Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 20.10.2019. do 26.10.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan biste radi uzbuđenja i žustrine mogli srljati glavom bez obzira kad su emocije u pitanju. Nedavna događanja ostavila su vaš prilično nezadovoljnima. Želite nešto više od površne veze. Spremni ste za duboko predanje voljenoj osobi, a vjerojatno i vjenčanje ili zajednički život. Tako nešto ne dolazi na silu. Ipak jedna prilika vas stidljivo gleda pa dobro otvorite oči.

POSAO: Za sada se nemojte hvatati  većih poslova  ili poslovnih odluka. Imate podršku iza sebe, ali kvalitetnu pomoć ćete teško dobiti radi brojnih poteškoća koje će biti izvan vaše moći djelovanja. Pripazite na spletke nekih ljudi oko sebe. Ovaj tjedan nije povoljan za putovanja radi odgoda i kašnjenja.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se bolje i odmornije nego inače. Energija će vam doći iznutra.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za opuštenu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za listopad

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.

skrolaj na vrh