Horoskop

Bik

bik

Mjesečni horoskop - 01.06.2019. do 30.06.2019.

LJUBAV: Bikovi su, po definiciji, teško zaustavljivi jednom kada krenu, a upravo to će vam se dogoditi kad Jupiter uđe u vašu kuću vrijednosti i samopoštovanja. Osjećat ćete se kao da vas je netko pustio s lanca, pa pripazite malo kamo se zalećete. Ipak, uz malo koncentracije, svi planovi koje ste imali za privatni život počet će se razvijati onako kako želite, stoga budite dosljedni i provedite ih upravo na način kako ste zamislili.

POSAO: Ma kako sve dobro krenulo, nije vrijeme da dignete noge na stol i uživate. Tijekom cijelog mjeseca tjerat će vas naprijed planete pune energije i sjajnih ideja. Trenutno ste nezaustavljivi u ovom segmentu života, pa iskoristite tu snagu kako biste stvari postavili na svoje mjesto i položili temelje uspjeha za buduće poduhvate. Obratite pažnju krajem mjeseca na odluke koje morate donijeti hladne glave.

ZDRAVLJE: Odlično

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh