što. Najbolje što možete je ostati pozitivnima u svakoj situaciji pa i onoj najneugodnijoj. Ako ste u vezi prilagodite se malo potrebama svog partnera. On/ona se vama prilagođava već dosta vremena. Oni koji nisu pretjerano sretni u stalnim vezama mogli bi se okrenuti nekim starim ljubavima i vezama. Nemojte to raditi! Povrijedit ćete i sebe i partnera i treću osobu. Također, nemojte svoje ljubavne jade utapati u opijatima bilo koje vrste.

POSAO: Sunce u Škorpionu za vas je odlično razdoblje. Ono jedino negativno donosi vam Mars koji će vas iscrpiti na tim poslovima. Slušajte svoju intuiciju i dajte s dovoljno vremena za predah pa ćete  proći ovo razdoblje bolje nego ste mislili. Ovaj mjesec najvažnija je organizacija. Iako ste vi po prirodi vrlo organizirana osoba, trebat će vam malo više truda da biste spojili sve što vam se sada nudi. Mjesečeve mijene idu vam također u prilog pa možete očekivati veći uspjeh na ovom planu. Uživajte, zaslužili ste!

ZDRAVLJE: Moguće iscrpljenosti. Sve ćete nadoknaditi dovoljnom količinom odmora i pravilnom prehranom

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Jarac - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh