Horoskop

Bik

bik

Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Prolazak Marsa, vašeg vladara, kroz znak Vage vama će savršeno odgovarati. Ako ste sami imat ćete iznimnog uspjeha kod osoba suprotnog spola, a i preuzimat ćete inicijativu kad god budete htjeli. Netko će ovaj mjesec baciti oko na vas pa ako niste zainteresirani trebali biste se kloniti svakodnevne rutine. Ta osoba bit će u vašem svakodnevnom kafiću, dućanu ili restoranu. Najbolji dan za ljubav bit će 13. studeni, kada vam je sudbinski određen jedan susret. Komunikacija će biti posebno uspješna cijelog mjeseca.

POSAO: Početak mjeseca donosi vam zanimljive poslovne ponude, posebice 2. i 9. studenog. Poslovne obveze rast će iz dana u dan, ali vi ne biste trebali imati problema s njihovim rješavanjem. Posebno će vam biti naklonjena sredina mjeseca kada će se vidjeti i prvi plodovi vašeg rada pa biste mogli očekivati i porast financija. Ako nemate dobru potporu onda se nemojte upuštati u poslove koji vam olako nude novac, vjerojatno je u pitanju neka varka. Samostalni projekt započet ovog mjeseca donijet će vam uspješan kraj mjeseca.

ZDRAVLJE: Ovaj mjesec mogli biste imati problema s probavom. To ćete lako riješiti promijenite li svoje prehrambene navike. Ne morate baš svaki dan za marendu jesti u pekari!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.

skrolaj na vrh