Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 22.11.2020. do 28.11.2020.

LJUBAV: Ovog tjedna ćete biti raspoloženi romantično, ali i filozofski - naravno, Bikovima je jasno da im je Uran u znaku. Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama, ili raspravama, tamo ćete najvjerojatnije naći ono što trebate. Naklonjeno vam je druženje, a možda i simpatije s osobom stranog podrijetla. Također biste mogli otići na manje putovanje u kojem ćete uživati.

POSAO: Ovaj tjedan morat ćete malo pripaziti na svoj temperament  kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni raditi s njima mogle bi se okomiti na vas te vas prisiliti na pogreške radi kojih ćete samo vi patiti. Budite racionalni i uvjerljivi u argumentima. Protiv toga se nitko ne može boriti zajedljivošću. Osobno nećete imati problema s obavljanjem zadataka koji su pred vama.

ZDRAVLJE: Općenito ćete se osjećati odlično, ali morate malo poraditi na opuštanju. Šetnja po hladnom zraku mogla bi vam biti od pomoći.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za studeni

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine

skrolaj na vrh