Horoskop

Jarac

jarac

Mjesečni horoskop - 01.10.2021. do 31.10.2021.

LJUBAV: Kako izdržati bez planeta u Jarcu? Upitajte se dobivate li u vezi ono što tražite ili ne, jer ako je odgovor negativan, vrijeme je da to i kažete prije nego što vam se nakupe negativni osjećaji. Ovo zvuči dosta dramatično, a vama se čini da situacija nije baš tako ozbiljna, no ako malo bolje pogledate, ipak jest. Možda ne doživljavate dom onakvim kakav bi trebao biti, a možda niste svjesni što imate. U svakom slučaju, preispitivanje samog sebe ne može biti loše, stoga se posvetite sebi i svojim mislima kako biste došli do nekog odgovora koji odskače od rutine. 

POSAO: Slijedi vam poslovna ponuda koju trebate jako pozorno razmotriti. Naime, radi se o novom poslu, a na početku biste trebali žrtvovati nešto da biste ga dobili, pa ostaje na vama da donesete ispravnu odluku. Dobro je da ste bili štedljivi u zadnje vrijeme, jer će vam novac trebati pa ga pokušajte sačuvati još tijekom listopada ako je ikako moguće. Naročito obratite pažnju na sredinu mjeseca kada trebate izbjegavati bilo kakve odluke.

ZDRAVLJE: Probavni problemi su najizvjesniji, a razlog znate i sami - neredovita i nezdrava prehrana. Treba li reći išta više?

------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Istina o lordu Stonevilleu, no to nije sve - stigla je i nova Colleen Hoover s Okoštalim srcem!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža: Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

-------------------------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021.  i

Mjesečni horoskop za listopad

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

----------------------------------------------------------------

skrolaj na vrh