Horoskop

Jarac

jarac

Godišnji horoskop - 01.01.2019. do 31.12.2019.

Godišnji horoskop za Jarca za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će godina biti puna promjena kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, što se zapravo samo nastavlja iz prošle koja vas je prilično iscrpila.

Zato je najvažnije odmah na početku godine prikupiti energiju kroz neki kraći odmor, resetirati se i krenuti dalje mentalno oporavljeni, što je vašem znaku izuzetno važno - vaš mozak je vaše najjače i najveće oružje i mora biti u savršenom stanju kako bi mogao smisliti sve što želite (a toga uvijek ima napretek).

Mislima ćete ove godine provesti dosta vremena u prošlosti, analizirajući neke svoje poteze, a kad ste već u tom filmu, potrudit ćete se i obnoviti neka stara prijateljstva i kontakte za koje ste shvatili da su vam potrebni u životu.

Začudno za vaš znak, ove vam je godine ljubav izuzetno dobro aspektirana unatoč teškim planetama u vašem znaku, a najveću korist ćete dobiti (za razliku od drugih znakova) od ulaska Urana u Bika 7. 3.

Na poslovnom planu neće cvasti ruže početkom godine, tek kad uspijete odmoriti i resetirati mozak vratit ćete se u staru rutinu fantastičnog analiziranja i planiranja po kojem ste naširoko poznati i cijenjeni.

Sve u svemu, godina nižeg i pozitivnijeg intenziteta od prošle, gotovo bi se reklo da je produženi godišnji odmor.

POSAO

Naravno da ćete nastaviti u ritmu iz prošle godine, čim se malo odmorite i oporavite, pa će rezultati vrlo skoro, već početkom proljeća biti i više nego zadovoljavajući.

Kako imate sposobnost predviđanja problema, a i one koje previdite u planiranju uočite čim se pojave i prije nego što se razmašu, može se reći da ćete i dalje raditi profesionalno i predano kao i uvijek, s dodatnom dozom kreativnosti koju vam donose Saturn i Pluton u vašem znaku.

Iskoristite dobro prva tri tjedna godine u kojima je Sunce i dalje u vašem znaku i završite sve zaostatke iz prošle godine na valu njegove silne energije, no nemojte zaboraviti davno napravljene planove i započnite ono što ste si zacrtali za ovu godinu - podrška Sunca jednostavno se ne smije propustiti.

Pronicljivost u procjenama ljudi naročito će biti izražena ove godine i lako ćete vidjeti što se sve krije iza maski koje stavljaju u poslovnom okruženju, a na vama je da to iskoristite na vlastitu i korist vaših suradnika - raskrinkajte bez bojazni svakog muljatora koji vam naleti putem.

Možda i najzanimljivija promjena bit će puno snažnija intuicija kojoj do sada niste pridavali posebnu pažnju, no sada bi bilo dobro iskoristiti je u potpunosti i uz njenu pomoć promijeniti neke procese koji su krenuli u krivom smjeru koji još uvijek nitko osim vas ne vidi.

Jednostavno, uživajte u godini i kad pred Božić krenete svoditi račune, vjerujte nam da ćete biti i više nego zadovoljni postignutim.

LJUBAV

Ljubavni život tijekom cijele godine pod snažnim je utjecajem sporih planeta u vašem znaku, Saturna i Plutona - iako se oni uglavnom shvaćaju kao planete lošeg utjecaja, to u vašem slučaju nikako nije istina.

Iskustva na osobnoj razini ove će godine biti neuobičajeno dobra i zanimljiva, naročito zbog činjenice da ćete biti puno romantičnije raspoloženi nego inače, što će ugodno iznenaditi vašeg partnera i bližu okolinu, a sigurno neće odmoći ako se bacite na osvajanje nekog novog.

Bit ćete glavni oslonac partneru tijekom cijele godine, što će se znati cijeniti i vratiti s kamatama, a zanimljivo je da Jarci koji nisu u vezama mogu lako započeti novu upravo na taj način - pomaganju nekome riješiti probleme koji se na prvu toj osobi čine nerješivima.

Naravno, bilo bi najbolje kad biste romantične podvige planirali za razdoblja godine kad se skupu pozitivnih utjecaja pridruži i Venera: od 4.2. do 1.3., od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i opet snažno od 27.11. do 20.12.

Sve u svemu, neočekivano dobre stvari na ljubavnom planu samo će vam dati dodatnu energiju za poslovne uspjehe, što je vama omiljena kombinacija.

ZDRAVLJE

Vježbanje je ove godine pravi imperativ za zdravlje - em će vas osloboditi stresa, em vam donijeti toliko potrebnu energiju za sve što imate u planu. Naravno, ne zaboravite da je temelj svega zdrav san, ono čega vama najčešće fali zbog posvećenosti poslu.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh